Prezența Konica Minolta la drupa continuă să ofere clienților variante inteligente de lucru

București | 4 iunie 2024

Un stand plin de viață, un parteneriat strâns cu clienții și un nou premiu contribuie la povestea de succes a transformării digitale, în continuă evoluție, a Konica Minolta, la drupa 2024 – Stand A65, Hala 8B.

Konica Minolta expune la drupa cele mai avansate linii de producție digitală prezentate vreodată în public, simulând procesul de lucru din cadrul unei fabrici moderne și inteligente. Cu șase zone interconectate, situate pe două etaje, cu peste 30 de utilaje de tipar digital în funcțiune și tot atâtea afișaje software, compania demonstrează modul în care tehnologiile sale de toner și jet de cerneală se completează perfect în camera de printare a viitorului.


În acest context important, sistemul pentru înnobilare digitală JETVarnish 3D Web 400, de la MGI, a câștigat prestigiosul premiu Digital Embellishment Packaging din partea EDP (European Digital Press Association), care onorează acest echipament ca fiind cel mai bun din clasa sa. Recunoașterea face referire la procesele de lăcuire UV spot și aplicarea folio la cald, care ”adaugă impresii tactile și senzoriale” materialelor finisate cu tehnologia digitală de înnobilare. Implementarea JETVarnish 3D Web în producție nu necesită instrumente, plăci sau filme speciale, cum se procedează în cazul tiparului offset, iar acest lucru reduce considerabil costurile de finisare”, au mai adăugat reprezentanții EDP. Membrii juriului EDP Awards au subliniat inovația adusă de conceptul Single Pass al JETVarnish 3DWeb 400 prin lăcuirea UV spot și aplicarea folio la cald într-o singură trecere, precum și versatilitatea sa de utilizare în completare cu noul modul Flexo semi-rotativ pentru decupare.
 

quotation marks

Senzația de bine și entuziasmul sunt omniprezente la standul nostru. Este grozav ce se întâmplă la drupa. Primele zile au fost extraordinar de încărcate, iar previziunile pentru vânzări au fost cu mult depășite. Continuăm să activăm multiple posibilități de printare și să ne susținem clienții în transformarea lor digitală. Felicitări partenerilor noștri strategici de la MGI pentru câștigarea unui premiu EDP atât de prestigios.

Olaf Lorenz

Director General al diviziei de Marketing Internațional

În cadrul standului de la drupa, Konica Minolta oferă adevărate soluții end-to-end, care funcționează exact ca în cadrul unei mari fabrici inteligente. Compania combină în mod holistic expertiza cu tehnologia pentru a-și susține clienții și partenerii în procesul de transformare digitală. See the Potential in the Future of Print este mesajul principal pentru drupa 2024, iar Konica Minolta demonstrează, o dată în plus, că modalitățile sale de producție durabilă sunt în conformitate cu filosofia Industriei 5.0.
 
Despre Konica Minolta Business Solutions România

Konica Minolta Business Solutions România, filială a Konica Minolta Business Solutions Europa, a fost înfiinţată la 1 octombrie 2003, pe structurile companiei Minolta România, existente pe piaţa locală încă din 1991, ca urmare a fuziunii la nivel internaţional dintre Minolta Co. şi Konica Corporation, care a generat noua companie Konica Minolta Holdings, Inc.

Konica Minolta Business Solutions România a păstrat structurile şi reţeaua de vânzări ale Minolta România, beneficiind de experienţa a peste 33 ani de existenţă pe piaţa românească şi de o reţea de distribuţie de peste 60 de parteneri. Ca în anii precedenţi, rezultatele anului 2021 plasează Konica Minolta în topul furnizorilor de echipamente de birou din România.

Konica Minolta Business Solutions România distribuie și asigură mentenanță pentru echipamente multifuncţionale office, imprimante și sisteme de tipar digital profesional și industrial şi oferă Servicii Optimizate de Printare, bazate pe soluţii complete de management al documentelor. Furnizor de top de servicii complete de management al informațiilor, compania pune la dispoziția clienților soluții software de ultimă generație în domeniul infrastructurii și securității IT, precum și în mediile cloud. Totodată, Konica Minolta comercializează o gamă extinsă de soluții de supraveghere și analiză video avansată.

Imagini ale produselor Konica Minolta sunt disponibile pe www.konicaminolta-images.eu.

Pentru mai multe informații vizitați https://www.konicaminolta.ro/ro-ro/news și urmăriți paginile oficiale ale companiei pe Facebook, YouTube și LinkedIn.

Termeni şi nume de produse pot fi mărci comerciale sau mărci înregistrate ale proprietarilor lor, recunoscute ca atare.
 

Contact

Contact

Viorica Mocanu

Marketing Manager

Marketing

marketing@konicaminolta.ro

021 207 4560