Surprindeți adevărata culoare a vieții cu seria Konica Minolta AccurioPress C84hc

București | 23 mai 2024

Furnizorii de print comercial pot reproduce acum culori mai vii, mai strălucitoare și mai consistente cu noua serie AccurioPress C84hc de la Konica Minolta. Noul sistem de tipar digital profesional este dotat cu un toner cu o cromatică avansată și va fi disponibil, în România, începând cu luna iunie.


AccurioPress C84hc de la Konica Minolta deschide calea unor vaste aplicații cum ar fi printarea fotografiilor de studio sau a celor din natură, facilitarea printării lucrărilor dedicate precum cele ale agențiilor de publicitate, designerilor, proprietarilor de mărci și corporațiilor, prin accesarea comenzilor web-to-print direct către furnizorii de tipar comercial. Noul dispozitiv este destinat, în special, pentru reproducerea anumitor culori precum cele ale brandurilor globale, folosind coduri stricte de culoare.

Seria AccurioPress C84hc este singura platformă din lume cu toner care nu are restricții impuse de gama de culori a tonerelor obișnuite, permițând astfel reproducerea unor culori mai strălucitoare și mai clare. Gama cromatică avansată oferă tonuri naturale ale pielii, în timp ce saturația unică de verde, albastru, violet, roz și magenta crează rezultate de o naturalețe impresionantă, care nu erau posibile până acum.

Acest lucru este posibil prin:
  • combinația unei game mai vaste de culori și o valoare L* mai mare a tonerului high chroma cyan decât a celui CMYK, pot fi menținute culori clare și luminoase în special pentru albastru strălucitor și verde.
  • utilizarea tonerului high chroma magenta pot fi obținute nuanțe vii și clare de roz și violet.

AccurioPress C84hc de la Konica Minolta este singurul echipament care poate printa atât culori cu o cromatică ridicată, cât și culori standard, ambele procese cu ajutorul unui singur motor. Ca urmare, gama superioară de culori a noului sistem este maximizată prin utilizarea imaginilor RGB, permițând clienților să experimenteze o nouă lume a reproducerii culorilor, imposibil de realizat cu vechea tehnologie de toner CMYK.
Există astfel două modalități de printare: “Standard”, unde culorile tipărite sunt foarte apropiate de rezultatele printării cu toner obișnuit CMYK, dar zonele cu albastru deschis, verde, roz și violet sunt mai clare; și “Saturație”, unde gama cromatică ridicată este maximizată pentru a reproduce nuanțe strălucitoare de albastru, verde, roz și violet, inclusiv alte nuanțe pe care tonerul obișnuit nu le poate reproduce la fel de bine.

Ines Wennemann, Senior Product Manager Professional Printing, Konica Minolta Business Solutions Europa: “Lucrările creative nu mai sunt limitate doar la nuanțe terne și opace. Valoarea mare L* ajută la crearea unei nuanțe mai netede a pielii și este ideală pentru aplicații precum fotografia, în timp ce strălucirile vivide asigură calitate pentru o gamă întreagă de aplicații tipărite, de la postere, carduri, albume foto și cataloage. Aceste rezultate oferă o diferențiere uriașă față de alte sisteme de tipar digital și alimentează o serie de conversații interesante cu reprezentanți ai mărcilor și clienți inovatori. AccurioPress C84hc susține joburile de printare extrem de colorate și oferă noi oportunități de dezvoltare a afacerilor prin extinderea posibilităților de printare.”

Cel mai recent Accurio din portofoliul Konica Minolta încorporează cele mai noi tehnologii de finisare, inclusiv sistemul unic TU-510, și se bazează pe tehnologia de reproducere a culorilor a AccurioPress C83hc și eficiența de printare a seriei AccurioPress C4080.

Gestionarea și acuratețea culorilor este susținută în continuare de AccurioPro ColorManagement, parte a portofoliului de software Konica Minolta. Simplu și ușor de implementat, suita de soluții este o combinație de instrumente care validează și controlează calitatea culorilor, maximizând în același timp randamentul parcului de dispozitive de printare. De asemenea, acestea cresc eficiența dispozitivelor, motiv pentru care afacerile din industria  de tipar sunt împuternicite să   furnizeze materiale printate care să răspundă și să depășească așteptărilor clienților.

Mulțumită tehnologiei de inspecție automată (AIT) de la Konica Minolta, performanța este și ea crescută. Proiectată ca tehnologie de inspecție complet automatizată, în buclă închisă, AIT inspectează individual și automat fiecare coală tipărită și se asigură că sunt livrate doar cele care îndeplinesc toate regulile de calitate.
„Suntem încântați să salutăm noul AccurioPress C84hc adăugat portofoliului nostru, care ne permite să extindem viitorul tiparului profesional printr-un grup cuprinzător și complet modular de tehnologii și soluții de imprimare digitală. Acesta va permite clienților să regândească posibilitățile și să producă o gamă mai largă de aplicații și materiale de marketing suplimentare. Este un alt exemplu al modului în care clienții își pot reevalua posibilitățile de tipar prin ecosisteme inovatoare end-to-end, realizând în acest mod transformarea digitală a afacerii lor”, a mai adăugat Ines Wennemann.

Despre Konica Minolta Business Solutions România

Călătoria organizației Konica Minolta a început acum 150 de ani, odată cu o nouă viziune de a realiza diferit lucrurile. Dezvoltăm inovații pentru binele societății și al lumii. Același scop care ne-a ținut în mișcare atunci, ne mobilizează și acum.

Konica Minolta Business Solutions România, filială a Konica Minolta Business Solutions Europa, a fost înfiinţată la 1 octombrie 2003, pe structurile companiei Minolta România, existente pe piaţa locală încă din 1991, ca urmare a fuziunii la nivel internaţional dintre Minolta Co. şi Konica Corporation, care a generat noua companie Konica Minolta Holdings, Inc.

Konica Minolta Business Solutions România a păstrat structurile şi reţeaua de vânzări ale Minolta România, beneficiind de experienţa a peste 33 ani de existenţă pe piaţa românească şi de o reţea de distribuţie de peste 60 de parteneri. Ca în anii precedenţi, rezultatele anului 2021 plasează Konica Minolta în topul furnizorilor de echipamente de birou din România.

Konica Minolta Business Solutions România distribuie și asigură mentenanță pentru echipamente multifuncţionale office, imprimante și sisteme de tipar digital profesional și industrial şi oferă Servicii Optimizate de Printare, bazate pe soluţii complete de management al documentelor. Furnizor de top de servicii complete de management al informațiilor, compania pune la dispoziția clienților soluții software de ultimă generație în domeniul infrastructurii și securității IT, precum și în mediile cloud. Totodată, Konica Minolta comercializează o gamă extinsă de soluții de supraveghere și analiză video avansată.

Imagini ale produselor Konica Minolta sunt disponibile pe www.konicaminolta-images.eu.

Pentru mai multe informații vizitați https://www.konicaminolta.ro/ro-ro/news și urmăriți paginile oficiale ale companiei pe Facebook, YouTube și LinkedIn.

Termeni şi nume de produse pot fi mărci comerciale sau mărci înregistrate ale proprietarilor lor, recunoscute ca atare.
 

Contact

Contact

Viorica Mocanu

Marketing Manager

Marketing

marketing@konicaminolta.ro

021 207 4560