O nouă certificare pentru AccurioJet KM-1e

București | 14 iulie 2021

Sistemul de tipar digital cu jet de cerneală - AccurioJet KM-1e, de la Konica Minolta, a primit acreditarea INGEDE, International Association of the Deinking Industry. Această acreditare a fost acordată ca urmare a posibilității de curățare a cernelurilor de pe hârtia uncoated, tipărită pe AccurioJet KM-1e, permițând astfel reciclarea materialelor tipărite pe acest echipament.


Deinking este procesul de îndepărtare a cernelurilor tipărite din textura hârtiei recuperate în timpul reciclării. Etapele cheie ale acestui proces sunt îndepărtarea peliculei de cerneală de pe hârtie, fragmentarea cernelurilor într-un interval de dimensiuni adecvat și îndepărtarea acestora din pasta de celuloză rezultată.
 
AccurioJet KM-1e - sistemul cu jet de cerneală digitală inkjet UV, format B2+, de la Konica Minolta, denumit și Swiss Army Knife al tiparului digital grație multitudinii de aplicații ce se pot realiza cu ajutorul lui, deține deja certificarea Deinking INGEDE pentru hârtia cu acoperire (coated). După testarea și evaluarea riguroasă a hârtiei fără acoperire (uncoated) de către INGEDE, în care sistemul KM-1e a obținut un rating extrem de ridicat în „Evaluarea posibilităților de reciclare a produselor tipărite - Deinkability Test” (Metoda INGEDE 11), acreditarea a fost extinsă.
 
“Competențele recunoscute de INGEDE reprezintă un impuls pentru cliențiii noștri”, declară Hidetoshi Omo, Head of Competence KM-1 la Konica Business Solutions Europe. Acesta a mai adăugat: „Suntem extrem de mândri că am primit acreditarea INGEDE pentru sistemul Konica Minolta AccurioJet KM-1e. Considerăm această nouă recunoaștere drept recompensă pentru munca depusă și inspirația echipelor noastre de dezvoltare. Totodată, acreditarea INGEDE ne oferă o confirmare suplimentară a acțiunilor noastre de mediu și a angajamentului companiei față de sustenabilitate.”
 
„AccurioJet KM-1e este un sistem de tipar digital cu jet de cerneală, care permite posibilități multiple de tipărire, pe o gamă vastă de substraturi diferite. Printre puținele sisteme digitale care au obținut acest standard de îndepărtare a peliculei de cerneală – Deinking - AccurioJet KM-1e se remarcă, o dată în plus, față de concurență. Oferim, astfel, clienților noștri noi posibilități de dezvoltare a afacerilor într-un mod sustenabil” – a mai adăugat Hidetoshi Omo, Head of Competence KM-1 la Konica Business Solutions Europe.

Despre Konica Minolta Business Solutions România

Despre Konica Minolta Business Solutions România

Konica Minolta Business Solutions România, filială a Konica Minolta Business Solutions Europa, a fost înfiinţată la 1 octombrie 2003, pe structurile companiei Minolta România, existente pe piaţa locală încă din 1991, ca urmare a fuziunii la nivel internaţional dintre Minolta Co. şi Konica Corporation, care a generat noua companie Konica Minolta Holdings, Inc.

Konica Minolta Business Solutions România a păstrat structurile şi reţeaua de vânzări ale Minolta România, beneficiind de experienţa a peste 31 de ani de existenţă pe piaţa românească şi de o reţea de distribuţie de peste 60 de parteneri. Ca în anii precedenţi, rezultatele anului 2020 plasează Konica Minolta în topul furnizorilor de echipamente de birou din România.

Konica Minolta Business Solutions România distribuie și asigură mentenanță pentru echipamente multifuncţionale office, faxuri, imprimante, sisteme de producție digitală și tipar industrial şi oferă Servicii Optimizate de Printare, bazate pe soluţii complete de management al documentelor. Furnizor de top de servicii complete de management al informațiilor, compania pune la dispoziția clienților soluții software de ultimă generație în domeniul infrastructurii și securității IT, precum și în mediile cloud. Totodată, Konica Minolta comercializează o gamă extinsă de soluții de supraveghere și analiză video avansată.

Imagini ale produselor Konica Minolta sunt disponibile pe www.konicaminolta-images.eu.
Pentru mai multe informații vizitați https://www.konicaminolta.ro/ro-ro/news și urmăriți paginile oficiale ale companiei pe Facebook, YouTube și LinkedIn.
Termeni şi nume de produse pot fi mărci comerciale sau mărci înregistrate ale proprietarilor lor, recunoscute ca atare.

Pentru informații detaliate despre Konica Minolta:
Viorica Mocanu, Marketing Manager
Tel.: +40 21 207.4560; marketing@konicaminolta.ro