Konica Minolta relansează identitatea de brand pentru DEVELOP

București | 12 aprilie 2022

Konica Minolta subliniază strategia de brand dual și, totodată, consolidează poziționarea pe piață a DEVELOP, prin relansarea identității vizuale a acestuia din urmă. Deținut de Konica Minolta încă din 2012, DEVELOP este un brand cunoscut pe piața de soluții B2B pentru servicii de printare și fluxuri de lucru cu documente. DEVELOP parcurge primul proces de rebranding de la achiziționarea sa de către Konica Minolta.


În portofoliul DEVELOP se numără multifuncționale pentru segmentul de office, sisteme de tipar digital profesional, precum și soluții software și aplicații mobile de imprimare. DEVELOP se adresează în special organizațiilor mici și mijlocii, cu afaceri pe plan local și regional.
 
Scopul brandului DEVELOP a fost întotdeauna de a atrage atenția producătorilor mai mari de sisteme de printare de pe piață. Acolo unde alții lansează oferte scalabile și personalizate, DEVELOP are capacitatea de a oferi rapiditate și servicii de susținere a afacerilor clienților. Un principal factor de diferențiere este faptul că DEVELOP oferă soluții la cheie – produse și servicii care sunt „gata de utilizare” cu efort minim și fără a fi necesară o experiență IT aprofundată. Prin eliminarea complexității soluțiilor de printare și produsele accesibile oferite, se reflectă în mare măsură noua identitate a mărcii și noul slogan de brand al DEVELOP - “powering smarter business”.
 
Ole Maaz, Head of Branding, Marketing & Corporate Communications la Konica Minolta Business Solutions Europa: „Dorința de a veni în întâmpinarea nevoilor clienților noștri se află în centrul noii noastre identități vizuale, care demonstrează în mod clar faptul că DEVELOP este alegerea potrivită pentru proprietarii de afaceri inteligente. Conform viziunii Konica Minolta, de a deveni un partener de încredere al companiilor care doresc să-și reevalueze posibilitățile de dezvoltare și să-și atingă potențialul digital, oferim clienților noștri o alternativă revigorantă, care simplifică atât complexitatea soluțiilor de printare, cât și fluxul de lucru cu documentele.”
„Big tick” – este elementul central al noii identități vizuale a DEVELOP. Acesta subliniază promisiunea mărcii de a promova afacerile inteligente și simbolizează bifa pentru calitate, fiabilitate și ușurință în utilizare.
 
Maaz a mai adăugat: „Credem că fiecare client, indiferent de dimensiunea afacerii pe care o reprezintă, apreciază profesionalismul direct și merită tratament VIP. Prin intermediul rețelei noastre extinse de parteneri, facem o mare diferență pe piață, oferind servicii de încredere și asistență cu expertiză locală. We power smarter business!

Despre Konica Minolta Business Solutions România

Despre Konica Minolta Business Solutions România

Konica Minolta Business Solutions România, filială a Konica Minolta Business Solutions Europa, a fost înfiinţată la 1 octombrie 2003, pe structurile companiei Minolta România, existente pe piaţa locală încă din 1991, ca urmare a fuziunii la nivel internaţional dintre Minolta Co. şi Konica Corporation, care a generat noua companie Konica Minolta Holdings, Inc.

Konica Minolta Business Solutions România a păstrat structurile şi reţeaua de vânzări ale Minolta România, beneficiind de experienţa a peste 31 de ani de existenţă pe piaţa românească şi de o reţea de distribuţie de peste 60 de parteneri. Ca în anii precedenţi, rezultatele anului 2020 plasează Konica Minolta în topul furnizorilor de echipamente de birou din România.

Konica Minolta Business Solutions România distribuie și asigură mentenanță pentru echipamente multifuncţionale office, faxuri, imprimante, sisteme de producție digitală și tipar industrial şi oferă Servicii Optimizate de Printare, bazate pe soluţii complete de management al documentelor. Furnizor de top de servicii complete de management al informațiilor, compania pune la dispoziția clienților soluții software de ultimă generație în domeniul infrastructurii și securității IT, precum și în mediile cloud. Totodată, Konica Minolta comercializează o gamă extinsă de soluții de supraveghere și analiză video avansată.

Imagini ale produselor Konica Minolta sunt disponibile pe www.konicaminolta-images.eu.
Pentru mai multe informații vizitați https://www.konicaminolta.ro/ro-ro/news și urmăriți paginile oficiale ale companiei pe Facebook, YouTube și LinkedIn.
Termeni şi nume de produse pot fi mărci comerciale sau mărci înregistrate ale proprietarilor lor, recunoscute ca atare.

Pentru informații detaliate despre Konica Minolta:
Viorica Mocanu, Marketing Manager
Tel.: +40 21 207.4560; marketing@konicaminolta.ro