Konica Minolta România aniversează 150 de ani de istorie a Grupului!
 
Konica Minolta România sărbătorește, pe plan local, aniversarea celor 150 de ani de progres, inovație și reinventare prin organizarea mai multor activități și evenimente.
 
Un prim eveniment a avut loc vineri, 21 aprilie 2023, la Grădina Botanică „Dimitrie Brândză” din București, unde l-am avut ca invitat special pe Excelența Sa – Ambasadorul Japoniei în România – domnul Hiroshi UEDA. În cadrul evenimentului, Excelența Sa, împreună cu Directorul General, Helmut Ignat, și angajații Konica Minolta România au plantat diferite specii de plante și copaci japonezi în sectoarele Flora Asiei și Rosarium.
 
Helmut Ignat, Director General Konica Minolta Business Solutions România: „Suntem încântați să aniversăm cei 150 de ani de istorie Konica Minolta printr-un eveniment la care să avem alături un reprezentant de seamă din țara companiei mamă. Personal, am fost onorat să plantez cireși japonezi alături de Excelența sa Hiroshi UEDA san, Ambasadorul Japoniei în România.
Sperăm ca prin această acțiune de plantare să contribuim la înfrumusețarea sectoarelor Flora Asiei și Rosarium din Grădina Botanică.”