Konica Minolta lansează noua serie AccurioPrint 850i și 950i

București | 7 februarie 2023

Konica Minolta a lansat noua serie de echipamente de tipar digital monocrom – AccurioPrint 850i și AccurioPrint 950i – având ca scop susținerea clienților în reevaluarea procesului de printare din mediile office, corporate și comercial. Acestea oferă un sistem de operare simplu, performanțe ridicate și integrare completă în fluxurile de lucru ce utilizează servicii cloud.


Ritmul rapid în care se desfășoară activitățile zilnice de astăzi, încurajează consumatorii să solicite instrumente eficiente, tehnologii premium de securitate și sisteme extrem de automatizate pentru a beneficia de un mediu de lucru sigur și fiabil. Seria de echipamente AccurioPrint 850i și AccurioPrint 950i oferă toate cele de mai sus și multe altele în plus.
 
Cele două sisteme de tipar digital alb-negru – AccurioPrint 850i și AccurioPrint 950i – aduc cu ele o stabilitate remarcabilă de printare, mulțumită multiplelor îmbunătățiri de care beneficiază. Pornind de la nivelul de durabilitate excelent și construind o unitate strânsă cu funcționalitățile de bază ale unui MFP, cele două modele oferă o viteză de printare de până la 85 de pagini pe minut – pentru AccurioPrint 850i – și până la 95 de pagini pe minut (48 de pagini A3/min) – pentru AccurioPrint 950i. Seria multifuncționalelor de birou bizhub i este dotată cu funcții de conectivitate digitală avansate, permițând printarea oricând și de oriunde, iar noile echipamente aduc un plus de funcții puternice de finisare.
 
AccurioPrint 850i/950i de la Konica Minolta sunt modele de ultimă generație ale bizhub i-Series, care păstrează motorul Minerva și combină funcțiile, operațiunile și serviciile. Aceste sisteme sunt potrivite pentru afacerile de tipar cu producție redusă și pentru birourile cu volum mare de printare, inclusiv pentru sectoarele educaționale, guvernamentale și de servicii profesionale.
 
Andre Statkus, Senior Product Manager Professional Printing, Konica Minolta Business Solutions Europa: “Acordăm o mare importanță capacității clienților noștri de a-și dezvolta afacerea cu ajutorul soluțiilor noastre. Noua serie AccurioPrint 850i/950i reprezintă un alt pas major în abordarea noastră de parteneriat prin care ne susținem clienții să regândească posibilitățile de printare și să maximizeze oportunitățile apărute. Operarea simplă și performanțele ridicate ale acestor echipamente sunt condiții de bază pentru a obține o eficiență maximă și pentru a finaliza lucrările de tipar rapid și fără agitație. În același timp, integrarea completă cu serviciile cloud va oferi procesele potrivite la momentul potrivit pentru a construi fluxuri de lucru mai convenabile. Cea mai recentă tehnologie de securitate și o serie de opțiuni de finisare vor fi adăugate, de asemenea, pentru a crește interesul asupra acestor sisteme avansate.”
 
Pentru mai multe informații despre AccurioPrint 850i/950i, accesați butonul de mai jos:

Despre Konica Minolta Business Solutions România

Călătoria organizației Konica Minolta a început acum 150 de ani, odată cu o nouă viziune de a efectua diferit lucrurile. Dezvoltăm inovații pentru binele societății și al lumii. Același scop care ne-a ținut în mișcare atunci, ne mobilizează și acum.

Konica Minolta Business Solutions România, filială a Konica Minolta Business Solutions Europa, a fost înfiinţată la 1 octombrie 2003, pe structurile companiei Minolta România, existente pe piaţa locală încă din 1991, ca urmare a fuziunii la nivel internaţional dintre Minolta Co. şi Konica Corporation, care a generat noua companie Konica Minolta Holdings, Inc.
Konica Minolta Business Solutions România a păstrat structurile şi reţeaua de vânzări ale Minolta România, beneficiind de experienţa a peste 32 ani de existenţă pe piaţa românească şi de o reţea de distribuţie de peste 60 de parteneri. Ca în anii precedenţi, rezultatele anului 2021 plasează Konica Minolta în topul furnizorilor de echipamente de birou din România.
Konica Minolta Business Solutions România distribuie și asigură mentenanță pentru echipamente multifuncţionale office, imprimante și sisteme de tipar digital profesional și industrial şi oferă Servicii Optimizate de Printare, bazate pe soluţii complete de management al documentelor. Furnizor de top de servicii complete de management al informațiilor, compania pune la dispoziția clienților soluții software de ultimă generație în domeniul infrastructurii și securității IT, precum și în mediile cloud. Totodată, Konica Minolta comercializează o gamă extinsă de soluții de supraveghere și analiză video avansată.
Imagini ale produselor Konica Minolta sunt disponibile pe www.konicaminolta-images.eu.
Pentru mai multe informații vizitați https://www.konicaminolta.ro/ro-ro/news și urmăriți paginile oficiale ale companiei pe Facebook, YouTube și LinkedIn.
Termeni şi nume de produse pot fi mărci comerciale sau mărci înregistrate ale proprietarilor lor, recunoscute ca atare.

Contact

Contact

Viorica Mocanu

Marketing Manager

Marketing

marketing@konicaminolta.ro

+4 0212074560