Produsele hardware și software MOBOTIX nu sunt afectate de vulnerabilitatea Log4j

București | 17 decembrie 2021

Apache Software Foundation a anunțat recent o vulnerabilitate critică de securitate în aplicația proprie Log4j. Folosirea la scară largă a acestui software face ca foarte multe sisteme să fie vulnerabile la atacuri cibernetice. Log4j este o componentă software open source, prezentă în multe sisteme conectate la Internet și utilizată de cele mai mari companii din lume.


 
Echipa de securitate cibernetică MOBOTIX a realizat o evaluare amănunțită a impactului vulnerabilității asupra produselor MOBOTIX și a ajuns la concluzia că utilizatorii produselor hardware și software MOBOTIX, inclusiv MOBOTIX HUB, ManagementCenter și CLOUD, nu sunt impactați.
 
Konica Minolta, lider al industriei de print și furnizor de soluții de management electronic al documentelor, cu o activitate de peste 30 de ani pe piața din România, deține în portofoliu o gamă extinsă de soluții de supraveghere și analiză video avansată MOBOTIX, în urma achiziționării la nivel de grup a unui pachet majoritar de 65% din acțiunile companiei germane cu același nume.

Despre Konica Minolta Business Solutions România

Despre Konica Minolta Business Solutions România

Konica Minolta Business Solutions România, filială a Konica Minolta Business Solutions Europa, a fost înfiinţată la 1 octombrie 2003, pe structurile companiei Minolta România, existente pe piaţa locală încă din 1991, ca urmare a fuziunii la nivel internaţional dintre Minolta Co. şi Konica Corporation, care a generat noua companie Konica Minolta Holdings, Inc.

Konica Minolta Business Solutions România a păstrat structurile şi reţeaua de vânzări ale Minolta România, beneficiind de experienţa a peste 31 de ani de existenţă pe piaţa românească şi de o reţea de distribuţie de peste 60 de parteneri. Ca în anii precedenţi, rezultatele anului 2020 plasează Konica Minolta în topul furnizorilor de echipamente de birou din România.

Konica Minolta Business Solutions România distribuie și asigură mentenanță pentru echipamente multifuncţionale office, faxuri, imprimante, sisteme de producție digitală și tipar industrial şi oferă Servicii Optimizate de Printare, bazate pe soluţii complete de management al documentelor. Furnizor de top de servicii complete de management al informațiilor, compania pune la dispoziția clienților soluții software de ultimă generație în domeniul infrastructurii și securității IT, precum și în mediile cloud. Totodată, Konica Minolta comercializează o gamă extinsă de soluții de supraveghere și analiză video avansată.

Imagini ale produselor Konica Minolta sunt disponibile pe www.konicaminolta-images.eu.
Pentru mai multe informații vizitați https://www.konicaminolta.ro/ro-ro/news și urmăriți paginile oficiale ale companiei pe Facebook, YouTube și LinkedIn.
Termeni şi nume de produse pot fi mărci comerciale sau mărci înregistrate ale proprietarilor lor, recunoscute ca atare.

Pentru informații detaliate despre Konica Minolta:
Viorica Mocanu, Marketing Manager
Tel.: +40 21 207.4560; marketing@konicaminolta.ro