Konica Minolta România, partener oficial UNTOLD 2023

București | 1 august 2023

Konica Minolta Business Solutions România, lider pe piața sistemelor de printare, integrator de soluții de management al documentelor și furnizor de sisteme de supraveghere și soluții de analiză video, este partener oficial UNTOLD 2023, pentru al treilea an consecutiv.


Ediția de anul acesta a festivalului UNTOLD se va desfășura între 3 și 6 august, pe Cluj Arena. Artiști internaționali de renume, printre care Imagine Dragons, Armin van Buuren, David Guetta, Ferg, Years & Years și Fedde le Grand, sunt așteptați să urce pe scenele festivalului.
 
Konica Minolta România va fi prezentă la UNTOLD 2023, unde va asigura supravegherea video și monitorizarea accesului în festival pe durata celor 4 zile, prin intermediul camerelor de supraveghere MOBOTIX și soluțiilor software de analiză video, în parteneriat cu METRICI, brand românesc specializat în soluții software și aplicații bazate pe analiză video și Inteligență Artificială.
 
Area Counter, aplicația software de analiză video care detectează numărul de persoane la intrări, ieșiri sau în spațiile aglomerate, va fi utilizată pe tot parcursul festivalului. Konica Minolta va implementa pentru UNTOLD o versiune personalizată a acestei aplicații care poate răspunde cerințelor de organizare ale unui eveniment cu un număr mare de participanți. Totodată, compania va pune la dispoziție echipamente multifuncționale și soluții optimizate de printare.
 
Konica Minolta România deține un portofoliu complet de soluții video inteligente care includ, pe lângă camere IoT, recunoscute pentru fiabilitatea lor în condiții extreme, soluții de analiză video avansată bazată pe Inteligență Artificială și platforme de management video deschise, care asigură integrarea tuturor componentelor sistemului de securitate și interoperabilitatea cu sisteme de terță parte.
 
Compania oferă soluții video personalizate pentru companii din cele mai diverse domenii de activitate, de la industria de retail, sectorul industrial și de producţie, energie şi utilităţi, transport, construcţii, până la sectorul de sănătate, educaţie sau instituţii publice.
 
Pe piața locală, Konica Minolta România mai furnizează aplicații de termoviziune, soluții de management al traficului, aplicații pentru gestionarea parcărilor sau aplicații pentru inspecția vizuală a calității.
 
Conform rezultatelor financiare obținute în anul fiscal 2022, Konica Minolta România a înregistrat o cifră de afaceri de peste 36 de milioane euro. Compania a obținut o cotă de piață de 51.9%, pe segmentul sistemelor de tipar digital, și 36%, pe segmentul echipamentelor multifuncționale laser A3 color pentru birouri.
 

Despre Konica Minolta Business Solutions România

Călătoria organizației Konica Minolta a început acum 150 de ani, odată cu o nouă viziune de a realiza diferit lucrurile. Dezvoltăm inovații pentru binele societății și al lumii. Același scop care ne-a ținut în mișcare atunci, ne mobilizează și acum.

Konica Minolta Business Solutions România, filială a Konica Minolta Business Solutions Europa, a fost înfiinţată la 1 octombrie 2003, pe structurile companiei Minolta România, existente pe piaţa locală încă din 1991, ca urmare a fuziunii la nivel internaţional dintre Minolta Co. şi Konica Corporation, care a generat noua companie Konica Minolta Holdings, Inc.
Konica Minolta Business Solutions România a păstrat structurile şi reţeaua de vânzări ale Minolta România, beneficiind de experienţa a peste 32 ani de existenţă pe piaţa românească şi de o reţea de distribuţie de peste 60 de parteneri. Ca în anii precedenţi, rezultatele anului 2021 plasează Konica Minolta în topul furnizorilor de echipamente de birou din România.
Konica Minolta Business Solutions România distribuie și asigură mentenanță pentru echipamente multifuncţionale office, imprimante și sisteme de tipar digital profesional și industrial şi oferă Servicii Optimizate de Printare, bazate pe soluţii complete de management al documentelor. Furnizor de top de servicii complete de management al informațiilor, compania pune la dispoziția clienților soluții software de ultimă generație în domeniul infrastructurii și securității IT, precum și în mediile cloud. Totodată, Konica Minolta comercializează o gamă extinsă de soluții de supraveghere și analiză video avansată.
Imagini ale produselor Konica Minolta sunt disponibile pe www.konicaminolta-images.eu.
Pentru mai multe informații vizitați https://www.konicaminolta.ro/ro-ro/news și urmăriți paginile oficiale ale companiei pe Facebook, YouTube și LinkedIn.
Termeni şi nume de produse pot fi mărci comerciale sau mărci înregistrate ale proprietarilor lor, recunoscute ca atare.

Contact

Contact

Viorica Mocanu

Marketing Manager

Marketing

marketing@konicaminolta.ro

021 207 4560