Konica Minolta extinde portofoliul de echipamente de producție prin lansarea noului AccurioPrint C750i

București | 5 noiembrie 2020

Konica Minolta își extinde portofoliul de sisteme de producție odată cu lansarea AccurioPrint C750i. Noul sistem va oferi o integrare completă cu serviciile cloud.


AccurioPrint C750i, succesor al AccurioPrint C759, va fi disponibil pe piață în două versiuni, începând cu această lună. Printre beneficiile aduse de noile modele, se numără minimizarea timpului de amortizare, reducerea erorilor și a prisoaselor de hârtie. În plus, noul sistem de producție va oferi un management avansat al lucrărilor și o automatizare a fluxului de lucru.


Producția celor două modele ale seriei AccurioPrint C750i se focusează, cu precădere, asupra segmentului de artă grafică. Grație dotării cu Fiery Controller, furnizorii de print vor beneficia de o garanție a reproducerii întocmai a nuanțelor și un plus de funcții pentru gestionarea culorilor. AccurioPrint C750i Flux este soluția care se adresează, în principal, departamentelor centrale de reprografiere (CRD). Aceasta este livrată împreună cu software-ul AccurioPro Flux Essential, care folosește controlerul de printare dezvoltat de Konica Minolta. Prin utilizarea acestui software, perfect compatibil cu panoul de control al echipamentului, furnizorii de print și departamentele centrale de reprografiere vor beneficia de un flux de lucru maximizat pentru a controla și edita lucrările de tipar.


Ambele versiuni ale AccurioPrint C750i sunt concepute pentru a îndeplini atât solicitările de printare ale furnizorilor mici, cât și cererile de tipar inteligent din cadrul tipografiilor. Acestea pun la dispoziție un flux de lucru complet digitalizat, oferind operațiuni fluide și servicii de gestionare a conținutului.


Funcțiile actualizate ale AccurioPrint C750i includ capabilități de scanare a documentelor într-o singură trecere, cu o viteză de până la 280 de imagini pe minut; opțiuni de finisare, precum funcția de pliere în Z sau format scrisoare; securitate îmbunătățită și posibilitatea de personalizare a interfeței de utilizator. Toate aceste funcționalități fiind un plus, alături de opțiunile software extinse.


AccurioPrint C750i tipărește până la 75 pagini pe minut alb-negru (70 ppm color), are o flexibilitate media de la 52 g/mp la 300 g/mp, oferă recunoaștere mixplex/mixmedia și are integrat un catalog inteligent de caracteristici ale hârtiei. Senzorul de suport inovator, cu care este dotat echipamentul, detectează automat tipul și greutatea hârtiei pentru a aplica în mod fiabil setările corecte, garantând o calitate optimizată a printului și minimizând necesitatea intervenției operatorului.


AccurioPrint C750i este durabil și are o construcție solidă. Noul sistem de producție deține un panou de control de 10,1 inci, care oferă o  vizibilitate excelentă și o utilizare facilă pentru utilizatorii obișnuiți să lucreze cu tablete și telefoane inteligente. Panoul poate fi adaptat cu ușurință la cerințele clienților.


Noile aplicații ușor de utilizat includ capacitatea de producție a broșurilor de până la 20 de pagini, o printare mai sigură, capacitate de scanare a actelor de identitate și de a elimina umbrele la copiere.


Andre Statkus, Production Manager, Production Printing, Konica Minolta Business Solutions Europe, a declarat: „Operabilitate simplă și performanță ridicată sunt principalele cerințe ale organizațiilor în ziua de astăzi. Pentru a obține o eficiență maximă și a finaliza lucrările rapid și fără probleme, acestea au nevoie de echipamente performante. În același timp, integrarea completă cu serviciile cloud ar trebui să ofere procesele potrivite la momentul potrivit pentru a construi fluxuri de lucru mai fluide. AccurioPrint C750i răspunde cu succes acestor cerințe și, în plus, este echipat cu cea mai recentă tehnologie de securitate.


„În abordarea noastră de parteneriat bine stabilită, lucrăm îndeaproape cu partenerii și clienții noștri pentru a regândi tehnologia în care integrăm conectivitate digitală avansată, pentru a susține dezvoltarea afacerilor acestora și a le determina să fie mai profitabile cu soluțiile noastre de tipar.”


Despre Konica Minolta Business Solutions România

Despre Konica Minolta Business Solutions România

Konica Minolta Business Solutions România, filială a Konica Minolta Business Solutions Europa, a fost înfiinţată la 1 octombrie 2003, pe structurile companiei Minolta România, existente pe piaţa locală încă din 1991, ca urmare a fuziunii la nivel internaţional dintre Minolta Co. şi Konica Corporation, care a generat noua companie Konica Minolta Holdings, Inc.

Konica Minolta Business Solutions România a păstrat structurile şi reţeaua de vânzări ale Minolta România, beneficiind de experienţa a peste 31 de ani de existenţă pe piaţa românească şi de o reţea de distribuţie de peste 60 de parteneri. Ca în anii precedenţi, rezultatele anului 2020 plasează Konica Minolta în topul furnizorilor de echipamente de birou din România.

Konica Minolta Business Solutions România distribuie și asigură mentenanță pentru echipamente multifuncţionale office, faxuri, imprimante, sisteme de producție digitală și tipar industrial şi oferă Servicii Optimizate de Printare, bazate pe soluţii complete de management al documentelor. Furnizor de top de servicii complete de management al informațiilor, compania pune la dispoziția clienților soluții software de ultimă generație în domeniul infrastructurii și securității IT, precum și în mediile cloud. Totodată, Konica Minolta comercializează o gamă extinsă de soluții de supraveghere și analiză video avansată.

Imagini ale produselor Konica Minolta sunt disponibile pe www.konicaminolta-images.eu.
Pentru mai multe informații vizitați https://www.konicaminolta.ro/ro-ro/news și urmăriți paginile oficiale ale companiei pe Facebook, YouTube și LinkedIn.
Termeni şi nume de produse pot fi mărci comerciale sau mărci înregistrate ale proprietarilor lor, recunoscute ca atare.

Pentru informații detaliate despre Konica Minolta:
Viorica Mocanu, Marketing Manager
Tel.: +40 21 207.4560; marketing@konicaminolta.ro