Konica Minolta România include în portofoliu o aplicație software profesională de management video, dezvoltată de Mobotix în parteneriat cu Milestone

București | 26 mai 2021

Konica Minolta România include în portofoliu o aplicație software profesională de management video

Konica Minolta România, lider pe piața sistemelor de printare, integrator de soluții IT și furnizor de soluții și servicii de supraveghere și analiză video, adaugă în portofoliu MOBOTIX HUB, o aplicație software profesională de management video, cu un spectru extrem de vast de utilizări specifice, dezvoltată de Mobotix AG în parteneriat cu Milestone Systems, lider global în furnizarea de soluții de supraveghere și management video.


Prin intermediul noii aplicații software de management video, Konica Minolta România pune la dispoziția utilizatorilor de pe piața locală o soluție completă de securitate și supraveghere, ce acoperă numeroase cerințe din aproape orice domeniu de activitate, de la sectorul industrial și producție, până la utilități și energie, logistică, industria hotelieră, retail, sănătate și educație.
 
MOBOTIX HUB este o platformă unificată, deschisă și scalabilă ce poate integra de la câteva camere instalate într-o singură locație, până la mii de echipamente, distribuite în locații diferite. În plus, platforma gestionează notificările generate de camerele de supraveghere, cum ar fi numărarea de persoane sau detectarea obiectelor pierdute și poate integra aplicații de recunoaștere automată a plăcuțelor de înmatriculare auto sau aplicații de sincronizare cu echipamentele POS din magazine. 
 
Aplicația este disponibilă în cinci versiuni diferite de licențiere, de la o instalare locală, de maximum 8 camere, până la implementarea unui sistem complex de securitate, cu un număr extins de camere instalate în multiple locații, în funcție de cerințele utilizatorilor.
 
Platforma poate integra toate sistemele Mobotix bazate pe ONVIF, dar și peste 10000 de echipamente și sisteme de terță parte. În plus, se pot integra atât instrumente de analiză video și management al evenimentelor, cât și sisteme de securitate și control acces, senzori și interfețe pentru proiecte industriale.
 
MOBOTIX HUB oferă un nod central și punct unic de control pentru toate echipamentele din rețea, astfel încât utilizatorii pot gestiona cu ușurință toate sistemele de securitate video integrate cu platforma. Accesul la sistem este posibil prin intemediul unei aplicații care se instalează pe computer sau smartphone.
 
Platforma este conformă cu reglementările GDPR și este proiectată să asigure un nivel înalt de securitate a datelor și a întregii rețele, la atacuri cibernetice.

Despre Konica Minolta Business Solutions România

Despre Konica Minolta Business Solutions România

Konica Minolta Business Solutions România, filială a Konica Minolta Business Solutions Europa, a fost înfiinţată la 1 octombrie 2003, pe structurile companiei Minolta România, existente pe piaţa locală încă din 1991, ca urmare a fuziunii la nivel internaţional dintre Minolta Co. şi Konica Corporation, care a generat noua companie Konica Minolta Holdings, Inc.

Konica Minolta Business Solutions România a păstrat structurile şi reţeaua de vânzări ale Minolta România, beneficiind de experienţa a peste 31 de ani de existenţă pe piaţa românească şi de o reţea de distribuţie de peste 60 de parteneri. Ca în anii precedenţi, rezultatele anului 2020 plasează Konica Minolta în topul furnizorilor de echipamente de birou din România.

Konica Minolta Business Solutions România distribuie și asigură mentenanță pentru echipamente multifuncţionale office, faxuri, imprimante, sisteme de producție digitală și tipar industrial şi oferă Servicii Optimizate de Printare, bazate pe soluţii complete de management al documentelor. Furnizor de top de servicii complete de management al informațiilor, compania pune la dispoziția clienților soluții software de ultimă generație în domeniul infrastructurii și securității IT, precum și în mediile cloud. Totodată, Konica Minolta comercializează o gamă extinsă de soluții de supraveghere și analiză video avansată.

Imagini ale produselor Konica Minolta sunt disponibile pe www.konicaminolta-images.eu.
Pentru mai multe informații vizitați https://www.konicaminolta.ro/ro-ro/news și urmăriți paginile oficiale ale companiei pe Facebook, YouTube și LinkedIn.
Termeni şi nume de produse pot fi mărci comerciale sau mărci înregistrate ale proprietarilor lor, recunoscute ca atare.

Pentru informații detaliate despre Konica Minolta:
Viorica Mocanu, Marketing Manager
Tel.: +40 21 207.4560; marketing@konicaminolta.ro