Konica Minolta lansează noua serie AccurioPress C4080

București | 2 decembrie 2020

It’s time to RETHINK what is POSSIBLE!

Konica Minolta a lansat o nouă linie de echipamente de producție digitală color - seria AccurioPress C4080. Aceste modele versatile combină calitatea remarcabilă și performanța ridicată a sistemelor anterioare, cu noi caracteristici și opțiuni suplimentare. Astfel, Konica Minolta continuă să acorde clienților săi suportul necesar pentru a se adapta, fără întrerupere, la schimbările pieței și pentru a dezvolta noi surse de venit.


Ca succesoare ale seriei AccurioPress C3080, sistemele complet configurate oferă posibilități infinite de producție pentru a regândi comunicarea grafică. Noile capacități ale seriei AccurioPress C4080 includ opțiuni extinse de finisare în linie, ajustări automate ale calității în timp real și fluxuri de lucru simplificate, care se integrează perfect cu aplicațiile software.
 
AccurioPress C4080 printează 81 de ppm, AccurioPress C4070 – 71 ppm, iar AccurioPrint C4065 - 66 ppm. Aceste modele sunt succesoarele versiunilor C3080, C3070 și C3070L. Noua serie AccurioPress C4080 oferă o tranziție ușoară către tiparul digital și include noi caracteristici importante. Acestea permit producția materialelor gata finisate, care susțin activitatea furnizorilor de print și a departamentelor centrale de reprografiere (CRD), cu cerințe de volum ridicat, pentru a face față cu brio solicitărilor primite din partea clienților finali.
 
Seria AccurioPress C4080 oferă posibilitatea unei prelucrări cuprinzătoare a materialelor și, totodată, un suport îmbunătățit pentru pentru o mare varietate de tipuri media. Suportul media poate include hârtie texturată și cretată, cu o grosime de până la 360 gmp, atât în modul simplex, cât și duplex. Sistemul de producție digitală poate tipări coli de până la 1300 mm lungime, în modul simplex și până la 864 mm lungime, în modul duplex. Un nou senzor de detectare a suportului media - opțional, estimează greutatea și tipul hârtiei. În schimb, funcția de printare a plicurilor și suportul pentru aplicațiile de tipar pe hârtie texturată reprezintă parte a pachetului standard.
 
 
Totodată, sunt oferite o gamă largă de funcții de finisare și alte caracteristici, alături de printarea broșurilor, capsarea, perfect binding și  wire binding. TU-510 de la Konica Minolta reprezintă prima opțiune de finisare în linie din lume și a fost introdusă, cu succes, pe sistemul de producție de volum mare - AccurioPress C14000. Această opțiune este acum disponibilă și pentru seria AccurioPress C4080. TU-510 este o unitate de trimming și îndoire pe cele patru laturi, care permite suport complet pentru finisarea full bleed a bannerelor, broșurilor, flyerelor, plus opțiuni de tăiere dedicate cărților de vizită.
 
Echipamentele oferă o configurare simplă, o productivitate de până la 4.399 pagini A4 pe oră și o stabilitate automată a imaginii. Cele 700 de posibilități de configurare ale seriei AccurioPress C4080 vă aduc asigurări că veți beneficia de tot suportul necesar desfășurării activității dumneavoastră zilnice.
 
Opțiunea exclusivă de la Konica Minolta - IQ-501 Intelligent Quality Care - oferă ajustarea automată, în timp real, a culorilor și înregistrării imaginilor și crează profiluri fără a fi nevoie de abilități specializate. Acest lucru reduce timpul de producție și posibilele erori apărute în timpul printării.
 
Printre alte capabilități se numără și liniarizarea automată, înregistrarea duplex automată, profilarea automată și o funcție de curățare. De asemenea, seria AccurioPress C4080 utilizează tehnologia avansată de procesare a culorilor Konica Minolta - S.E.A.D. Aceasta combină o serie de inovații tehnice pentru a garanta o redare excepțională a culorilor la viteză maximă.
 
Konica Minolta oferă propriile controlere - IC-609 pentru AccurioPress C4080 și AccurioPress C4070, iar pentru AccurioPrint C4065 este disponibil IC-607. De asemenea, sunt puse la dispoziție și IC-419 Internal Fiery Image Controller sau IC-317 Fiery Image Controller extern, ce pot fi atașate ca terțe părți. Seria AccurioPress 4080 beneficiază de AccurioPro Suite, suită puternică de soluții digitale Konica Minolta pentru printarea digitală profesională. Această suită este una dintre cele mai versatile și mai puternice instrumente din industrie pentru optimizarea operațiunilor de tipar și a fluxurilor de lucru.
 
Ines Wennemann, Production Printing Manager, Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH, a declarat: „Seria AccurioPress C4080 reprezintă un pilon important în portofoliul nostru extins de sisteme de producție. Posibilitățile oferite de acesta sunt nelimitate. Orice, de la tipărirea bannerelor pe două fețe, oportunități de finisare profesională și cea mai înaltă calitate și productivitate, precum și ajustări automate ale calității în timp real, fluxuri de lucru complet integrate și multe altele.
 
În acest mod, susținem formarea ideilor clienților noștri și continuăm abordarea de parteneriat, pe măsură ce continuăm să avansăm pe piețele de tipar comercial și altele. Lumea evoluează constant, iar noi ne ajutăm clienții cu abordări imaginative și tehnologii inovatoare, cum este și seria AccurioPress C4080. It’s time to RETHINK WHAT’S POSSIBLE!"
 

Despre Konica Minolta Business Solutions România

Despre Konica Minolta Business Solutions România

Konica Minolta Business Solutions România, filială a Konica Minolta Business Solutions Europa, a fost înfiinţată la 1 octombrie 2003, pe structurile companiei Minolta România, existente pe piaţa locală încă din 1991, ca urmare a fuziunii la nivel internaţional dintre Minolta Co. şi Konica Corporation, care a generat noua companie Konica Minolta Holdings, Inc.

Konica Minolta Business Solutions România a păstrat structurile şi reţeaua de vânzări ale Minolta România, beneficiind de experienţa a peste 31 de ani de existenţă pe piaţa românească şi de o reţea de distribuţie de peste 60 de parteneri. Ca în anii precedenţi, rezultatele anului 2020 plasează Konica Minolta în topul furnizorilor de echipamente de birou din România.

Konica Minolta Business Solutions România distribuie și asigură mentenanță pentru echipamente multifuncţionale office, faxuri, imprimante, sisteme de producție digitală și tipar industrial şi oferă Servicii Optimizate de Printare, bazate pe soluţii complete de management al documentelor. Furnizor de top de servicii complete de management al informațiilor, compania pune la dispoziția clienților soluții software de ultimă generație în domeniul infrastructurii și securității IT, precum și în mediile cloud. Totodată, Konica Minolta comercializează o gamă extinsă de soluții de supraveghere și analiză video avansată.

Imagini ale produselor Konica Minolta sunt disponibile pe www.konicaminolta-images.eu.
Pentru mai multe informații vizitați https://www.konicaminolta.ro/ro-ro/news și urmăriți paginile oficiale ale companiei pe Facebook, YouTube și LinkedIn.
Termeni şi nume de produse pot fi mărci comerciale sau mărci înregistrate ale proprietarilor lor, recunoscute ca atare.

Pentru informații detaliate despre Konica Minolta:
Viorica Mocanu, Marketing Manager
Tel.: +40 21 207.4560; marketing@konicaminolta.ro