Konica Minolta va prezenta ultimele inovații la virtual.drupa 2021

București | 23 februarie 2021

Evenimentul online va avea loc în perioada 20-23 aprilie 2021

Konica Minolta își va prezenta cele mai noi inovații în domeniu și va participa la o serie de sesiuni virtuale în cadrul drupa 2021. Evenimentul online va avea loc în perioada 20-23 aprilie și este organizat de Messe Düsseldorf cu scopul de a susține interesul în piață, până la următoarea expoziție din 2024. Pe parcursul celor patru zile, Konica Minolta – lider în tehnologie - va susține prezentări despre noile produse dezvoltate, oportunități de îmbunătățire a fluxurilor de lucru și perspective de piață atât pe zona de tipar digital pentru etichete și ambalaje, cât și pe zona de tipar industrial pe format mare.


Formarea unor parteneriate puternice, într-o lume complexă și în continuă schimbare, este esențială pentru Konica Minolta. Ca urmare, rolul companiei în cadrul evenimentului online are la bază trei direcții de abordare – conferințe, socializare și prezentări. Participarea la acest eveniment este gratuită.

Evenimentul virtual.drupa oferă participanților oportunitatea de a intra în contact cu reprezentanții companiilor prin intermediul discuțiilor online și a întâlnirilor video. Expoziția va avea un program zilnic de conferințe ce vor atinge cele cinci subiecte importante ale evenimentului. Platforma care susține evenimentul oferă aceste beneficii cu scopul de a se crea un transfer virtual de cunoștințe și informații între participanți. Prin intermediul prezentărilor virtuale, a rundelor de discuții și a sesiunilor live se vor dezbate subiecte despre produse și tendințe viitoare în industrie.
 

Olaf Lorenz, General Manager International Marketing Division, la Konica Minolta Europa: „Evenimentul online virtual.drupa ne va oferi ocazia să reconfirmăm angajamentul față de industria tipografică. Acum, mai mult ca oricând, este important să fim alături de clienții noștri pentru a le arăta că parteneriatul dezvoltat până acum este puternic și vom continua să ne dezvoltăm împreună în viitor. În calitate de lider global în tehnologie de tipar digital, ne-am angajat să ne susținem clienții și să regândim împreună posibilitățile. ”


 

Despre Konica Minolta Business Solutions România

Despre Konica Minolta Business Solutions România

Konica Minolta Business Solutions România, filială a Konica Minolta Business Solutions Europa, a fost înfiinţată la 1 octombrie 2003, pe structurile companiei Minolta România, existente pe piaţa locală încă din 1991, ca urmare a fuziunii la nivel internaţional dintre Minolta Co. şi Konica Corporation, care a generat noua companie Konica Minolta Holdings, Inc.

Konica Minolta Business Solutions România a păstrat structurile şi reţeaua de vânzări ale Minolta România, beneficiind de experienţa a peste 31 de ani de existenţă pe piaţa românească şi de o reţea de distribuţie de peste 60 de parteneri. Ca în anii precedenţi, rezultatele anului 2020 plasează Konica Minolta în topul furnizorilor de echipamente de birou din România.

Konica Minolta Business Solutions România distribuie și asigură mentenanță pentru echipamente multifuncţionale office, faxuri, imprimante, sisteme de producție digitală și tipar industrial şi oferă Servicii Optimizate de Printare, bazate pe soluţii complete de management al documentelor. Furnizor de top de servicii complete de management al informațiilor, compania pune la dispoziția clienților soluții software de ultimă generație în domeniul infrastructurii și securității IT, precum și în mediile cloud. Totodată, Konica Minolta comercializează o gamă extinsă de soluții de supraveghere și analiză video avansată.

Imagini ale produselor Konica Minolta sunt disponibile pe www.konicaminolta-images.eu.
Pentru mai multe informații vizitați https://www.konicaminolta.ro/ro-ro/news și urmăriți paginile oficiale ale companiei pe Facebook, YouTube și LinkedIn.
Termeni şi nume de produse pot fi mărci comerciale sau mărci înregistrate ale proprietarilor lor, recunoscute ca atare.

Pentru informații detaliate despre Konica Minolta:
Viorica Mocanu, Marketing Manager
Tel.: +40 21 207.4560; marketing@konicaminolta.ro