Interviuri parteneri CSR

Konica Minolta Business Solutions România

 

“Nu sărbătorești o aniversare de 150 de ani în fiecare zi. Mai ales în vremuri în care schimbarea este la ordinea zilei. Este o oportunitate de a privi înapoi și de a reflecta, dar și de a privi înainte, deși nimeni nu poate ști ce se va întâmpla exact în următorii 150 de ani.

Felicitări pentru aniversare și mulți ani înainte, la nivel mondial și mai ales local! Mulțumim pentru susținere!”

Interviu integral

“Konica Minolta România a fost prezentă în activitatea Asociației Parcul Natural Văcărești încă de la înființare. Momentul înființării Parcului Natural Văcărești a fost crucial și am avut nevoie de cea mai mare susținere. Atunci am simțit cum cel mai mare suport a sosit din partea Konica Minolta România. Putem spune astfel că această companie este parte din istoria Asociației și a Parcului Natural Văcărești sau chiar un membru-partener fondator.”
 

Interviu integral

“Comitetul Olimpic și Sportiv Român vă mulțumește pentru parteneriatul existent și vă felicită pentru cei 150 de ani de la înființare la nivel global și a 32 de ani de activitate în România! Vă dorim rezultate frumoase, parteneriate de încredere și să vă bucurați de notorietate și de loialitatea clienților!
La mulți ani!.”
 

Interviu integral