Konica Minolta România lansează FORXAI Mirror – soluție pentru detecția automată a echipamentului de protecție

| 22 februarie 2024

Konica Minolta Business Solutions România, lider pe piața sistemelor de printare, integrator de soluții de management al documentelor și furnizor de sisteme de supraveghere și soluții de analiză video, lansează pe piața locală FORXAI Mirror, o soluție bazată pe Inteligență Artificială pentru detecția automată a echipamentului de protecție.


Echipamentul individual de protecție (EIP) se adresează industriilor în care activitatea angajaților implică un grad de risc ridicat sau în care utilizarea necorespunzătoare a EIP are un impact negativ în calitatea produselor fabricate.  
 
Konica Minolta a dezvoltat FORXAI Mirror ca soluție viabilă în special pentru industria medicală și farmaceutică, chimică, industria alimentară, auto sau cea a semiconductorilor, în care obligativitatea utilizării echipamentului de protecție este esențială, contribuind la menținerea unui mediu de lucru sigur pentru angajați și conform standardelor de calitate a produselor.

Noua soluție automatizează procesul de inspecție a echipamentelor de protecție pentru a detecta, în timp real, lipsa acestora sau a unor accesorii din componența echipamentelor de protecție și pentru a preveni eventuale accidente de muncă sau riscul de contaminare prin intervenție imediată.

FORXAI Mirror utilizează rețele neuronale, antrenate atât să detecteze folosirea echipamentului de protecție, cât și să semnaleze diferite neconcordanțe precum elemente lipsă, deteriorate sau purtate necorespunzător. Accesul angajaților în mediul de lucru este permis numai dacă sunt îndeplinite toate cerințele impuse și niciun accesoriu EIP nu lipsește, nu este deteriorat și este purtat în mod corespunzător.

Soluția are o interfață intuitivă și este ușor de instalat și utilizat. Se integrează cu sisteme de control acces și funcționează fără conexiune la internet. Totodată, FORXAI Mirror este conformă GDPR. La cererea utilizatorilor, soluția poate fi adaptată pe baza standardelor specifice impuse în diferite medii de lucru.

 
Despre Konica Minolta Business Solutions România

Călătoria organizației Konica Minolta a început acum 150 de ani, odată cu o nouă viziune de a realiza diferit lucrurile. Dezvoltăm inovații pentru binele societății și al lumii. Același scop care ne-a ținut în mișcare atunci, ne mobilizează și acum.

Konica Minolta Business Solutions România, filială a Konica Minolta Business Solutions Europa, a fost înfiinţată la 1 octombrie 2003, pe structurile companiei Minolta România, existente pe piaţa locală încă din 1991, ca urmare a fuziunii la nivel internaţional dintre Minolta Co. şi Konica Corporation, care a generat noua companie Konica Minolta Holdings, Inc.

Konica Minolta Business Solutions România a păstrat structurile şi reţeaua de vânzări ale Minolta România, beneficiind de experienţa a peste 32 ani de existenţă pe piaţa românească şi de o reţea de distribuţie de peste 60 de parteneri. Ca în anii precedenţi, rezultatele anului 2021 plasează Konica Minolta în topul furnizorilor de echipamente de birou din România.

Konica Minolta Business Solutions România distribuie și asigură mentenanță pentru echipamente multifuncţionale office, imprimante și sisteme de tipar digital profesional și industrial şi oferă Servicii Optimizate de Printare, bazate pe soluţii complete de management al documentelor. Furnizor de top de servicii complete de management al informațiilor, compania pune la dispoziția clienților soluții software de ultimă generație în domeniul infrastructurii și securității IT, precum și în mediile cloud. Totodată, Konica Minolta comercializează o gamă extinsă de soluții de supraveghere și analiză video avansată.

Imagini ale produselor Konica Minolta sunt disponibile pe www.konicaminolta-images.eu.

Pentru mai multe informații vizitați https://www.konicaminolta.ro/ro-ro/news și urmăriți paginile oficiale ale companiei pe Facebook, YouTube și LinkedIn.

Termeni şi nume de produse pot fi mărci comerciale sau mărci înregistrate ale proprietarilor lor, recunoscute ca atare.
 

Contact

Contact

Viorica Mocanu

Marketing Manager

Marketing

marketing@konicaminolta.ro

021 207 4560