Konica Minolta va prezenta noul echipament de producție digitală a etichetelor AccurioLabel 230, în cadrul Labelexpo 2019

București | 27 august 2019

Konica Minolta va prezenta întregul flux digital al noului echipament AccurioLabel 230 în cadrul Labelexpo 2019 din Bruxelles, pavilionul 8, standul C12/C19, în perioada 24-27 septembrie. Compania vizează o nouă creștere în domeniul IP și vine, astfel, în întâmpinarea clienților și partenerilor săi, pentru a-i sprijini în procesul de producție digitală a etichetelor.


Demonstrațiile practice realizate pe noul sistem industrial de producție digitală a etichetelor AccurioLabel 230, vor fi prezentate în premieră la  Labelexpo 2019. AccurioLabel 230 răspunde nevoilor crescute ale pieței printr-o serie de îmbunătățiri - viteză, flexibilitate și posibilitatea de personalizare. Participanții la târg vor putea asista la întregul proces de producție a unei etichete, de la editare până la obținerea produsului finit, inclusiv la realizarea înnobilărilor și diferitelor tipuri de finisare.


Principalele elemente de atracție ale standului vor fi demonstrațiile practice de valorificare pe zona de înnobilare și finisare prin tehnologia MGI, ce vizează creșterea impactului producției de etichete. Potențialul a fost arătat anterior prin intermediul sistemelor DC330MINI de la Grafisk Maskinfabrik și a sistemelor MGI JETVarnish 3D Web Color+, care oferă capabilități de lăcuire, finisare, înnobilare și printare în serie.


Konica Minolta va mai prezenta progrese importante pe zona de software, folosind realitatea augumentată prin aplicația genARate. De asemenea, compania va mai face cunoscut participanților la târg modul de realizare a etichetelor digitale de la Inkjet Ltd (IIJ), centru oficial de vânzări și asistență tehnică al Konica Minolta.


AccurioLabel 230, succesorul modelului AccurioLabel 190, este noul echipament industrial de producție digitală a etichetelor ce prezintă îmbunătățiri notabile - creșterea vitezei de până la 73%, productivitate îmbunătățită, opțiune de supratipar, consum energetic mai bun, pierderi de hârtie reduse semnificativ, ușurință remarcabilă în utilizare, calitatea superioară a printării.


Dezvoltat și fabricat împreună cu firma daneză Grafisk Maskinfabrik, AccurioLabel 230 a fost conceput pe baza tehnologiei AccurioPress. Noul echipament se adresează segmentelor mici și mijlocii și este dedicat tipografiilor, furnizorilor de soluții de etichetare și ambalare sau deținătorilor de mărci comerciale.

Marți, 24 septembrie, începând cu ora 15.30, Konica Minolta va prezenta funcționalitățile noului echipament AccurioLabel 230 în cadrul conferinței de presă susținute la Biroul de Presă Labelexpo.

„Labelexpo 2019 ne oferă posibilitatea de a expune vizitatorilor târgului, în premieră, noul sistem industrial de producție digitală a etichetelor AccurioLabel 230, precum și întregul proces de producție a unei etichete. De asemenea, târgul constituie un prilej important de a comunica cu vizitatorii despre experiența și expertiza lor în domeniu și de a le prezenta noul nostru echipament. Suntem o companie orientată către relația cu clienții și, drept urmare, ne adaptăm permanent nevoilor acestora și adoptăm noi tehnologii cu ajutorul lor.” a declarat Edoardo Cotichini, Manager al Diviziei de Printare Industrială a Konica Minolta Business Solutions Europa.

„Pe parcursul expoziției, vizitatorii vor avea ocazia să asiste la demonstrații practice în care vom arăta numeroasele avantaje ale AccurioLabel 230 – ușurința în utilizare, flexibilitatea de producție, posibilitatea de printare a datelor variabile. Totodată, participanții vor beneficia de asistență și servicii furnizate local, ca parte a abordării noastre centrate pe clienți și parteneriate.”, a mai adăugat Edoardo Cotichini.


Despre Konica Minolta Business Solutions România

Despre Konica Minolta Business Solutions România

Konica Minolta Business Solutions România, filială a Konica Minolta Business Solutions Europa, a fost înfiinţată la 1 octombrie 2003, pe structurile companiei Minolta România, existente pe piaţa locală încă din 1991, ca urmare a fuziunii la nivel internaţional dintre Minolta Co. şi Konica Corporation, care a generat noua companie Konica Minolta Holdings, Inc.       


Konica Minolta Business Solutions România a păstrat structurile şi reţeaua de vânzări ale Minolta România, beneficiind de experienţa a peste 29 ani de existenţă pe piaţa românească şi de o reţea de distribuţie de peste 60 de parteneri. Ca în anii precedenţi, rezultatele anului 2018 plasează Konica Minolta în topul furnizorilor de echipamente de birou din România.


Konica Minolta Business Solutions România distribuie şi asigură servicii pentru echipamente multifuncţionale, faxuri, imprimante, echipamente de tipar digital şi oferă Servicii Optimizate de Printare, bazate pe soluţii complete de management al documentelor. Furnizor de top de servicii complete de management al informațiilor, compania pune la dispoziția clienților soluții software de ultimă generație în domeniul infrastructurii și securității IT, precum și în mediile cloud.


Imagini ale produselor Konica Minolta sunt disponibile pe www.konicaminolta-images.eu.

Termeni şi nume de produse pot fi mărci comerciale sau mărci înregistrate ale proprietarilor lor, recunoscute ca atare.


Pentru informaţii detaliate despre Konica Minolta:

Viorica Mocanu, Marketing Manager

Tel.: +40 21 207.4560; marketing@konicaminolta.ro