Nou reper de vânzări pentru seria AccurioPress C14000

București, România | 17 noiembrie 2020

Sistemele de producție premiate reprezintă un real suport pentru extinderea afacerilor clienților Konica Minolta, prin automatizare și productivitate, confirmând astfel abordarea de parteneriat a companiei.

Konica Minolta se apropie de instalarea cu numărul 200 a echipamentelor din seria AccurioPress C14000. Instalările luate în calcul sunt doar cele care au avut loc pe teritoriul European, în decursul celor opt luni de la startul vânzărilor pentru această serie. Lansat la nivel Mondial în urmă cu doar un an, sistemul de înaltă producție AccurioPress C14000 tipărește până la 140 de pagini pe minut (ppm) și este cu 40% mai rapid decât orice alt echipament Konica Minolta, având la bază printarea cu toner.


Împreună cu AccurioPress C12000, cel de-al doilea model din serie cu viteză de printare de 120 ppm, modelele emblematice premiate reprezintă prima incursiune a Konica Minolta în segmentul de tipar de înaltă producție.


Instalarea celui de-al 200-lea sistem de producție - reper de vânzări -  va fi finalizată în câteva săptămâni, astfel că detaliile rămân confidențiale. Anunțul a fost făcut la scurt timp după ce Konica Minolta a fost onorată cu distincția „Good Design Award 2020” din partea Japan Institute of Design Promotion (JDP).


Institutul citat a descris designul sofisticat al sistemelor de tipar digital AccurioPress C14000 / C12000 ca fiind „potrivite pentru aceste modele emblematice, care asigură performanțele ridicate și calitatea solicitate în lumea printului digital și motivează utilizatorii să își extindă activitatea de tipar”. Ca puncte cheie ale sistemelor premiate de JDP sunt subliniate unitățile de alimentare și de ieșire a hârtiei, care oferă un sentiment de uniformitate al designului exterior general. Recipientele de toner sunt aranjate vertical în interiorul mașinilor și au mânere mari, ceea ce simplifică manevrele efectuate de utilizatori.


Tot în comunicarea Japan Institute of Design Promotion se putea citi: „Cu toate că au încorporată tehnologia de automatizare a fluxului de lucru, care oferă calitate și productivitate ridicate, sistemele din seria AccurioPress C14000 ocupă aceeași amprentă la sol ca și celelalte echipamente premiate. Calitatea de tipar ridicată, viteza net superioară de printare, intervenția umană mai redusă și ușurința de utilizare sporesc, de asemenea, eficiența, calitatea și cantitatea de tipar pe zona comercială.”


Seria AccurioPress C14000 este un element important care confirmă misiunea Konica Minolta de a sprijini transformarea companiilor din industrie, oferind predicții asupra potențialelor provocări și creând soluții împreună cu acestea. 


Edoardo Cotichini, Senior Manager Professional Print la Konica Minolta Business Solutions Europa: „Suntem recunoscuți deja ca lideri în transformarea printului și, în plus, suntem considerați pionieri cu experiență de peste un deceniu în stabilirea de noi standarde. Lucrăm împreună cu partenerii noștri într-o abordare colaborativă și suntem încântați că am continuat să ne accelerăm creșterea pe piețele de tipar comercial și industrial, în ciuda condițiilor dificile generate de pandemia mondială. Misiunea noastră este de a ne susține clienții să atingă următorul nivel de maturizare digitală a organizației lor. ”


Karl Friedrich Edenhuizen, Manager de produs la Konica Minolta Business Solutions Europa, a declarat: „Seria C14000 reprezintă o altă poveste de succes pentru Konica Minolta. Aceste sisteme ajută clienții Konica Minolta să-și extindă afacerile și să le eficientizeze prin automatizare avansată, productivitate ridicată cu efecte tangibile, mai puțin contact uman și mai puține deșeuri. Alături de toate aceste atuuri se află și îmbunătățirea semnificativă a costurilor totale de proprietate (TCO).”


Despre Konica Minolta Business Solutions România

Despre Konica Minolta Business Solutions România

Konica Minolta Business Solutions România, filială a Konica Minolta Business Solutions Europa, a fost înfiinţată la 1 octombrie 2003, pe structurile companiei Minolta România, existente pe piaţa locală încă din 1991, ca urmare a fuziunii la nivel internaţional dintre Minolta Co. şi Konica Corporation, care a generat noua companie Konica Minolta Holdings, Inc.

Konica Minolta Business Solutions România a păstrat structurile şi reţeaua de vânzări ale Minolta România, beneficiind de experienţa a peste 31 de ani de existenţă pe piaţa românească şi de o reţea de distribuţie de peste 60 de parteneri. Ca în anii precedenţi, rezultatele anului 2020 plasează Konica Minolta în topul furnizorilor de echipamente de birou din România.

Konica Minolta Business Solutions România distribuie și asigură mentenanță pentru echipamente multifuncţionale office, faxuri, imprimante, sisteme de producție digitală și tipar industrial şi oferă Servicii Optimizate de Printare, bazate pe soluţii complete de management al documentelor. Furnizor de top de servicii complete de management al informațiilor, compania pune la dispoziția clienților soluții software de ultimă generație în domeniul infrastructurii și securității IT, precum și în mediile cloud. Totodată, Konica Minolta comercializează o gamă extinsă de soluții de supraveghere și analiză video avansată.

Imagini ale produselor Konica Minolta sunt disponibile pe www.konicaminolta-images.eu.
Pentru mai multe informații vizitați https://www.konicaminolta.ro/ro-ro/news și urmăriți paginile oficiale ale companiei pe Facebook, YouTube și LinkedIn.
Termeni şi nume de produse pot fi mărci comerciale sau mărci înregistrate ale proprietarilor lor, recunoscute ca atare.

Pentru informații detaliate despre Konica Minolta:
Viorica Mocanu, Marketing Manager
Tel.: +40 21 207.4560; marketing@konicaminolta.ro

Articole similare

Articole similare