Călătoria noastră în domeniul imagisticii a început în urmă cu 150 de ani,
din dorința de a aborda lucrurile diferit și de a aduce perspective noi asupra provocărilor din industrie.
În cei 150 de ani am continuat să inovăm în beneficiul societății globale.
Aceleași aspirații, care au reprezentat imboldul nostru de a porni în această călătorie, ne motivează să mergem mai departe.

La aniversarea a 150 de ani, dorim să ne exprimăm recunoștința față de acționari, parteneri și clienți,
mulțumindu-le pentru loialitate și încredere.
Motivați de realizările obținute de-a lungul celor 150 de ani, continuăm în misiunea noastră de a inova,
cu scopul de a crea noi valori prin care să contribuim la evoluția societății.
 
150 years is just the START.
 
quotation marks

“Konica Minolta aniversează anul acesta 150 de ani de activitate - un secol și jumătate de tehnologie, performanță și inovație. În ciuda numeroaselor provocări din toți acești ani, a existat o permanentă evoluție în abordarea de noi strategii care au condus la dezvoltarea și consolidarea organizației prin asimilarea celor mai inovatoare tehnologii și diversificarea portofoliului cu noi produse, soluții și servicii.”

Helmut Ignat

Director General Konica Minolta România


Konica Minolta aniversează 150 de ani de activitate


                                                                  

Câte companii cu o activitate globală de 150 de ani cunoașteți? Nu multe, nu-i așa? Noi, angajații Konica Minolta, sărbătorim anul acesta 150 de ani de existență a companiei.
 
Suntem parte dintr-o organizație care și-a început activitatea în domeniul imagisticii în anul 1873. Cu trei ani înainte, Alexander Graham Bell breveta pentru prima dată în istorie un dispozitiv capabil să emită și să recepționeze cuvintele rostite, telefonul. Iar cu șase ani înainte, Thomas Alva Edison inventa becul electric. Atunci avea să înceapă povestea Konica Minolta, când Rokusaburo Sugiura deschidea un mic magazin specializat în produse fotografice și litografice în Tokyo.
 
La aniversarea a 150 de ani de activitate, datorită celor peste 40 000 de angajați din întreaga lume care lucrează cu dedicare și pasiune zi de zi, Konica Minolta este lider în industria echipamentelor de printare și un jucător important pe piața furnizorilor de soluții de management al documentelor. În 2023, ne asumăm angajamentul de a continua călătoria către un viitor digital și de a genera valori noi și durabile.
 
Pentru dumneavoastră, pentru noi – dar și în amintirea lui Rokusaburo Sugiura.
 

Viitorul începe astăzi!

Viitorul începe astăzi!

Interviuri cu angajații, distribuitorii și partenerii CSR ai Konica Minolta România, cu ocazia aniversării a 150 de ani de istorie a Grupului.

Interviuri angajați

Interviuri parteneri locali

Interviuri parteneri CSR

Konica Minolta România sărbătorește, pe plan local, aniversarea celor 150 de ani de progres, inovație și reinventare prin organizarea mai multor activități și evenimente.

Grădina Botanică “Dimitrie Brândză”

“150 de copii, 150 de zâmbete”