Konica Minolta lansează AccurioPrint 2100

București | 24 ianuarie 2022

Konica Minolta introduce pe piață -AccurioPrint 2100 - un nou sistem de tipar digital alb-negru. Acest echipament are o viteză de printare de până la 100 ppm și este perfect pentru departamentele centrale de reprografiere, furnizorii de print comercial și mediile de birou cu volum mare de printuri.


Conceput ca o construcție robustă și dotat cu tehnologie avansată, AccurioPrint 2100 oferă productivitate sporită, performanță ridicată și opțiuni inteligente de finisare în linie, generând astfel fluxuri de lucru simplificate și fluide.

AccurioPrint 2100 printează până la 100 de pagini A4 pe minut și poate produce un volum lunar maxim de până la 2,25 milioane de pagini A4. Sistemul acceptă diferite tipuri de suporturi de printare, de la 40 g/m² până la 350 g/m² (duplex până la 300 g/m2). Senzorul inteligent opțional, pentru detectarea suportului media, IM-101 detectează automat tipul și greutatea hârtiei, lucru care se reflectă în eficientizarea producției.
Printre alte caracteristici ale AccurioPrint 2100 se numără interfața de utilizator comună cu cea a sistemelor de printare color, funcții îmbunătățite de conectivitate în cadrul biroului și un scaner dual color de mare viteză. Cea de-a doua generație a tehnologiei avansate de procesare a culorilor, de la Konica Minolta, Screen-Enhancing Activity Digital Process (SEAD) combină o serie de inovații tehnice pentru a oferi o calitate excepțională a imaginii la viteză maximă, plus o ajustare automată a înregistrării față verso.
Toate tehnologiile de pionierat ale sistemului ecologic AccurioPrint 2100 sunt concepute pentru a susține clienții în procesele de regândire a posibilităților de dezvoltare și de eficientizare a producției.

Cu ajutorul instrumentului standard AccurioPro Print Manager, de la Konica Minolta, clienții pot profita de o gestionare rapidă și ușoară a lucrărilor. Acest instrument oferă diverse funcții pentru a îmbunătăți fluxurile de lucru generale, cum ar fi funcțiile de monitorizare, editare și hot folder.

AccurioPrint 2100 oferă capabilități de stocare de până la 4.200 de coli și o varietate de opțiuni de finisare, inclusiv capsarea colțurilor în două puncte până la 100 de coli, realizarea broșurilor de până la 80 de pagini, plierea în trei și perforarea documentelor cu 2 și 3 găuri. Alte opțiuni de finisare includ cărți legate cu sârmă și diferite seturi de matrițe pentru perforare și îndoire.

Ines Wennemann, Product Manager Production Printing Division, Konica Minolta Business Solutions Europa: „AccurioPrint 2100 va oferi valoare reală oricărui mediu de producție - printare de mare viteză, capacitate mare de stocare hârtie și toner, controler standard încorporat și o amprentă compactă pentru economisirea spațiului. Aceast sistem oferă clienților uneltele necesare pentru eficientizarea afacerii prin automatizare avansată, mai puține intervenții ale operatorilor, mai puține deșeuri și o productivitate ridicată, cu efecte tangibile. Lansarea noului sistem - AccurioPrint 2100 - este un alt pas important înainte, prin care continuăm să creștem prezența brandului Konica Minolta pe piețele de printare profesională.”
 

Despre Konica Minolta Business Solutions România

Despre Konica Minolta Business Solutions România

Konica Minolta Business Solutions România, filială a Konica Minolta Business Solutions Europa, a fost înfiinţată la 1 octombrie 2003, pe structurile companiei Minolta România, existente pe piaţa locală încă din 1991, ca urmare a fuziunii la nivel internaţional dintre Minolta Co. şi Konica Corporation, care a generat noua companie Konica Minolta Holdings, Inc.

Konica Minolta Business Solutions România a păstrat structurile şi reţeaua de vânzări ale Minolta România, beneficiind de experienţa a peste 31 de ani de existenţă pe piaţa românească şi de o reţea de distribuţie de peste 60 de parteneri. Ca în anii precedenţi, rezultatele anului 2020 plasează Konica Minolta în topul furnizorilor de echipamente de birou din România.

Konica Minolta Business Solutions România distribuie și asigură mentenanță pentru echipamente multifuncţionale office, faxuri, imprimante, sisteme de producție digitală și tipar industrial şi oferă Servicii Optimizate de Printare, bazate pe soluţii complete de management al documentelor. Furnizor de top de servicii complete de management al informațiilor, compania pune la dispoziția clienților soluții software de ultimă generație în domeniul infrastructurii și securității IT, precum și în mediile cloud. Totodată, Konica Minolta comercializează o gamă extinsă de soluții de supraveghere și analiză video avansată.

Imagini ale produselor Konica Minolta sunt disponibile pe www.konicaminolta-images.eu.
Pentru mai multe informații vizitați https://www.konicaminolta.ro/ro-ro/news și urmăriți paginile oficiale ale companiei pe Facebook, YouTube și LinkedIn.
Termeni şi nume de produse pot fi mărci comerciale sau mărci înregistrate ale proprietarilor lor, recunoscute ca atare.

Pentru informații detaliate despre Konica Minolta:
Viorica Mocanu, Marketing Manager
Tel.: +40 21 207.4560; marketing@konicaminolta.ro