Interviuri parteneri locali

Konica Minolta Business Solutions România

 

“Ce alt mesaj ar fi mai potrivit și plin de optimism  decât: “150  years is just the START“? Profit de ocazie să felicit întreaga companie pentru această aniversare și să mulțumesc, încă o dată, pentru buna colaborare. Coincidență sau nu, anul acesta aniversăm și noi 20 de ani de activitate și realizez cât vor avea de muncit viitorii colegi ca să ajungă la 150 de aniversări....”

Interviu integral

”La început, colaborarea dintre Concret Consult și Konica Minolta România a fost considerată o provocare. Ca orice început, inițierea unei noi relații cu un brand mondial ne provoca emoții și nu știam ce ne va rezerva viitorul. Anii au trecut, iar noi suntem mândri de decizia asumată. În acest moment, Konica Minolta România reprezintă unul dintre cei mai importanți, stabili și inovativi parteneri ai noștri.
 
Vă dorim să mergeți cu încredere în viitor, să aveți parte de o dezvoltare armonioasă și realizări cât mai deosebite, iar profesionalismul să fie în continuare calitatea ce vă descrie perfect!
La mulți ani cu noi perspective și oportunități!”
 

Interviu integral

“Konica Minolta România a rămas constant un partener de încredere, pe tot parcursul celor peste 20 de ani de colaborare. Chiar dacă am trecut și prin momente dificile, nu am fost niciodată nevoiți să renunțăm la vreun proiect (…). Pentru mine, această companie a fost un ideal, la început. Acum, după 28 de ani de colaborare, pot spune că reprezintă o certitudine”, declară Mihai Durbală, Manager NS Copiers, într-un interviu acordat cu ocazia aniversării celor 150 de ani de istorie Konica Minolta.
 

Interviu integral