Konica Minolta a redefinit biroul viitorului cu prima soluție IT all-in-one la GoTech World 2019

București | 7 octombrie 2019

Konica Minolta a prezentat în premieră, pe 2 și 3 octombrie, la GoTech World, noua tehnologie inovatoare pentru birourile moderne - Workplace Hub. Compania a fost singura din industria furnizorilor de echipamente de printare și soluții de Management al Informațiilor care a participat la GoTech World cu o soluție IT revoluționară, creată pentru a oferi un mod de lucru modern și o nouă viziune a spațiului de birouri din organizații.


Devenit eveniment de tradiție pentru comunitatea IT din România, GoTech World este cea mai amplă expo-conferință de digitalizare în business din Europa Centrală și de Est. Peste 10 000 de vizitatori au participat anul acesta la cea de-a 8-a ediție a târgului expozițional în cadrul Romexpo, pe 2 și 3 octombrie, pentru a descoperi cele mai noi tehnologii și soluții digitale.


Konica Minolta a prezentat în premieră, la GoTech World, prima soluție IT all-in-one din lume - Workplace Hub, dezvoltată în parteneriat cu renumite companii din domeniu, precum Microsoft, Hewlett Packard Enterprise și Sophos.


Workplace Hub a fost atracția standului Konica Minolta la ediția GoTech World de anul acesta. Pe parcursul celor 2 zile de eveniment, un număr mare de participanți a vizitat standul companiei, unde au fost prezentate demonstații live realizate pe noua soluție IT. De asemenea, vizitatorii standului au mai putut asista la demonstrații prin care s-a arătat că Workplace Hub permite integrarea de soluții de Management al Documentelor, respectiv scanare, captură informații din documente și arhivare electronică. 


Sloganul Workplace Hub - SIMPLIFY IT - a fost și conceptul de prezentare a soluției la GoTech World. Konica Minolta a mai făcut cunoscut vizitatorilor standului noul concept de rebranding global - RETHINK - obiectivul companiei fiind acela de a se reinventa permanent pentru a răspunde nevoilor clienților cu profesionalism și dedicare.


Standul Konica Minolta s-a remarcat  printr-un design atractiv și s-a dorit a fi o reprezentare a birourilor moderne, cu spații de lucru plăcute și confortabile.


Lansat la începutul acestui an în România, Workplace Hub este o platformă complexă de produse și servicii office, unică pe piața soluțiilor și serviciilor IT la nivel global. Conceput pentru a simplifica activitățile de lucru zilnice din companii, Workplace Hub asigură o experiență personală de lucru superioară și colaborare în echipă îmbunătățită, prin mobilitate și partajare facilă a informațiilor.


„Konica Minolta inovează constant și, în egală măsură, oferă clienților oportunitatea de a inova în noua eră digitală, prin furnizarea de soluții și servicii IT complete. Compania este unul din cei mai importanți furnizori de soluții și servicii IT complete, atât la nivel global, cât și în România. Participarea la GoTech World cu o soluție IT de calibrul Workplace Hub reprezintă pentru noi o validare în plus a faptului că suntem o companie centrată pe nevoile și interesele clienților.” a declarat Helmut Ignat, Director General Konica Minolta Business Solutions România.


Cu noua soluție Workplace Hub, Konica Minolta redefinește noțiunea de birou al viitorului și oferă clienților posibilitatea de a beneficia de un spațiu de lucru redimensionat, ideal pentru angajații oricărei organizații, prin simplificarea proceselor IT cu ajutorul tehnologiei de ultimă generație.


„Prin intermediul Workplace Hub, Konica Minolta aduce tehnologia modernă mai aproape de clienți și propune soluții inovatoare de simplificare a proceselor IT prin furnizarea unei platforme all-in-one, ce integrează hardware, software și soluții într-un singur loc.” a mai afirmat Helmut Ignat, Director General Konica Minolta Business Solutions România.


Noua soluție IT include sisteme de procesare și stocare bazate pe servere HPE de ultimă generație, soluții de securitate de nivel înalt, bazate pe tehnologia Sophos, funcționalități de backup local și în cloud, prin utilizarea soluțiilor Acronis, și servicii Wi-Fi, alături de funcționalități avansate de printare, copiere și scanare, toate administrate în mod unic de Konica Minolta.


Pentru mai multe informații despre Konica Minolta și Workplace Hub, accesați www.konicaminolta.ro și www.digitalworkplace.ro 


Despre Konica Minolta Business Solutions România

Despre Konica Minolta Business Solutions România

Konica Minolta Business Solutions România, filială a Konica Minolta Business Solutions Europa, a fost înfiinţată la 1 octombrie 2003, pe structurile companiei Minolta România, existente pe piaţa locală încă din 1991, ca urmare a fuziunii la nivel internaţional dintre Minolta Co. şi Konica Corporation, care a generat noua companie Konica Minolta Holdings, Inc.

Konica Minolta Business Solutions România a păstrat structurile şi reţeaua de vânzări ale Minolta România, beneficiind de experienţa a peste 31 de ani de existenţă pe piaţa românească şi de o reţea de distribuţie de peste 60 de parteneri. Ca în anii precedenţi, rezultatele anului 2020 plasează Konica Minolta în topul furnizorilor de echipamente de birou din România.

Konica Minolta Business Solutions România distribuie și asigură mentenanță pentru echipamente multifuncţionale office, faxuri, imprimante, sisteme de producție digitală și tipar industrial şi oferă Servicii Optimizate de Printare, bazate pe soluţii complete de management al documentelor. Furnizor de top de servicii complete de management al informațiilor, compania pune la dispoziția clienților soluții software de ultimă generație în domeniul infrastructurii și securității IT, precum și în mediile cloud. Totodată, Konica Minolta comercializează o gamă extinsă de soluții de supraveghere și analiză video avansată.

Imagini ale produselor Konica Minolta sunt disponibile pe www.konicaminolta-images.eu.
Pentru mai multe informații vizitați https://www.konicaminolta.ro/ro-ro/news și urmăriți paginile oficiale ale companiei pe Facebook, YouTube și LinkedIn.
Termeni şi nume de produse pot fi mărci comerciale sau mărci înregistrate ale proprietarilor lor, recunoscute ca atare.

Pentru informații detaliate despre Konica Minolta:
Viorica Mocanu, Marketing Manager
Tel.: +40 21 207.4560; marketing@konicaminolta.ro

Articole similare

Articole similare