Konica Minolta nominalizată în Top 100 Global Innovators pentru al doilea an consecutiv

București | 17 februarie 2023

Konica Minolta, Inc. (Konica Minolta), a fost nominalizată în Top 100 Global Innovators 2023 pentru al doilea an consecutiv de către Clarivate Plc, companie globală de servicii de cercetare și analiză cu sediul în Marea Britanie.


Clasamentul Top 100 Global Innovators a fost realizat pe baza analizei numărului de cereri de brevete – peste 500, începând cu anul 2000 – și după numărul de brevete obținute – peste 100, în ultimii 5 ani. În urma acestei selecții, Clarivate a evaluat apoi companiile în funcție de patru criterii: „Influență”, „Succes”, „Globalizare” și „Particularitate”.
 
Konica Minolta își valorifică activele la potențial maxim, inclusiv resursele umane, implicarea în relația cu clienții și tehnologiile brevetate, pentru a găsi soluții la provocările sociale, obține o creștere durabilă a afacerii și pentru a îmbunătăți guvernanța corporativă.
 
Proprietatea intelectuală, reprezentând una din activele cele mai importante ale companiei și sursa capacității de a oferi valori, Konica Minolta își menține angajamentul de a crea noi valori care să aducă inovații pentru societate și de a dezvolta o proprietate intelectuală valoroasă pentru a facilita dezvoltarea relațiilor cu clienții, contribui la rezolvarea provocărilor sociale și pentru a accelera creșterea afacerii prin continuarea investițiilor.

Despre Konica Minolta Business Solutions România

Călătoria organizației Konica Minolta a început acum 150 de ani, odată cu o nouă viziune de a efectua diferit lucrurile. Dezvoltăm inovații pentru binele societății și al lumii. Același scop care ne-a ținut în mișcare atunci, ne mobilizează și acum.
Konica Minolta Business Solutions România, filială a Konica Minolta Business Solutions Europa, a fost înfiinţată la 1 octombrie 2003, pe structurile companiei Minolta România, existente pe piaţa locală încă din 1991, ca urmare a fuziunii la nivel internaţional dintre Minolta Co. şi Konica Corporation, care a generat noua companie Konica Minolta Holdings, Inc.
Konica Minolta Business Solutions România a păstrat structurile şi reţeaua de vânzări ale Minolta România, beneficiind de experienţa a peste 32 ani de existenţă pe piaţa românească şi de o reţea de distribuţie de peste 60 de parteneri. Ca în anii precedenţi, rezultatele anului 2021 plasează Konica Minolta în topul furnizorilor de echipamente de birou din România.
Konica Minolta Business Solutions România distribuie și asigură mentenanță pentru echipamente multifuncţionale office, imprimante și sisteme de tipar digital profesional și industrial şi oferă Servicii Optimizate de Printare, bazate pe soluţii complete de management al documentelor. Furnizor de top de servicii complete de management al informațiilor, compania pune la dispoziția clienților soluții software de ultimă generație în domeniul infrastructurii și securității IT, precum și în mediile cloud. Totodată, Konica Minolta comercializează o gamă extinsă de soluții de supraveghere și analiză video avansată.
Imagini ale produselor Konica Minolta sunt disponibile pe www.konicaminolta-images.eu.
Pentru mai multe informații vizitați https://www.konicaminolta.ro/ro-ro/news și urmăriți paginile oficiale ale companiei pe Facebook, YouTube și LinkedIn.
Termeni şi nume de produse pot fi mărci comerciale sau mărci înregistrate ale proprietarilor lor, recunoscute ca atare.

Contact

Contact

Viorica Mocanu

Marketing Manager

Marketing

marketing@konicaminolta.ro

+40 21 207.4560