Rolul esențial al etichetelor

Rolul esențial al etichetelor

Rolul esențial al etichetelor


În contextul actual în care situația Covid-19, în continuă evoluție, prezintă provocări noi și fără precedent, etichetele au continuat să joace un rol semnificativ în întregul lanț mondial de producție, furnizare și utilizare.
 


Etichetele reprezintă un instrument principal în transmiterea informațiilor despre produse. Ele fac parte și sunt un element important al pachetului de ustensile necesare furnizării atât a bunurilor de larg consum, cât și a celor specifice. Orice articol ambalat de pe piață, fie că este vorba despre cele de consum zilnic - mâncare, băutură etc - fie că este vorba despre alt gen de produse, etichetele furnizează informații esențiale și utile pentru sănătate. Mărimea sau greutatea produsului, instrucțiuni de folosire, ingredientele folosite sau datele de producție, toate aceste informații se regăsesc pe etichetă.
 

Producția de etichete în perioada COVID-19

Producția de etichete în perioada COVID-19

Impactul coronavirusului asupra producției de etichete

Descărcați infografia Konica Minolta, cu date și cifre concludente, pentru a descoperi cât de mare a fost impactul coronavirusului asupra producției de etichete din toată Europa și cum au contribuit sistemele de producție digitală AccurioLabel la trecerea prin această perioadă.

Descărcați inforgrafia
Labelprinting infographic

Soabar și-a triplat producția de etichete tipărite digital în timpul crizei COVID-19

Furnizor important de etichete, Soabar Ltd. și-a concentrat întreaga producție cu precădere în sectoarele farmaceutic, de igienă și cel alimentar, încă de la izbucnirea crizei de coronavirus, "Am observat că cererea de etichete digitale a depășit pragul așteptărilor noastre și, dacă nu ar fi fost mașinile Konica Minolta, ne-ar fi fost mult mai greu să ne sprijinim clienții în această perioadă dificilă", declară Phil Achurch, director general al Soabar Ltd.

Experimentați tiparul digital de etichete

Experimentați tiparul digital de etichete

Aplicații

AccurioLabel 230 acceptă o gamă variată de suporturi de printare, de la autocolant lucios sau mat, până la materiale speciale precum YUPO, PET sau PP. Descărcați Broșura AccurioLabel 230 și aflați mai multe detalii despre capacitățile oferite de sistemul de tipar digital etichete dezvoltat de Konica Minolta:

DESCĂRCAȚI BROȘURA

AccurioLabel 230

AccurioLabel 230

Rethink Label Printing cu AccurioLabel 230

AccurioLabel 230, succesorul modelului AccurioLabel 190, este un sistem industrial de producție digitală a etichetelor ce prezintă îmbunătățiri notabile - creșterea vitezei de până la 73%, productivitate îmbunătățită, opțiune de supratipar, consum energetic mai bun, calitatea superioară a printării. Curioși să vedeți un AccurioLabel în acțiune? Rezervați o întâlnire cu reprezentanții echipei Konica Minolta completând formularul de contact de mai jos.

Rezervați o întâlnire cu reprezentanții noștri!

Consultanții Konica Minolta Business Solutions România vă stau la dispoziție pentru a vă demonstra avantajele tehnologiei de printare digitală a etichetelor și numeroasele beneficii pe care aceasta le