Konica Minolta România anunță lansarea noilor modele de camere IP profesionale – MOBOTIX Move Multisensor & PTZ

București | 18 aprilie 2024

Konica Minolta Business Solutions România extinde portofoliul de sisteme de supraveghere video și anunță disponibilitatea pe piața locală a unui nou model de cameră IP profesională, MOBOTIX Move Multisensor & PTZ Combo.


Modelul, lansat recent, combină funcționalitățile camerelor multisenzor cu cele ale camerelor PTZ Speed Dome și este un sistem compact și discret, de dimensiuni reduse, cu diametru de 25 cm și înălțime de 19,5 cm.

Camera este prevăzută cu 4 senzori de 5 megapixeli, reglabili individual, cu lentile fixe cu unghi de vizualizare de 97° și zoom digital de 4x pentru acoperirea completă 360° a scenelor monitorizate. În plus, se adaugă senzorul de tip PTZ, cu rezoluție de 2 megapixeli, zoom optic 21x, și viteză de deplasare de 500° pe secundă.

Sunt disponibile, fără costuri suplimentare, scenarii de analiză video pe bază de inteligență artificială (intruziune, direcție greșită, încălcarea zonelor de siguranță, comportament suspect), pentru toți cei patru senzori direcționali simultan, permițând astfel o supraveghere video fiabilă 24/7 a spațiilor extinse.

Pe baza imaginii complete de 360 de grade, oferită de multisenzori, aplicațiile cu inteligența artificială detectează mișcarea și obiectele și transmit evenimentele către unitatea PTZ. Cu funcție Auto Tracking, camera PTZ monitorizează obiectul de interes, captând orice activitate suspectă în mod fiabil și automat.

Caracteristicile hardware, garanția de 5 ani și certificările de securitate cibernetică recomandă noul model de cameră pentru utilizarea în facilități și zone publice ce necesită un nivel ridicat de securitate, cum ar fi aeroporturi, gări, porturi, parcuri industriale, stadioane, săli de spectacole, zone de depozitare, piețe publice, clădiri guvernamentale.
 

Despre Konica Minolta Business Solutions România

Călătoria organizației Konica Minolta a început acum 150 de ani, odată cu o nouă viziune de a realiza diferit lucrurile. Dezvoltăm inovații pentru binele societății și al lumii. Același scop care ne-a ținut în mișcare atunci, ne mobilizează și acum.

Konica Minolta Business Solutions România, filială a Konica Minolta Business Solutions Europa, a fost înfiinţată la 1 octombrie 2003, pe structurile companiei Minolta România, existente pe piaţa locală încă din 1991, ca urmare a fuziunii la nivel internaţional dintre Minolta Co. şi Konica Corporation, care a generat noua companie Konica Minolta Holdings, Inc.

Konica Minolta Business Solutions România a păstrat structurile şi reţeaua de vânzări ale Minolta România, beneficiind de experienţa a peste 33 ani de existenţă pe piaţa românească şi de o reţea de distribuţie de peste 60 de parteneri. Ca în anii precedenţi, rezultatele anului 2021 plasează Konica Minolta în topul furnizorilor de echipamente de birou din România.

Konica Minolta Business Solutions România distribuie și asigură mentenanță pentru echipamente multifuncţionale office, imprimante și sisteme de tipar digital profesional și industrial şi oferă Servicii Optimizate de Printare, bazate pe soluţii complete de management al documentelor. Furnizor de top de servicii complete de management al informațiilor, compania pune la dispoziția clienților soluții software de ultimă generație în domeniul infrastructurii și securității IT, precum și în mediile cloud. Totodată, Konica Minolta comercializează o gamă extinsă de soluții de supraveghere și analiză video avansată.

Imagini ale produselor Konica Minolta sunt disponibile pe www.konicaminolta-images.eu.

Pentru mai multe informații vizitați https://www.konicaminolta.ro/ro-ro/news și urmăriți paginile oficiale ale companiei pe Facebook, YouTube și LinkedIn.

Termeni şi nume de produse pot fi mărci comerciale sau mărci înregistrate ale proprietarilor lor, recunoscute ca atare.
 

Contact

Contact

Viorica Mocanu

Marketing Manager

Marketing

marketing@konicaminolta.ro

021 207 4560