Tierps Tryckeri a achizitionat AccurioJet KM-1

Bucuresti | 12 februarie 2019

Konica Minolta vine în sprijinul companiei Tierps Tryckeri prin sistemul digital inkjet AccurioJet KM-1 B2

Tierps Tryckeri, prima companie din Suedia care achiziționează sistemul digital inkjet AccurioJet KM-1


Konica Minolta vine în sprijinul Tierps Tryckeri, prima companie din Suedia care achiziționează sistemul digital inkjet AccurioJet KM-1, în format B2. Prin tehnologia inovatoare a sistemului AccurioJet KM-1 B2, compania beneficiază de noi oportunități de business, având ca obiectiv dezvoltarea sectoarelor de printare și ambalare.


Despre Konica Minolta Romania

Despre Konica Minolta Romania

Konica Minolta Business Solutions România, filială a Konica Minolta Business Solutions Europa, a fost înfiinţată la 1 octombrie 2003, pe structurile companiei Minolta România, existente pe piaţa locală încă din 1991, ca urmare a fuziunii la nivel internaţional dintre Minolta Co. şi Konica Corporation, care a generat noua companie Konica Minolta Holdings, Inc. 


Konica Minolta Business Solutions România a păstrat structurile şi reţeaua de vânzări ale Minolta România, beneficiind de experienţa a peste 27 ani de existenţă pe piaţa românească şi de o reţea de distribuţie de peste 60 de parteneri. Ca în anii precedenţi, rezultatele anului 2018 plasează Konica Minolta în topul furnizorilor de echipamente de birou din România.


Konica Minolta Business Solutions România distribuie şi asigură servicii pentru echipamente multifuncţionale, faxuri, imprimante, echipamente de tipar digital şi oferă Servicii Optimizate de Printare, bazate pe soluţii complete de management al documentelor. Furnizor de top de servicii complete de management al informațiilor, compania pune la dispoziția clienților soluții software de ultimă generație în domeniul infrastructurii și securității IT, precum și în mediile cloud.


Despre Konica Minolta Europe

Despre Konica Minolta Europe

Konica Minolta Business Solutions Europa GmbH, cu sediul în Langenhagen, Germania, este o filială deținută în totalitate de Konica Minolta Inc., Tokyo, Japonia. Konica Minolta oferă clienților săi posibilitatea de a inova în era digitală: prin expertiza sa unică de imagistică și procesare a datelor, Konica Minolta oferă clienților soluții relevante în rezolvarea problemelor cu care societatea se confruntă.

În calitate de furnizor de servicii IT complete, Konica Minolta oferă consultanță și servicii de optimizare a afacerilor prin automatizarea fluxului de lucru și implementează soluții în domeniul infrastructurii IT și al securității IT, precum și în mediile cloud. 

Konica Minolta a primit premiul "Buyers Lab PaceSetter Award pentru Smart Workplace Vision" din partea Keypoint Intelligence, în calitate de "unic furnizor din industrie, datorită viziunii sale inovative asupra viitorului muncii și investițiilor în tehnologie". 

Partener strategic pe piața de producție și printare industrială, Konica Minolta oferă consultanță în afaceri, tehnologie și software de ultimă generație. În 2017, a fost lider pe piața producției de printare pentru al zecelea an consecutiv în Europa, Asia Centrală, Orientul Mijlociu și Africa (InfoSource). Portofoliul hardware cuprinde echipamente de printare mici și medii, precum și echipamente de printare industrială. 

Konica Minolta Marketing Services oferă servicii cu valoare adăugată ce asigură legătura dintre printare și marketing-ul digital, într-un mod eficient. 

În domeniul sănătății, Konica Minolta asigură digitalizarea fluxurilor de lucru clinice și oferă o gamă largă de soluții de diagnoză de ultimă generație. Prin intermediul Centrului de Inovație în Afaceri din Londra și a patru laboratoare de cercetare și dezvoltare din Europa, Konica Minolta aduce inovația în colaborarea cu clienții săi, precum și cu partenerii academici, industriali și antreprenori.

 Konica Minolta Business Solutions Europa este reprezentată de filiale și distribuitori din peste 80 de țări din Europa, Asia Centrală, Orientul Mijlociu și Africa. Cu aproape 9900 angajați (din aprilie 2018), Konica Minolta Europa a înregistrat o cifră de afaceri netă de peste 2,37 miliarde EUR în anul financiar 2017/18.


Pentru mai multe informații, accesați http://newsroom.konicaminolta.eu/ și urmăriți Konica Minolta pe Facebook, YouTube sau Twitter @KonicaMinoltaEU.

continut

continut


Investiția va determina poziționarea Tierps Truckeri în topul comaniilor cu target în dezvoltarea tehnologiei și infrastructurii. Håkan Monfors, Directorul Executiv al Tierps Tryckeri, a declarat: "Strategia de business de a investi într-un sistem digital inkjet performant de printare s-a dovedit a fi eficientă. Alături de o infrastructură solidă, vom putea crea, fără îndoială, un impact pozitiv". 


O analiză de business cuprinzătoare stă la baza deciziei de investiție a Tierps Tryckeri, companie cu o experiență de aproape 100 de ani în domeniu. Infrastructura suport de ultimă generație este asigurată de Gibon Gävle.


Mark Hinder, Directorul Departamentului de Dezvoltare al Konica Minolta Business Solutions GmbH, a declarat: "Intrarea pe piața din Suedia subliniază modul în care Konica Minolta își consolidează poziția pe piața inkjet, expansiunea AccurioJet KM-1 fiind din ce în ce mai mare. Prin tehnologia patentată Dot Freeze Technology™, fiabilitate și productivitate, AccurioJet KM-1 susține dezvoltarea afacerii clienților noștri și asigură creșterea economică a Konica Minolta pe segmentul de printare industrială.


Directorul Departamentului de Dezvoltare al Konica Minolta Business Solutions GmbH a adăugat: "Acesta este primul dintr-o serie de mesaje pe care ne dorim să le comunicăm în perioada următoare. Vom continua să investim foarte mult în oamenii noștri, în echipele de service și, cel mai important, în programe de dezvoltare a afacerilor clienților noștri. Dezideratul nostru este de a aduce cât mai aproape sistemul digital inkjet pe piețele comerciale de printare și ambalare."


Mai multe informații despre Konica Minolta AccurioJet KM-1 pe link