Portofoliu extins cu noi echipamente bizhub i-Series A4 monocrom

București | 23 noiembrie 2020

i-Series A4 monocrom

Konica Minolta își extinde gama de echipamente de succes bizhub i-Series prin lansarea noilor multifuncționale (MFP) alb-negru A4: bizhub 4750i, bizhub 4050i și a imprimantei (SFP) bizhub 4700i. Dispozitivele generează performanțe ridicate, securitate sporită și o interfață modernă, oferind astfel fiabilitate, calitate și economie. Echipamentele, personalizabile și compacte, sunt perfecte pentru birourile moderne și îndeplinesc întreaga gamă de cerințe pentru printarea alb-negru.


Într-un mediu de lucru din ce în ce mai rapid, angajații depind de tehnologii puternice care să le susțină activitatea și să-i ajute în gestionarea volumului uriaș de muncă. De asemenea, tehnologia trebuie să fie intuitivă și ușor de utilizat. Angajații care își desfășoară activitatea la birou nu trebuie să-și petreacă prea mult timp pentru a afla cum să pornească procesele. Acestea trebuie să funcționeze fără probleme și cât mai repede posibil.

Noua serie bizhub 4750i/4700i/4050i este succesoarea directă a seriei bizhub 4752/4702P/4052, mai puternică, mai intuitivă și mai inteligentă decât predecesoarea. Pe de o parte, acest lucru poate fi observat din utilizarea unei memorii mai mari, de 5 GB (bizhub 4750i / 4050i) și 4 GB (bizhub 4700i), precum și a unui SSD de stocare mai mare, de 256 GB (standard) sau 1 TB (opțional) pentru bizhub 4750i și 4050i. De asemenea, este inclus și un sistem de stocare de 8 GB pentru bizhub 4700i. Aceste îmbunătățiri permit un timp de procesare mai scurt și, prin urmare, o operare mai rapidă. În plus, viteza de scanare a crescut semnificativ și este acum de 45 imagini pe minut (ipm) în modul simplex și 90 ipm în modul duplex pentru bizhub 4750i și bizhub 4050i. În plus, dispozitivele includ o funcție de detectare a alimentării cu coli multiple, ceea ce înseamnă că scanerul se oprește automat de îndată ce mai multe documente sunt preluate în același timp. Acest lucru previne defecțiunile nedorite și consumatoare de timp.

Tehnologie adaptată la modul de lucru al utilizatorului

Panoul de mari dimensiuni al dispozitivelor (10” pentru bizhub 4750i/4050i și 7” pentru bizhub 4700i), oferă o interfață de utilizator intuitivă, mult mai confortabilă și mai ușor de operat, fără a fi necesară o școlarizare extinsă a utilizatorilor. Panoul cu funcții tactile oferă utilizatorilor acces direct către platforma Konica Minolta – Marketplace. Aceasta vine deja preinstalată, utilizatorii având astfel la îndemână o platformă puternică și posibilitatea de a instala cu ușurință noi aplicații. Konica Minolta asigură compatibilitatea acestor aplicații cu dispozitivele și oferă actualizări periodice. Licențele sunt, de asemenea, gestionate. Pentru a oferi eficiență și flexibilitate a costurilor, Konica Minolta facturează numai pentru aplicațiile utilizate efectiv. Toate cele trei dispozitive nou lansate includ cea mai recentă versiune a Open API, astfel încât aplicațiile din fluxul de lucru extern pot fi ușor integrate. De asemenea, Web API este acum disponibil, permițând printarea paginilor web și a e-mailurilor direct de pe panou. Mai mult, IWS (Internal Web Server) permite personalizarea echipamentului în funcție de cerințele operatorului. Dispozitivele A4 dețin aceeași arhitectură IT6 ca și a gamei bizhub i-Series A3 și oferă aceeași funcționalitate și experiență familiară utilizatorului, prin interfețele identice ale panourilor de control. Interfața cu utilizatorul va fi întotdeauna aceeași, chiar dacă se face schimb între modelele A4 și A3.

 

Un mediu de lucru sigur

Atacurile cibernetice duc la daune și costuri imense în fiecare an. Ca dispozitive integrate în rețele, MFP-urile și SFP-urile pot deveni, de asemenea, ținta hackerilor. Pentru a asigura cele mai înalte standarde de securitate, Konica Minolta a decis să se asocieze cu Bitdefender - un lider în domeniul securității IT. Astfel, cea mai recentă soluție antivirus Bitdefender poate fi instalată ca opțiune, permițând sistemului să monitorizeze fișierele scanate și documentele transferate către și de la acesta, în timp real, protejând, în același timp, dispozitivele împotriva virușilor în mod automat. Suportul complet al serviciilor, care permite asistență rapidă și profesională de la distanță, completează dispozitivele.

Bizhub 4050i este deja disponibil, bizhub 4750i va urma în decembrie, iar bizhub 4700i în ianuarie 2021.


Despre Konica Minolta Business Solutions România

Despre Konica Minolta Business Solutions România

Konica Minolta Business Solutions România, filială a Konica Minolta Business Solutions Europa, a fost înfiinţată la 1 octombrie 2003, pe structurile companiei Minolta România, existente pe piaţa locală încă din 1991, ca urmare a fuziunii la nivel internaţional dintre Minolta Co. şi Konica Corporation, care a generat noua companie Konica Minolta Holdings, Inc.

Konica Minolta Business Solutions România a păstrat structurile şi reţeaua de vânzări ale Minolta România, beneficiind de experienţa a peste 31 de ani de existenţă pe piaţa românească şi de o reţea de distribuţie de peste 60 de parteneri. Ca în anii precedenţi, rezultatele anului 2020 plasează Konica Minolta în topul furnizorilor de echipamente de birou din România.

Konica Minolta Business Solutions România distribuie și asigură mentenanță pentru echipamente multifuncţionale office, faxuri, imprimante, sisteme de producție digitală și tipar industrial şi oferă Servicii Optimizate de Printare, bazate pe soluţii complete de management al documentelor. Furnizor de top de servicii complete de management al informațiilor, compania pune la dispoziția clienților soluții software de ultimă generație în domeniul infrastructurii și securității IT, precum și în mediile cloud. Totodată, Konica Minolta comercializează o gamă extinsă de soluții de supraveghere și analiză video avansată.

Imagini ale produselor Konica Minolta sunt disponibile pe www.konicaminolta-images.eu.
Pentru mai multe informații vizitați https://www.konicaminolta.ro/ro-ro/news și urmăriți paginile oficiale ale companiei pe Facebook, YouTube și LinkedIn.
Termeni şi nume de produse pot fi mărci comerciale sau mărci înregistrate ale proprietarilor lor, recunoscute ca atare.

Pentru informații detaliate despre Konica Minolta:
Viorica Mocanu, Marketing Manager
Tel.: +40 21 207.4560; marketing@konicaminolta.ro