Konica Minolta România anunță lansarea unei noi soluții de analiză video pentru supravegherea pacienților din spitale și centre de îngrijire medicală

București | 22 ianuarie 2024

Konica Minolta Business Solutions România extinde portofoliul soluțiilor de supraveghere și analiză video prin lansarea pe piața locală a unui software pentru monitorizarea pacienților din spitale și centre de îngrijire medicală, MOBOTIX c71 Nurse Assist.


Este vorba de o aplicație de analiză video bazată pe tehnologia Deep Learning, dezvoltată de MOBOTIX AG împreună cu Kepler Vision Technologies, fiind destinată monitorizării atente a pacienților din saloanele de spital sau centre de îngrijire și recuperare medicală.
 
Soluția MOBOTIX c71 Nurse Assist este integrată în camerele panoramice de interior MOBOTIX c71 și poate detecta în timp real pacienții care au nevoie de îngrijire imediată, optimizând volumul de muncă al personalului medical.
 
Aplicația asigură confidențialitatea persoanelor din saloane. Imaginile sunt menite să detecteze automat incidentele critice, fără ca acestea să fie stocate. În cazul unor situații de urgență, alarmele sunt trimise exclusiv către personalul medical. În plus, aplicația include și un modul de confidențialitate în care imaginea senzorului optic nu este vizibilă.     
 
Modelul MOBOTIX c71 este o cameră discretă și fiabilă pentru supravegherea 24 / 7, având un senzor optic cu rezoluție înaltă și vedere panoramică pentru monitorizarea fără unghiuri moarte a încăperilor spațioase. Datorită iluminării cu infraroșu, sistemul poate detecta acțiuni sau evenimente la nivel de detaliu, chiar și în întuneric complet, în timp ce funcția audio integrată permite comunicarea bidirecțională cu pacientul.

Despre Konica Minolta Business Solutions România

Călătoria organizației Konica Minolta a început acum 150 de ani, odată cu o nouă viziune de a efectua diferit lucrurile. Dezvoltăm inovații pentru binele societății și al lumii. Același scop care ne-a ținut în mișcare atunci, ne mobilizează și acum.

Konica Minolta Business Solutions România, filială a Konica Minolta Business Solutions Europa, a fost înfiinţată la 1 octombrie 2003, pe structurile companiei Minolta România, existente pe piaţa locală încă din 1991, ca urmare a fuziunii la nivel internaţional dintre Minolta Co. şi Konica Corporation, care a generat noua companie Konica Minolta Holdings, Inc.

Konica Minolta Business Solutions România a păstrat structurile şi reţeaua de vânzări ale Minolta România, beneficiind de experienţa a peste 32 ani de existenţă pe piaţa românească şi de o reţea de distribuţie de peste 60 de parteneri. Ca în anii precedenţi, rezultatele anului 2021 plasează Konica Minolta în topul furnizorilor de echipamente de birou din România.

Konica Minolta Business Solutions România distribuie și asigură mentenanță pentru echipamente multifuncţionale office, imprimante și sisteme de tipar digital profesional și industrial şi oferă Servicii Optimizate de Printare, bazate pe soluţii complete de management al documentelor. Furnizor de top de servicii complete de management al informațiilor, compania pune la dispoziția clienților soluții software de ultimă generație în domeniul infrastructurii și securității IT, precum și în mediile cloud. Totodată, Konica Minolta comercializează o gamă extinsă de soluții de supraveghere și analiză video avansată.

Imagini ale produselor Konica Minolta sunt disponibile pe www.konicaminolta-images.eu.

Pentru mai multe informații vizitați https://www.konicaminolta.ro/ro-ro/news și urmăriți paginile oficiale ale companiei pe Facebook, YouTube și LinkedIn.

Termeni şi nume de produse pot fi mărci comerciale sau mărci înregistrate ale proprietarilor lor, recunoscute ca atare.
 

Contact

Contact

Viorica Mocanu

Marketing Manager

Marketing

marketing@konicaminolta.ro

021 207 4560