Konica Minolta România anunță lansarea unei noi camere IP profesionale - MOBOTIX Move Multisensor

| 18 septembrie 2023

Konica Minolta Business Solutions România extinde portofoliul de sisteme de supraveghere video și anunță disponibilitatea pe piața locală a unei noi camere IP profesionale, MOBOTIX Move Multisensor, destinată scenariilor de securitate pentru spațiile exterioare din numeroase domenii și industrii.


Modelul lansat recent este un sistem compact și discret, de dimensiuni reduse, cu diametru de 25.4 cm (10.0 in). Camera este prevăzută cu 4 senzori reglabili individual, de 5 megapixeli fiecare, lentile varifocale cu unghi de vizualizare maxim de 108° și zoom digital de 3x, fluxuri video independente, precum și un flux video combinat cu o acoperire de până la 360°.

Cu rezoluție de 20 megapixeli (4x5MP), prin intermediul celor 4 senzori, MOBOTIX Move Multisensor asigură o claritate foarte bună a imaginilor și poate capta în detaliu. Fluxurile video pot fi stocate local pe unități SSD de tip M.2, cu capacitate maximă de 8TB.

Unghiurile de vizualizare se pot configura foarte ușor, fiecare dintre cele 4 obiective ale camerei permițând mișcări manuale de panoramare, înclinare și rotire. Lentilele pot fi aliniate în funcție de cerințele utilizatorilor în timpul instalării, iar ulterior se pot ajusta setările de focalizare de la distanță.

Noua cameră prezintă algoritmi avansați de procesare a imaginilor pentru o analiză video inteligentă. Aplicațiile de analiză video sunt bazate pe rețele neuronale DNN și oferă 10 scenarii de detecție pentru o utilizare eficientă în numeroase domenii de utilizare, fără costuri suplimentare de licențiere.

Cu o singură cameră MOBOTIX Move Multisensor și conexiune de rețea, suprafețe extinse pot fi monitorizate eficient și la cel mai înalt nivel de detaliu. Caracteristicile hardware, aplicațiile de analiză video, instalarea și mentenanța facilă fac din această cameră un produs ideal pentru utilizarea în diferite facilități, zone publice sau spații aglomerate ce necesită un nivel ridicat de securitate precum aeroporturi, gări, porturi, parcuri industriale, stadioane, săli de spectacole, zone de depozitare, piețe sau clădiri publice.

Despre Konica Minolta Business Solutions România

Călătoria organizației Konica Minolta a început acum 150 de ani, odată cu o nouă viziune de a realiza diferit lucrurile. Dezvoltăm inovații pentru binele societății și al lumii. Același scop care ne-a ținut în mișcare atunci, ne mobilizează și acum.

Konica Minolta Business Solutions România, filială a Konica Minolta Business Solutions Europa, a fost înfiinţată la 1 octombrie 2003, pe structurile companiei Minolta România, existente pe piaţa locală încă din 1991, ca urmare a fuziunii la nivel internaţional dintre Minolta Co. şi Konica Corporation, care a generat noua companie Konica Minolta Holdings, Inc.
Konica Minolta Business Solutions România a păstrat structurile şi reţeaua de vânzări ale Minolta România, beneficiind de experienţa a peste 32 ani de existenţă pe piaţa românească şi de o reţea de distribuţie de peste 60 de parteneri. Ca în anii precedenţi, rezultatele anului 2021 plasează Konica Minolta în topul furnizorilor de echipamente de birou din România.
Konica Minolta Business Solutions România distribuie și asigură mentenanță pentru echipamente multifuncţionale office, imprimante și sisteme de tipar digital profesional și industrial şi oferă Servicii Optimizate de Printare, bazate pe soluţii complete de management al documentelor. Furnizor de top de servicii complete de management al informațiilor, compania pune la dispoziția clienților soluții software de ultimă generație în domeniul infrastructurii și securității IT, precum și în mediile cloud. Totodată, Konica Minolta comercializează o gamă extinsă de soluții de supraveghere și analiză video avansată.
Imagini ale produselor Konica Minolta sunt disponibile pe www.konicaminolta-images.eu.
Pentru mai multe informații vizitați https://www.konicaminolta.ro/ro-ro/news și urmăriți paginile oficiale ale companiei pe Facebook, YouTube și LinkedIn.
Termeni şi nume de produse pot fi mărci comerciale sau mărci înregistrate ale proprietarilor lor, recunoscute ca atare.

Contact

Contact

Viorica Mocanu

Marketing Manager

Marketing

marketing@konicaminolta.ro

021 207 4560