Konica Minolta Business Solutions România lansează noul său site

Romania, București | 10 mai 2019

Bucureşti, 10 mai 2019. Konica Minolta anunţă lansarea oficială a noului său website

Bucureşti, 10 mai 2019. Konica Minolta anunţă lansarea oficială a noului său website, www.konicaminolta.ro, cu un conţinut bogat şi o interfaţă grafică superioară, disponibil şi pe browserele mobile – iOS şi Android


Helmut Ignat, General Manager Konica Minolta Business Solutions România: “Noul site se caracterizează prin dinamism şi oferă funcţii de navigare optimizate, acces mai uşor la informaţie, dar şi un conţinut mai bogat. Trecerea la noua interfaţă, care este net superioară celei vechi şi este adaptată la nevoile curente ale utilizatorilor de Internet, fiind disponibilă şi pe browserele mobile - iOS şi Android, face parte din procesul derulat la nivel mondial de transformare a website-urilor Konica Minolta locale, în scopul de a oferi vizitatorilor o experienţă de navigare mai bogată şi mai interesantă.”


Meniul este clar structurat şi oferă acces imediat la informaţii detaliate atât despre produsele, soluţiile şi serviciile oferite de Konica Minolta în România, cu prezentări dinamice multimedia, cât şi despre companie şi domeniile de afaceri, datele de contact ale filialelor, centrelor de service şi partenerilor din întreaga ţară. O secţiune importantă a site-ului o reprezintă suportul on-line oferit partenerilor şi clienţilor, secţiune care cuprinde posibilitatea de download de drivere pentru echipamentele multifuncţionale şi imprimante. Prin toate acestea, Konica Minolta doreşte să fie cât mai aproape de clienţii şi partenerii săi, oferindu-le acces cât mai facil la informaţii, transparenţă şi promptitudine în rezolvarea oricăror probleme.


O altă îmbunătăţire majoră o reprezintă modulul de căutare în site, care ajută vizitatorii să găsească şi să acceseze rapid informaţiile dorite. Iar noul design, mult mai prietenos şi interactiv , aduce un plus de culoare şi de dinamism, subliniind astfel încă o dată importanţa pe care compania o acordă culorii şi impactului acesteia asupra vieţii.


“Website-ul este un instrument de comunicare foarte important, este întotdeauna o resursă utilă pentru clienţii noştri în privinţa informaţiilor despre produsele, solutiile şi serviciile noastre”, a adăugat Helmut Ignat. “Odată cu relansarea noului website Konica Minolta ce a fost dezvoltat intern, şi care pune în valoare noul concept al companiei - RETHINK, considerăm că schimbările aduse acestuia nu sunt încheiate. Noua platformă va continua să fie îmbunătăţită şi optimizată pentru a răspunde atât cerinţelor vizitatorilor, cât şi dinamicii extraordinare a acestui domeniu.”


Despre Konica Minolta Business Solutions România

Despre Konica Minolta Business Solutions România

Konica Minolta Business Solutions România, filială a Konica Minolta Business Solutions Europa, a fost înfiinţată la 1 octombrie 2003, pe structurile companiei Minolta România, existente pe piaţa locală încă din 1991, ca urmare a fuziunii la nivel internaţional dintre Minolta Co. şi Konica Corporation, care a generat noua companie Konica Minolta Holdings, Inc.

Konica Minolta Business Solutions România a păstrat structurile şi reţeaua de vânzări ale Minolta România, beneficiind de experienţa a peste 31 de ani de existenţă pe piaţa românească şi de o reţea de distribuţie de peste 60 de parteneri. Ca în anii precedenţi, rezultatele anului 2020 plasează Konica Minolta în topul furnizorilor de echipamente de birou din România.

Konica Minolta Business Solutions România distribuie și asigură mentenanță pentru echipamente multifuncţionale office, faxuri, imprimante, sisteme de producție digitală și tipar industrial şi oferă Servicii Optimizate de Printare, bazate pe soluţii complete de management al documentelor. Furnizor de top de servicii complete de management al informațiilor, compania pune la dispoziția clienților soluții software de ultimă generație în domeniul infrastructurii și securității IT, precum și în mediile cloud. Totodată, Konica Minolta comercializează o gamă extinsă de soluții de supraveghere și analiză video avansată.

Imagini ale produselor Konica Minolta sunt disponibile pe www.konicaminolta-images.eu.
Pentru mai multe informații vizitați https://www.konicaminolta.ro/ro-ro/news și urmăriți paginile oficiale ale companiei pe Facebook, YouTube și LinkedIn.
Termeni şi nume de produse pot fi mărci comerciale sau mărci înregistrate ale proprietarilor lor, recunoscute ca atare.

Pentru informații detaliate despre Konica Minolta:
Viorica Mocanu, Marketing Manager
Tel.: +40 21 207.4560; marketing@konicaminolta.ro