Konica Minolta lansează o nouă versiune a platformei online, MarketPlace

| 10 iulie 2019

București, 10 iulie 2019

De la gestionarea documentelor la medii de lucru în domeniul IT, companiile folosesc un număr tot mai mare de servicii și diferite sisteme de gestionare a activităților zilnice. În consecință, fluxul de lucru este îngreunat de multitudinea de sisteme, iar angajații ajung să administreze procese de lucru extrem de complexe. Konica Minolta propune o soluție de simplificare și optimizare a proceselor de lucru prin platforma online MarketPlace, care oferă utilizatorilor acces la instrumente digitale necesare pentru creșterea productivității și îmbunătățirea operațiunilor zilnice, dintr-un singur loc. Prin crearea unui spațiu de lucru permanent conectat, Konica Minolta oferă clienților soluții de transformare digitală și îi asistă în gestionarea eficientă a activităților.


Unul dintre furnizorii de top din industria IT pe 2018, potrivit unui studiu realizat de Gartner și publicat recent în Market Insight, Konica Minolta vine în sprijinul clienților săi cu o nouă versiune a platformei online MarketPlace.

„Scopul nostru este să îi ajutăm pe utilizatori să aibă succes în afaceri, prin asigurarea unui mediu de lucru propice. Astfel, le oferim posibilitatea de a accesa aplicații și servicii IT profesionale pentru automatizarea fluxurilor de lucru sau managementul documentelor, în funcție de nevoile lor specifice. Platforma MarketPlace pune la dispoziția utilizatorilor o gamă de servicii conectate, sporind eficiența în munca de zi cu zi.” a declarat Toshimitsu Taiko, Senior Executive Officer în cadrul Departamentului Tehnologii de Business al Konica Minolta.

Patru noi funcții sunt reprezentative pentru definirea serviciilor conectate, astfel:

Conectează infrastructura IT – oferă control deplin și posibilitatea de a simplifica infrastructura IT, prin utilizarea serviciilor hibride sau administrate.

Conectează securitatea – asigură securitatea întregului spațiu de lucru, inclusiv dispozitivelor IoT și echipamentelor multifuncționale.

Conectează oamenii – îmbunătățește fluxurile de lucru și oferă instrumentele necesare pentru dezvoltarea creativității.

Conectează activitățile de lucru – oferă acces la noi aplicații, dintr-un singur loc. Împreună cu funcția Conectează oamenii, ajută angajații companiei să își dezvolte potențialul.

Platforma MarketPlace este disponibilă în 133 de țări, și include o varietate de aplicații și servicii. Funcționalități de scanare, cloud, aplicații de productivitate, managementul informațiilor și sisteme de securitate ce oferă utilizatorilor posibilitatea de a îmbunătăți constant echipamentele multifuncționale sau platforma Workplace Hub cu noi tehnologii și aplicații.

De asemenea, platforma online MarketPlace oferă acces facil la aplicații și instrumente necesare pentru echipamentele office bizhub i-Series, asigurând astfel creșterea productivității și îmbunătățirea operațiunilor zilnice din companii. Utilizatorii pot conecta echipamentele multifuncționale la servicii de cloud, permițându-le operațiuni de printare sau scanare a documentelor direct din cloud. În plus, noua versiune a platformei oferă acces la un sistem de facturare global prin posibilitatea de integrare în sistemele ERP ale Konica Minolta, facilitând procesele de facturare și îmbunătățind eficiența operațională. Totodată, utilizatorii pot accesa sau își pot crea interfețe personalizate pentru echipamentele multifuncționale, în funcție de nevoile lor specifice. Prin aceste interfețe, utilizatorii își pot îmbunătăți activitățile de lucru zilnice.

Konica Minolta face un nou pas spre titlul de companie lider în redefinirea locului de muncă și a modului în care organizațiile își desfășoară activitățile Prin lansarea noii platforme online. MarketPlace nu este doar un magazin online de aplicații pentru dispozitivele bizhub, ci și o platformă prin care utilizatorii pot adăuga noi și multiple funcționalități dispozitivelor IoT. Preinstalarea noii platforme pe echipamentele bizhub i-Series sau Workplace Hub subliniază inițiativa Konica Minolta de a oferi clienților o experiență de lucru îmbunătățită. MarketPlace furnizează instrumentele necesare pentru creșterea afacerilor și reducerea complexității proceselor de lucru. Platforma îmbină servicii IT complete, portofoliu de soluții de birou și servicii de consultanță, astfel încât utilizatorii să beneficieze de o experieță de lucru îmbunătățită și un spațiu de lucru digitalizat, centrat pe tehnologii de ultimă generație.


Despre Konica Minolta Business Solutions România

Despre Konica Minolta Business Solutions România

Konica Minolta Business Solutions România, filială a Konica Minolta Business Solutions Europa, a fost înfiinţată la 1 octombrie 2003, pe structurile companiei Minolta România, existente pe piaţa locală încă din 1991, ca urmare a fuziunii la nivel internaţional dintre Minolta Co. şi Konica Corporation, care a generat noua companie Konica Minolta Holdings, Inc.

Konica Minolta Business Solutions România a păstrat structurile şi reţeaua de vânzări ale Minolta România, beneficiind de experienţa a peste 31 de ani de existenţă pe piaţa românească şi de o reţea de distribuţie de peste 60 de parteneri. Ca în anii precedenţi, rezultatele anului 2020 plasează Konica Minolta în topul furnizorilor de echipamente de birou din România.

Konica Minolta Business Solutions România distribuie și asigură mentenanță pentru echipamente multifuncţionale office, faxuri, imprimante, sisteme de producție digitală și tipar industrial şi oferă Servicii Optimizate de Printare, bazate pe soluţii complete de management al documentelor. Furnizor de top de servicii complete de management al informațiilor, compania pune la dispoziția clienților soluții software de ultimă generație în domeniul infrastructurii și securității IT, precum și în mediile cloud. Totodată, Konica Minolta comercializează o gamă extinsă de soluții de supraveghere și analiză video avansată.

Imagini ale produselor Konica Minolta sunt disponibile pe www.konicaminolta-images.eu.
Pentru mai multe informații vizitați https://www.konicaminolta.ro/ro-ro/news și urmăriți paginile oficiale ale companiei pe Facebook, YouTube și LinkedIn.
Termeni şi nume de produse pot fi mărci comerciale sau mărci înregistrate ale proprietarilor lor, recunoscute ca atare.

Pentru informații detaliate despre Konica Minolta:
Viorica Mocanu, Marketing Manager
Tel.: +40 21 207.4560; marketing@konicaminolta.ro