Konica Minolta lansează o nouă gamă de echipamente de printare office A3 color

București | 17 februarie 2020

Konica Minolta, lider mondial pe piața producției de sisteme de printare, extinde seria de echipamente office bizhub i-Series, prin lansarea a trei noi modele A3 color – bizhub C450i, C550i și C650i, destinate simplificării fluxurilor de lucru din companii. La fel ca modelele anterioare, noua generație de echipamente office vine în sprijinul utilizatorilor cu funcții suplimentare, servind ca hub de tehnologie smart pentru creșterea conectivității din birouri.


Noile modele bizhub i-Series A3 color beneficiază de un design modern și funcționalități intuitive de utilizare. Funcția de copiere și aplicațiile cu ghidare integrată oferă o experiență de lucru îmbunătățită. În plus, prin noua tehnologie widget, este facilitată utilizarea prin accesarea rapidă și facilă, direct din ecranul de pornire. Astfel, timpul alocat operațiunilor de printare se reduce semnificativ, iar procesele de lucru sunt îmbunătățite. Prevăzute cu un procesor quad-core, cu memorie standard de 8 GB RAM și SSD de 256 GB plus 1 TB opțional, noile modele asigură operațiuni de printare rapidă și calitate superioară.


Cu viteză de printare de 45ppm, 55ppm, respectiv 65ppm, modelele bizhub        i-Series C450i, C550i and C650i  înlocuiesc gama predecesoare, bine cunoscută și de succes - bizhub C458, C558 și C658 și intensifică oferta pe segmentul de echipamente office, prin extinderea unor capabilități inteligente.   


„Pe lângă soluțiile rapide și fiabile de printare, noile echipamente sunt dispozitive inteligente ce servesc ca elementul central al spațiilor din birourile companiilor. În funcție de tipul de business, noile modele office se pot personaliza, la cerere, cu o gamă ofertantă de aplicații disponibile în magazinul online Konica Minolta MarketPlace, preinstalat pe fiecare echipament. În plus, oferim utilizatorilor cele mai bune servicii de asistență, prin intermediul Platformei Remote Service.” a afirmat Maria Kharlampidi, Product Manager, Konica Minolta Business Solutions Europa.



Prevăzute cu instrumente de flux de lucru sofisticate precum Suita Dispatcher, platformă destinată managementului serviciilor de printare și scanare, noile echipamente prezintă opțiuni de securitate prin serviciile bizhub SECURE, care protejează și oferă acces permanent la date. Astfel, utilizatorii beneficiază de un flux de lucru cu documentele securizat și îmbunătățit.


Cele trei noi modele din gama bizhub i-Series includ un alimentator de documente dual scan, cu o capacitate de 300 pagini și viteză de scanare de 280 ipm. De asemenea, noile echipamente au integrat câte un finisher cu design modern și funcție de capsare manuală. Noile modele sunt prevăzute cu un  senzor automat, ce poate detecta greutatea și tipul de hârtie folosite. Acest lucru aduce un aport semnificativ în reducerea costurilor pentru suport IT și pentru serviciile de asistență și reparații. Această funcție suplimentară facilitează utilizarea intensă, crește productivitatea și asigură competitivitate pe piața de printare office.


Despre Konica Minolta Business Solutions România

Despre Konica Minolta Business Solutions România

Konica Minolta Business Solutions România, filială a Konica Minolta Business Solutions Europa, a fost înfiinţată la 1 octombrie 2003, pe structurile companiei Minolta România, existente pe piaţa locală încă din 1991, ca urmare a fuziunii la nivel internaţional dintre Minolta Co. şi Konica Corporation, care a generat noua companie Konica Minolta Holdings, Inc.

Konica Minolta Business Solutions România a păstrat structurile şi reţeaua de vânzări ale Minolta România, beneficiind de experienţa a peste 31 de ani de existenţă pe piaţa românească şi de o reţea de distribuţie de peste 60 de parteneri. Ca în anii precedenţi, rezultatele anului 2020 plasează Konica Minolta în topul furnizorilor de echipamente de birou din România.

Konica Minolta Business Solutions România distribuie și asigură mentenanță pentru echipamente multifuncţionale office, faxuri, imprimante, sisteme de producție digitală și tipar industrial şi oferă Servicii Optimizate de Printare, bazate pe soluţii complete de management al documentelor. Furnizor de top de servicii complete de management al informațiilor, compania pune la dispoziția clienților soluții software de ultimă generație în domeniul infrastructurii și securității IT, precum și în mediile cloud. Totodată, Konica Minolta comercializează o gamă extinsă de soluții de supraveghere și analiză video avansată.

Imagini ale produselor Konica Minolta sunt disponibile pe www.konicaminolta-images.eu.
Pentru mai multe informații vizitați https://www.konicaminolta.ro/ro-ro/news și urmăriți paginile oficiale ale companiei pe Facebook, YouTube și LinkedIn.
Termeni şi nume de produse pot fi mărci comerciale sau mărci înregistrate ale proprietarilor lor, recunoscute ca atare.

Pentru informații detaliate despre Konica Minolta:
Viorica Mocanu, Marketing Manager
Tel.: +40 21 207.4560; marketing@konicaminolta.ro