Seria AccurioPress C14000 câștigă iF DESIGN AWARD 2021

București | 22 aprilie 2021

O nouă distincție obținută de Konica Minolta pentru sistemele de înaltă producție digitală din seria AccurioPress C14000

În decursul a doar șapte luni, Konica Minolta a obținut cel de-al treilea premiu recunoscut la nivel mondial. De data aceasta este vorba despre distincția iF DESIGN AWARD 2021 acordată de către iF International Forum Design GmbH - cel mai vechi forum independent de design din lume, cu sediul la Hanovra.


Competiția a fost intensă. Au fost trimise 9.509 de lucrări din 52 de țări, în speranța că vor primi râvnita distincție a calității. De aproape 70 de ani, iF DESIGN AWARD este recunoscut ca juriu al calității pentru un design excepțional.

În luna martie a acestui an, Konica Minolta – lider în tehnologie - a fost desemnată câștigătoare a „Red Dot Award: Product Design 2021” dintr-un număr record de participări. În luna octombrie a anului trecut, un juriu internațional a remarcat designul „excepțional” al seriei AccurioPress C14000 și a acordat companiei distincția Institutului japonez de promovare a designului: „Good Design Award 2020”.

Olaf Lorenz, Head of International Marketing Division - Konica Minolta Business Solutions Europa, a declarat: „Este întotdeauna o onoare să fim premiați, iar acest prestigios iF DESIGN AWARD este una dintre cele mai importante distincții de design din lume. Această recunoaștere reflectă, de asemenea, feedback-ul pozitiv al clienților noștri. Aceștia remarcă adesea designul sofisticat al sistemelor de înaltă producție AccurioPress C14000 / C1200, care își aduc aportul în transformarea afacerilor lor și le oferă posibilitatea de a regândi întregul proces de tipar.”

Sistemele premiate, extrem de automatizate și care încorporează software avansat, susțin misiunea Konica Minolta de a sprijini transformarea clienților săi, în funcție de sector și industrie, oferind predicții asupra potențialelor provocări și creând soluții împreună cu aceștia.

Seria AccurioPress se mândrește cu o eficiență de neegalat în producția volumelor ridicate, tipărind până la 140 de pagini pe minut (PPM) în format A4, cu o rezoluție de 2400 dpi. Konica Minolta a furnizat primele funcții de reglare automată a pre-tipăririi și de inspecție a calității printului din industrie, precum și un senzor media care permite utilizatorilor să-și însușească informații despre setările optime de printare. Aceste inovații permit furnizorilor de print nu doar să minimizeze timpul pierdut, ci și să obțină forță de muncă din medii diverse, fără a fi necesare competențe speciale.
 

Despre Konica Minolta Business Solutions România

Despre Konica Minolta Business Solutions România

Konica Minolta Business Solutions România, filială a Konica Minolta Business Solutions Europa, a fost înfiinţată la 1 octombrie 2003, pe structurile companiei Minolta România, existente pe piaţa locală încă din 1991, ca urmare a fuziunii la nivel internaţional dintre Minolta Co. şi Konica Corporation, care a generat noua companie Konica Minolta Holdings, Inc.

Konica Minolta Business Solutions România a păstrat structurile şi reţeaua de vânzări ale Minolta România, beneficiind de experienţa a peste 31 de ani de existenţă pe piaţa românească şi de o reţea de distribuţie de peste 60 de parteneri. Ca în anii precedenţi, rezultatele anului 2020 plasează Konica Minolta în topul furnizorilor de echipamente de birou din România.

Konica Minolta Business Solutions România distribuie și asigură mentenanță pentru echipamente multifuncţionale office, faxuri, imprimante, sisteme de producție digitală și tipar industrial şi oferă Servicii Optimizate de Printare, bazate pe soluţii complete de management al documentelor. Furnizor de top de servicii complete de management al informațiilor, compania pune la dispoziția clienților soluții software de ultimă generație în domeniul infrastructurii și securității IT, precum și în mediile cloud. Totodată, Konica Minolta comercializează o gamă extinsă de soluții de supraveghere și analiză video avansată.

Imagini ale produselor Konica Minolta sunt disponibile pe www.konicaminolta-images.eu.
Pentru mai multe informații vizitați https://www.konicaminolta.ro/ro-ro/news și urmăriți paginile oficiale ale companiei pe Facebook, YouTube și LinkedIn.
Termeni şi nume de produse pot fi mărci comerciale sau mărci înregistrate ale proprietarilor lor, recunoscute ca atare.

Pentru informații detaliate despre Konica Minolta:
Viorica Mocanu, Marketing Manager
Tel.: +40 21 207.4560; marketing@konicaminolta.ro