Workplace Pure*: Simplificați munca de zi cu zi

Testați gratuit

*Anterior cunoscut sub numele de bizhub Evolution

 

Servicii de business inteligente, disponibile într-o singură platformă cloud


Deși costisitor, lucrul cu documentele pe suport de hârtie este inevitabil. Scanarea documentelor, copierea textului dintr-un fișier tipărit într-un document electronic, traducerea și conversia documentelor dintr-un format în altul sau administrarea infrastructurii IT - sunt printre sarcinile zilnice repetitive și consumatoare de timp în organizații.

 

Workplace Pure, cunoscut anterior sub numele de bizhub Evolution, oferă acces 24 de ore din 24, 7 zile din 7, la o platformă de servicii în continuă evoluție, inclusiv upload documente în cloud, fax, printare în cloud, printare securizată follow-me, conversie și traducere documente - toate automatizate și simplificate dintr-o singură aplicație.

Cu Workplace Pure nu mai este necesar să instalați și să administrați servere și software. Platforma se integrează perfect cu o strategie de tip cloud-first.

Workplace Pure este simplu de administrat, beneficiind de o interfață intuitivă prin care gestionarea utilizatorilor și a echipamentelor multifuncționale este extrem de facilă.

Concentrați-vă pe activitățile de lucru importante și lăsați în grija noastră infrastructura de printare.

 

Servicii complete gratuite timp de 30 de zile. Nu este nevoie de card de credit. Nu există nicio obligație de cumpărare.

Beneficiile platformei Workplace Pure:Avantajos: Nu trebuie să achiziționați, să instalați sau să administrați infrastructura IT - Workplace Pure este o platformă de servicii în cloud. Înregistrarea este gratuită și plătiți doar pentru serviciile pe care le utilizați.
 


Flexibil și scalabil: Accesați serviciile de pe orice dispozitiv - smartphone, tabletă, laptop, desktop sau echipament de printare multifuncțional (MFP).
 


Ușor de administrat: Nu aveți nevoie de cunoștințe IT de specialitate pentru a gestiona utilizatorii, serviciile și dispozitivele. Trebuie doar să adăugați utilizatorii și să le furnizați serviciile folosind o interfață de administrare extrem de facilă.
 


Sigur și conform: Nivelurile înalte de securitate, criptarea datelor și pseudonimizarea datelor personale ale utilizatorilor sunt câteva dintre particularitățile platformei Workplace Pure, găzduită într-un centru de date din Germania (Open Telecom Cloud), ce respectă normele GDPR.
 


În continuă evoluție: Alegeți dintr-o gamă de servicii în continuă evoluție, care vă simplifică activitățile de zi cu zi și le permit utilizatorilor să fie mai productivi.
 

Creșteți productivitatea angajaților cu ajutorul platformei Workplace Pure

Platforma Workplace Pure este permanent actualizată. Iată doar câteva dintre serviciile disponibile pentru simplificarea activităților dumneavoastră:

  • Conversia fișierelor în PDF, Word, Excel
  • Traducerea documentelor, disponibilă în 24 de limbi străine
  • Printarea în cloud
  • Secure Guest Print
  • Smart Scan și Smart Copy
  • Fax (disponibil în viitor)
  • Scan to External Cloud Storage (Dropbox, Google Drive, MS OneDrive sau SharePoint Online)

Vi se pare interesant?

Accesați broșura noastră pentru a descoperi mai multe informații despre noua platforma Workplace Pure.

Descarcă broșura

Servicii complete gratuite timp de 30 de zile. Nu este nevoie de card de credit. Nu există nicio obligație de a cumpăra.

Workplace Pure* este recunoscut de părți terțe independente:

Keypoint Intelligence BLI Pick Award 2019 "Platformă remarcabilă de servicii de documente în cloud"
Worplace Pure este certificat de către Google în calitate de partener Chrome Enterprise

Aflați ce spun clienții noștri despre Workplace Pure:

*Anterior cunoscut sub numele de bizhub Evolution

Contactați-ne