Rolul esențial al etichetelor

Rolul esențial al etichetelor

Rolul esențial al etichetelor


În contextul actual în care situația Covid-19, în continuă evoluție, a prezentat provocări noi și fără precedent, etichetele au continuat să joace un rol semnificativ în întregul lanț mondial de producție, furnizare și utilizare.
 


Etichetele reprezintă un instrument principal în transmiterea informațiilor despre produse. Ele fac parte și sunt un element important al pachetului de ustensile necesare furnizării atât a bunurilor de larg consum, cât și a celor specifice. Orice articol ambalat de pe piață, fie că este vorba despre cele de consum zilnic - mâncare, băutură etc - fie că este vorba despre alt gen de produse, etichetele furnizează informații esențiale și utile pentru sănătate. Mărimea sau greutatea produsului, instrucțiuni de folosire, ingredientele folosite sau datele de producție, toate aceste informații se regăsesc pe etichetă.
 

Tipărirea etichetelor în timpul COVID-19

Tipărirea etichetelor în timpul COVID-19

Impactul coronavirusului asupra producției de etichete

Descărcați infografia noastră, cu date și cifre concludente, pentru a descoperi cât de mare a fost impactul coronavirusului asupra producției de etichete din toată Europa și cum au contribuit sistemele de producție digitală AccurioLabel la trecerea prin această perioadă.

Descarcă inforgraficul
Labelprinting infographic

Soabar triples digital label production during COVID-19 crisis

‘Key supplier’ Soabar has concentrated production predominantly within the pharmaceutical, hygiene and food sectors since the Covid-19 outbreak. “We have seen demand for digital labels go through the roof, and if it wasn’t for the Konica Minolta machines, we would have struggled to support our customers," says managing director Phil Achurch.

Learn more about Soabar's journey and how Konica Minolta supported them with stepping into digital label production.

Doriți să experimentați tiparul de etichete?

Doriți să experimentați tiparul de etichete?

Aplicații

AccurioLabel 230 acceptă o gamă variată de suporturi de printare, de la autocolant lucios sau mat, până la materiale speciale precum YUPO, PET sau PP. Accesați butonul de mai jos și programați-vă pentru o demonstrație efectuată de specialiștii Konica Minolta pentru a vă convinge de beneficiile oferite de acest sistem industrial de producție:

PROGRAMAȚI-VĂ PENTRU DEMO
label printing - applications

AccurioLabel 230

AccurioLabel 230

Rethink Label Printing cu AccurioLabel 230

AccurioLabel 230, succesorul modelului AccurioLabel 190, este un sistem industrial de producție digitală a etichetelor ce prezintă îmbunătățiri notabile - creșterea vitezei de până la 73%, productivitate îmbunătățită, opțiune de supratipar, consum energetic mai bun, pierderi de hârtie reduse semnificativ, ușurință remarcabilă în utilizare, calitatea superioară a printării. Curioși să vedeți un AccurioLabel în acțiune? Rezervați o întâlnire cu reprezentanții echipei Konica Minolta accesând butonul de mai jos.

Rezervați o întâlnire cu reprezentanții noștri!

Specialiștii Konica Minolta Business Solutions România vă stau la dispoziție pentru a vă demonstra avantajele tehnologiei de printare digitală a etichetelor și numeroasele beneficii pe care aceasta le

Da, aș dori să primesc informații prin:*

cu privire la produsele și serviciile Konica Minolta Business Solutions România și ale altor companii asociate din cadrul grupului, adaptate intereselor mele personale . Datele dvs. vor fi procesate în conformitate cu Politica noastră de confidențialitate.
Security code:

Câmpurile cu *sunt obligatorii!

Note - your current cookie settings will exclude you from receiving promotional updates via email! To allow those updates, update your cookie settings