Konica Minolta lansează noua generație de multifuncționale îmbunătățite, bizhub i-Series

București | 16 aprilie 2024

Noile sisteme aduc funcționalități actualizate și securitate sporită în utilizarea lor din mediul de afaceri

Konica Minolta Business Solutions România a început seria de lansări pentru noile echipamente de printare destinate birourilor, succesoarele seriei de succes a multifuncționalelor bizhub i-series. Noua gamă de MFP-uri A3 și A4, color și alb-negru, include caracteristici și funcționalități care plasează pe primele locuri nevoia acută de securitate și ușurința în utilizare.


Securitate de calitate superioară
Potrivit celui mai recent raport Quocirca, „The Print Security Landscape, 2023”, doar 11% dintre organizațiile care au între 250 și 499 de angajați și 27% dintre cele cu peste 500 și până la 999 de angajați au încredere deplină în securitatea infrastructurii lor de printare. Noile bizhub i-Series de la Konica Minolta răspund nevoilor legate de securitate printr-un upgrade avansat de firmware, care oferă o protecție și mai ridicată împotriva activităților rău intenționate. Cu ajutorul acestui firmware, utilizatorii au parte de o vizibilitate ridicată și sunt oferite multe informații cu privire la subiectele legate de securitate în întreaga organizație, permițând tuturor angajaților să fie mai atenți și mai receptivi.
 
Noua funcție „Authentication Attack Detection”, oferă posibilitatea blocării intrărilor neautorizate, spargerea parolelor și obținerea altor date de acces, precum și infiltrarea unor dispozitive din exterior. Atacurile cu forță brută sunt un vector preferat de infractorii cibernetici, iar creșterea anuală a acestora este raportată la 160%. Datorită noii funcții activate, administratorul IT este informat în timp real și poate lua măsurile corespunzătoare, în cazul unei astfel de încercări.
 
Dacă organizațiile selectează protecția BitDefender, se adaugă niveluri suplimentare de securitate pentru diferite grupuri țintă, prevenind astfel răspândirea virusului către alte dispozitive din rețea și asigurând MFP-ul pentru a nu deveni o breșă în pierderea informațiilor corporative. În cazul detectării unei amenințări, antivirusul se asigură că administratorul IT va fi notificat, de îndată, cu informații îmbogățite despre tipul și originea amenințării, în timp ce utilizatorii finali pot vedea starea actuală a antivirusului prin intermediul ecranului tactil cu care este dotat echipamentul.
 
Olaf Lorenz, Director General, Divizia de Marketing Internațional a Konica Minolta Business Solutions Europa, declară: „Continuăm să regândim modul în care dispozitivele noastre își îndeplinesc rolul pentru organizații. Astfel, noul bizhub i-Series duce productivitatea mai departe. Estei mai intuitiv și mai simplu de utilizat, adaptându-se cu ușurință la nevoile specifice oricărui spațiu de birouri. Caracteristicile de securitate îmbunătățite asigură utilizatorii că informațiile lor sunt bine protejate.”
 
 
Ușurință îmbunătățită în utilizare
Fiecare nou model bizhub i-Series are o interfață de utilizator îmbunătățită și mai intuitivă. Aplicațiile pot fi acum grupate în foldere, după temă sau după frecvența de utilizare, prin utilizarea funcției Drag & Drop, similar cu cea de pe smartphone-uri. Acest lucru facilitează accesul rapid, mai ales când există multe aplicații. În plus, funcțiile utile, care sunt folosite foarte des și care anterior trebuiau instalate prin MarketPlace, sunt acum preinstalate ca standard, sporind astfel confortul utilizatorului.
 
Noile modele simplifică, de asemenea, procesul de conectare pentru clienții care utilizează Microsoft Azure (Microsoft Entra ID) sau Google Workspace și oferă posibilitatea de a se conecta la fișierele sau folderele lor prin utilizarea single sign-on (SSO).
 
Posibilitatea de a adăuga patru tăvi, sau maxim trei tăvi opționale pentru dispozitivele A4, crește capacitatea de furnizare a hârtiei, asigurând utilizatorii că pot fi procesate mai multe suporturi diferite la o singură lucrare, iar frecvența de completare a suportului de printare este mult redusă. În același timp, funcția „Automatic Media Detection”, care este disponibilă opțional pentru dispozitivele A3 (cu excepția bizhub C451i, bizhub C551i, bizhub C651i și bizhub C751i pentru care este standard), a fost de asemenea îmbunătățită. Detectarea se bazează pe senzori, atât cu ultrasunete (pentru plicuri), cât și pe senzori optici (pe baza cantității de lumină transmisă și reflectată). Acest lucru permite dispozitivului să detecteze automat tipul de hârtie (obișnuită, subțire, groasă, plic, reciclată, stratificată, indexată și colorată) pe care se printează, rezultând o alimentare lină a hârtiei.
 
 
 
Noile dispozitive lansate în 2024 sunt:
A3 color: bizhub C251i, bizhub C301i, bizhub C361i, bizhub C451i, bizhub C551i, bizhub C651i, bizhub C751i
A3 BW: bizhub ​301i​, bizhub 361i, bizhub 451i, bizhub 551i, bizhub 651i, bizhub 751i
A4 color: bizhub C3301i, bizhub C3321i, bizhub C3351i, bizhub C4001i, bizhub C4051i​,
A4 BW: bizhub 4051i, bizhub 4701i, bizhub 4751i​
 
Primele multifuncționale din noua serie bizhub-i vor fi disponibile începând cu luna aprilie 2024.
 

bizhub i-Series – Simplitate și Securitate

Descărcați broșura
Despre Konica Minolta Business Solutions România

Călătoria organizației Konica Minolta a început acum 150 de ani, odată cu o nouă viziune de a realiza diferit lucrurile. Dezvoltăm inovații pentru binele societății și al lumii. Același scop care ne-a ținut în mișcare atunci, ne mobilizează și acum.

Konica Minolta Business Solutions România, filială a Konica Minolta Business Solutions Europa, a fost înfiinţată la 1 octombrie 2003, pe structurile companiei Minolta România, existente pe piaţa locală încă din 1991, ca urmare a fuziunii la nivel internaţional dintre Minolta Co. şi Konica Corporation, care a generat noua companie Konica Minolta Holdings, Inc.

Konica Minolta Business Solutions România a păstrat structurile şi reţeaua de vânzări ale Minolta România, beneficiind de experienţa a peste 33 ani de existenţă pe piaţa românească şi de o reţea de distribuţie de peste 60 de parteneri. Ca în anii precedenţi, rezultatele anului 2021 plasează Konica Minolta în topul furnizorilor de echipamente de birou din România.

Konica Minolta Business Solutions România distribuie și asigură mentenanță pentru echipamente multifuncţionale office, imprimante și sisteme de tipar digital profesional și industrial şi oferă Servicii Optimizate de Printare, bazate pe soluţii complete de management al documentelor. Furnizor de top de servicii complete de management al informațiilor, compania pune la dispoziția clienților soluții software de ultimă generație în domeniul infrastructurii și securității IT, precum și în mediile cloud. Totodată, Konica Minolta comercializează o gamă extinsă de soluții de supraveghere și analiză video avansată.

Imagini ale produselor Konica Minolta sunt disponibile pe www.konicaminolta-images.eu.

Pentru mai multe informații vizitați https://www.konicaminolta.ro/ro-ro/news și urmăriți paginile oficiale ale companiei pe Facebook, YouTube și LinkedIn.

Termeni şi nume de produse pot fi mărci comerciale sau mărci înregistrate ale proprietarilor lor, recunoscute ca atare.
 

Contact

Contact

Viorica Mocanu

Marketing Manager

Marketing

marketing@konicaminolta.ro

021 207 4560