Konica Minolta devine partener autorizat HPE Business

Bucuresti | 9 septembrie 2019

Konica Minolta Business Solutions România devine partener autorizat Hewlett Packard Enterprise, completând astfel suita parteneriatelor cu producători de top din sfera soluțiilor și serviciilor IT.


Parteneriatul cu Hewlett Packard Enterprise este fundamental pentru Konica Minolta,  un jucător din ce în ce mai important pe piața IT locală și internațională. Konica Minolta deține toate capabilitățile și competențele necesare să susțină nevoile clienților săi pe zona de soluții hardware de toate tipurile  - de la stații de lucru sau laptop-uri, până la arhitecturi complete de servere, storage, networking, soluții de securitate și backup.


Cu un potofoliu extins de aplicații disponibile atât on-premise, cât și în cloud, Konica Minolta acoperă, în prezent, pe piața locală, cerințe din cele mai diverse, de la infrastructură, până la managementul și arhivarea electronică a documentelor, procese automatizate de lucru, managementul relațiilor cu clienții și instrumente de raportare.


La începutul acestui an, Konica Minolta a lansat Workplace Hub, singura platformă hardware și software de tip all-in-one pe piața soluțiilor și serviciilor IT la nivel global.  Workplace Hub include sisteme de procesare și stocare bazate pe servere HP, soluții de securitate bazate pe Sophos, backup Acronis și servicii Wi-Fi, alături de funcționalități avansate de printare, toate administrate în mod unic de către Konica Minolta.


Noul parteneriat devine cu atât mai relevant în contextul în care platforma Workplace Hub integrează tehnologia HP de ultimă generație. Astfel, Konica Minolta subliniază încă o dată direcția strategică spre inovare și susținerea transformării digitale în mediul de business.


Alături de noul statut de partener HPE, Konica Minolta este Microsoft Gold Partner și Authorized Education Partner, ABBYY Gold Partner, Hyland OnBase Authorized Solution Provider, ELO Business Partner, YSoft Authorized Global Partner, Nintex Partner. Prin intermediul tuturor acestor parteneriate, Konica Minolta demonstrează atât orientarea companiei către furnizarea de soluții și servicii IT complete și coerente, în domeniul managementului informației, cât și nivelul extrem de ridicat al competențelor tehnice deținute de membrii echipei Konica Minolta Business Solutions România.


Pentru mai multe informații despre Konica Minolta și produsele și serviciile oferite, accesați www.konicaminolta.ro și www.digitalworkplacehub.ro


Despre Konica Minolta Business Solutions România

Despre Konica Minolta Business Solutions România

Konica Minolta Business Solutions România, filială a Konica Minolta Business Solutions Europa, a fost înfiinţată la 1 octombrie 2003, pe structurile companiei Minolta România, existente pe piaţa locală încă din 1991, ca urmare a fuziunii la nivel internaţional dintre Minolta Co. şi Konica Corporation, care a generat noua companie Konica Minolta Holdings, Inc.

Konica Minolta Business Solutions România a păstrat structurile şi reţeaua de vânzări ale Minolta România, beneficiind de experienţa a peste 31 de ani de existenţă pe piaţa românească şi de o reţea de distribuţie de peste 60 de parteneri. Ca în anii precedenţi, rezultatele anului 2020 plasează Konica Minolta în topul furnizorilor de echipamente de birou din România.

Konica Minolta Business Solutions România distribuie și asigură mentenanță pentru echipamente multifuncţionale office, faxuri, imprimante, sisteme de producție digitală și tipar industrial şi oferă Servicii Optimizate de Printare, bazate pe soluţii complete de management al documentelor. Furnizor de top de servicii complete de management al informațiilor, compania pune la dispoziția clienților soluții software de ultimă generație în domeniul infrastructurii și securității IT, precum și în mediile cloud. Totodată, Konica Minolta comercializează o gamă extinsă de soluții de supraveghere și analiză video avansată.

Imagini ale produselor Konica Minolta sunt disponibile pe www.konicaminolta-images.eu.
Pentru mai multe informații vizitați https://www.konicaminolta.ro/ro-ro/news și urmăriți paginile oficiale ale companiei pe Facebook, YouTube și LinkedIn.
Termeni şi nume de produse pot fi mărci comerciale sau mărci înregistrate ale proprietarilor lor, recunoscute ca atare.

Pentru informații detaliate despre Konica Minolta:
Viorica Mocanu, Marketing Manager
Tel.: +40 21 207.4560; marketing@konicaminolta.ro