Portofoliu extins cu noi echipamente bizhub i-Series A4 monocrom

București | 23 noiembrie 2020

i-Series A4 monocrom

Konica Minolta își extinde gama de echipamente de succes bizhub i-Series prin lansarea noilor multifuncționale (MFP) alb-negru A4: bizhub 4750i, bizhub 4050i și a imprimantei (SFP) bizhub 4700i. Dispozitivele generează performanțe ridicate, securitate sporită și o interfață modernă, oferind astfel fiabilitate, calitate și economie. Echipamentele, personalizabile și compacte, sunt perfecte pentru birourile moderne și îndeplinesc întreaga gamă de cerințe pentru printarea alb-negru.


Într-un mediu de lucru din ce în ce mai rapid, angajații depind de tehnologii puternice care să le susțină activitatea și să-i ajute în gestionarea volumului uriaș de muncă. De asemenea, tehnologia trebuie să fie intuitivă și ușor de utilizat. Angajații care își desfășoară activitatea la birou nu trebuie să-și petreacă prea mult timp pentru a afla cum să pornească procesele. Acestea trebuie să funcționeze fără probleme și cât mai repede posibil.

Noua serie bizhub 4750i/4700i/4050i este succesoarea directă a seriei bizhub 4752/4702P/4052, mai puternică, mai intuitivă și mai inteligentă decât predecesoarea. Pe de o parte, acest lucru poate fi observat din utilizarea unei memorii mai mari, de 5 GB (bizhub 4750i / 4050i) și 4 GB (bizhub 4700i), precum și a unui SSD de stocare mai mare, de 256 GB (standard) sau 1 TB (opțional) pentru bizhub 4750i și 4050i. De asemenea, este inclus și un sistem de stocare de 8 GB pentru bizhub 4700i. Aceste îmbunătățiri permit un timp de procesare mai scurt și, prin urmare, o operare mai rapidă. În plus, viteza de scanare a crescut semnificativ și este acum de 45 imagini pe minut (ipm) în modul simplex și 90 ipm în modul duplex pentru bizhub 4750i și bizhub 4050i. În plus, dispozitivele includ o funcție de detectare a alimentării cu coli multiple, ceea ce înseamnă că scanerul se oprește automat de îndată ce mai multe documente sunt preluate în același timp. Acest lucru previne defecțiunile nedorite și consumatoare de timp.

Tehnologie adaptată la modul de lucru al utilizatorului

Panoul de mari dimensiuni al dispozitivelor (10” pentru bizhub 4750i/4050i și 7” pentru bizhub 4700i), oferă o interfață de utilizator intuitivă, mult mai confortabilă și mai ușor de operat, fără a fi necesară o școlarizare extinsă a utilizatorilor. Panoul cu funcții tactile oferă utilizatorilor acces direct către platforma Konica Minolta – Marketplace. Aceasta vine deja preinstalată, utilizatorii având astfel la îndemână o platformă puternică și posibilitatea de a instala cu ușurință noi aplicații. Konica Minolta asigură compatibilitatea acestor aplicații cu dispozitivele și oferă actualizări periodice. Licențele sunt, de asemenea, gestionate. Pentru a oferi eficiență și flexibilitate a costurilor, Konica Minolta facturează numai pentru aplicațiile utilizate efectiv. Toate cele trei dispozitive nou lansate includ cea mai recentă versiune a Open API, astfel încât aplicațiile din fluxul de lucru extern pot fi ușor integrate. De asemenea, Web API este acum disponibil, permițând printarea paginilor web și a e-mailurilor direct de pe panou. Mai mult, IWS (Internal Web Server) permite personalizarea echipamentului în funcție de cerințele operatorului. Dispozitivele A4 dețin aceeași arhitectură IT6 ca și a gamei bizhub i-Series A3 și oferă aceeași funcționalitate și experiență familiară utilizatorului, prin interfețele identice ale panourilor de control. Interfața cu utilizatorul va fi întotdeauna aceeași, chiar dacă se face schimb între modelele A4 și A3.

 

Un mediu de lucru sigur

Atacurile cibernetice duc la daune și costuri imense în fiecare an. Ca dispozitive integrate în rețele, MFP-urile și SFP-urile pot deveni, de asemenea, ținta hackerilor. Pentru a asigura cele mai înalte standarde de securitate, Konica Minolta a decis să se asocieze cu Bitdefender - un lider în domeniul securității IT. Astfel, cea mai recentă soluție antivirus Bitdefender poate fi instalată ca opțiune, permițând sistemului să monitorizeze fișierele scanate și documentele transferate către și de la acesta, în timp real, protejând, în același timp, dispozitivele împotriva virușilor în mod automat. Suportul complet al serviciilor, care permite asistență rapidă și profesională de la distanță, completează dispozitivele.

Bizhub 4050i este deja disponibil, bizhub 4750i va urma în decembrie, iar bizhub 4700i în ianuarie 2021.


Despre Konica Minolta Business Solutions România

Despre Konica Minolta Business Solutions România

Konica Minolta Business Solutions România, filială a Konica Minolta Business Solutions Europa, a fost înfiinţată la 1 octombrie 2003, pe structurile companiei Minolta România, existente pe piaţa locală încă din 1991, ca urmare a fuziunii la nivel internaţional dintre Minolta Co. şi Konica Corporation, care a generat noua companie Konica Minolta Holdings, Inc.
 

Konica Minolta Business Solutions România a păstrat structurile şi reţeaua de vânzări ale Minolta România, beneficiind de experienţa a peste 29 ani de existenţă pe piaţa românească şi de o reţea de distribuţie de peste 60 de parteneri. Ca în anii precedenţi, rezultatele anului 2020 plasează Konica Minolta în topul furnizorilor de echipamente de birou din România.
 

Konica Minolta Business Solutions România distribuie și asigură mentenanță pentru echipamente multifuncţionale office, faxuri, imprimante, sisteme de producție digitală și tipar industrial şi oferă Servicii Optimizate de Printare, bazate pe soluţii complete de management al documentelor. Furnizor de top de servicii complete de management al informațiilor, compania pune la dispoziția clienților soluții software de ultimă generație în domeniul infrastructurii și securității IT, precum și în mediile cloud. Totodată, Konica Minolta comercializează o gamă extinsă de soluții de supraveghere și analiză video avansată MOBOTIX.
 

 

Imagini ale produselor Konica Minolta sunt disponibile pe www.konicaminolta-images.eu.

Termeni şi nume de produse pot fi mărci comerciale sau mărci înregistrate ale proprietarilor lor, recunoscute ca atare.


 

Pentru informații detaliate despre Konica Minolta:

Viorica Mocanu, Marketing Manager

Tel.: +40 21 207.4560; marketing@konicaminolta.ro

About Konica Minolta Business Solutions Europe

 

Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH, based in Langenhagen, Germany, is a wholly owned subsidiary of Konica Minolta Inc., Tokyo, Japan. Konica Minolta enables its clients to champion the digital era: with its unique imaging expertise and data processing capabilities, Konica Minolta creates relevant solutions for its customers and solves issues faced by society. As a provider of comprehensive IT services, Konica Minolta delivers consultancy and services to optimise business processes with workflow automation. The company further offers its customers solutions and managed services in the field of IT infrastructure and IT security as well as cloud environments. With regard to its office printing solutions, "IDC MarketScape: Worldwide Print Transformation 2020 Vendor Assessment" stated that Konica Minolta is "recognised globally as a leader in print transformation". As a strong partner for the professional printing market, Konica Minolta offers business consulting, state-of-the-art technology and software and has established itself as the production printing market leader for more than a decade in Europe (InfoSource). Its Business Innovation Centre in London and four R & D laboratories in Europe enable Konica Minolta to bring innovation forward by collaborating with its customers as well as academic, industrial and entrepreneurial partners. For its innovative service approach that complements their devices perfectly, Konica Minolta was awarded the prestigious ‘"Buyers Lab PaceSetter Award for Serviceability and Support 2020/2021" by Keypoint Intelligence. Konica Minolta Business Solutions Europe is represented by subsidiaries and distributors in more than 80 countries in Europe, Central Asia, the Middle East and Africa. With approximately 10,000 employees (as of April 2020), Konica Minolta Europe earned net sales of over 2.34 billion in financial year 2019/2020.

 

For more information, please visit http://newsroom.konicaminolta.eu and follow Konica Minolta on Facebook, YouTube and Twitter @KonicaMinoltaEU

 

Terms and product names may be trademarks or registered trademarks of their respective holders and are hereby acknowledged.