Konica Minolta România anunță lansarea unei noi game de camere IP profesionale - MOBOTIX Move Turret

București | 7 martie 2024

Konica Minolta Business Solutions România extinde portofoliul de sisteme de supraveghere video și anunță disponibilitatea pe piața locală a unei game noi de camere IP profesionale, Move Turret, lansată sub brandul MOBOTIX, recunoscut pentru calitatea germană ireproșabilă a produselor fabricate.


Noile camere Move Turret au o garanție de 5 ani și sunt destinate instalărilor profesionale în numeroase scenarii de securitate din diferite domenii și industrii precum sunt cele de producție, logistică, sănătate, educație, retail, energie și utilități.

Gama Move Turret include două variante de senzori optici day&night, cu rezoluție 2MP și 5MP. Modelele suntdisponibile atât cu lentilă fixă, cât și cu lentilă varifocală motorizată, oferind unghiuri de vizualizare între 31° și 111°, pentru o monitorizare cât mai eficientă atât în spațiile interioare, cât și în cele exterioare.
Toate modelele beneficiază de iluminare IR până la 30 de metri și au carcasă metalică rezistentă la impact, cu certificare IK10.

Noua gamă Move Turret se remarcă prin fiabilitate și permite utilizarea în condiții de mediu dificile, cu un interval de temperatură cuprins între -30° și + 60° Celsius, fiind certificată IP67 pentru folosirea la exterior. Camerele Move Turret pot fi integrate în sisteme video simple, cu stocare pe NVR, dar și în diferite aplicații profesionale de video management, pe baza profilelor ONVIF S, G, T, M.
 

Despre Konica Minolta Business Solutions România
Călătoria organizației Konica Minolta a început acum 150 de ani, odată cu o nouă viziune de a realiza diferit lucrurile. Dezvoltăm inovații pentru binele societății și al lumii. Același scop care ne-a ținut în mișcare atunci, ne mobilizează și acum.
Konica Minolta Business Solutions România, filială a Konica Minolta Business Solutions Europa, a fost înfiinţată la 1 octombrie 2003, pe structurile companiei Minolta România, existente pe piaţa locală încă din 1991, ca urmare a fuziunii la nivel internaţional dintre Minolta Co. şi Konica Corporation, care a generat noua companie Konica Minolta Holdings, Inc.
Konica Minolta Business Solutions România a păstrat structurile şi reţeaua de vânzări ale Minolta România, beneficiind de experienţa a peste 32 ani de existenţă pe piaţa românească şi de o reţea de distribuţie de peste 60 de parteneri. Ca în anii precedenţi, rezultatele anului 2021 plasează Konica Minolta în topul furnizorilor de echipamente de birou din România.
Konica Minolta Business Solutions România distribuie și asigură mentenanță pentru echipamente multifuncţionale office, imprimante și sisteme de tipar digital profesional și industrial şi oferă Servicii Optimizate de Printare, bazate pe soluţii complete de management al documentelor. Furnizor de top de servicii complete de management al informațiilor, compania pune la dispoziția clienților soluții software de ultimă generație în domeniul infrastructurii și securității IT, precum și în mediile cloud. Totodată, Konica Minolta comercializează o gamă extinsă de soluții de supraveghere și analiză video avansată.
Imagini ale produselor Konica Minolta sunt disponibile pe www.konicaminolta-images.eu.
Pentru mai multe informații vizitați https://www.konicaminolta.ro/ro-ro/news și urmăriți paginile oficiale ale companiei pe Facebook, YouTube și LinkedIn.
Termeni şi nume de produse pot fi mărci comerciale sau mărci înregistrate ale proprietarilor lor, recunoscute ca atare.
 

Contact

Contact

Viorica Mocanu

Marketing Manager

Marketing

marketing@konicaminolta.ro

021 207 4560