O noua certificare Microsoft

Bucuresti | 12 martie 2019

Konica Minolta Business Solutions România obține certificarea Microsoft Authorized Education Partner

Konica Minolta Business Solutions România, furnizor de top de servicii complete de management al informațiilor, a obținut certificarea Microsoft Authorized Education Partner (AEP).
Despre Microsoft

Despre Microsoft

Fondată în 1975, compania Microsoft (Nasdaq “MSFT”) este liderul mondial în software, servicii, dispozitive şi soluţii ce ajută oamenii şi companiile să îşi atingă pe deplin potențialul. Pentru mai multe informaţii, noutăţi şi perspective de la Microsoft, vă rugăm să vizitaţi Microsoft News Center la adresa http://news.microsoft.com.

Despre Konica Minolta Business Solutions Romania

Despre Konica Minolta Business Solutions Romania

Konica Minolta Business Solutions România, filială a Konica Minolta Business Solutions Europa, a fost înfiinţată la 1 octombrie 2003, pe structurile companiei Minolta România, existente pe piaţa locală încă din 1991, ca urmare a fuziunii la nivel internaţional dintre Minolta Co. şi Konica Corporation, care a generat noua companie Konica Minolta Holdings, Inc. 


Konica Minolta Business Solutions România a păstrat structurile şi reţeaua de vânzări ale Minolta România, beneficiind de experienţa a peste 27 ani de existenţă pe piaţa românească şi de o reţea de distribuţie de peste 60 de parteneri. Ca în anii precedenţi, rezultatele anului 2018 plasează Konica Minolta în topul furnizorilor de echipamente de birou din România.


Konica Minolta Business Solutions România distribuie şi asigură servicii pentru echipamente multifuncţionale, faxuri, imprimante, echipamente de tipar digital şi oferă Servicii Optimizate de Printare, bazate pe soluţii complete de management al documentelor. Furnizor de servicii complete de management al informațiilor, compania pune la dispoziția clienților soluții software de ultimă generație în domeniul infrastructurii și securității IT, precum și în mediile cloud.


Imagini ale produselor Konica Minolta sunt disponibile pe www.konicaminolta-images.eu


Termeni şi nume de produse pot fi mărci comerciale sau mărci înregistrate ale proprietarilor lor, recunoscute ca atare.


Pentru informaţii detaliate despre Konica Minolta:

Viorica Mocanu, Marketing Manager

Tel.: +40 21 207.4560; marketing@konicaminolta.ro 

Konica Minolta Business Solutions România, furnizor de top de servicii complete de management al informațiilor, a obținut certificarea Microsoft Authorized Education Partner (AEP). Atestarea confirmă expertiza și competențele Konica Minolta în dezvoltarea și implementarea de soluții inovatoare pentru a susține mediul educațional. Instituțiile de învățământ și organizațiile din mediul educațional vor fi susținute de Konica Minolta, în eforturile lor de modernizare și adaptare la tendințele tehnologice curente. 


Programul AEP este destinat partenerilor Microsoft ce oferă soluții de licențiere școlilor, liceelor, universităților și altor organizații din mediul educațional. Prin participarea la acest program, Konica Minolta Business Solutions România obține dreptul de a comercializa licențe Microsoft Academic atât în variantele cloud, cât și on-premise. 


Statutul de Microsoft Authorized Education Partner subliniază încă o dată parteneriatul solid cu Microsoft. Reușita reflectă capacitatea Konica Minolta de a înțelege nevoile specifice mediului educațional și de a oferi cele mai potrivite soluții tehnice și de licențiere.

 „Sectorul educațional este foarte important pentru noi, iar certificarea AEP susține eforturile pe care le depunem, pentru a deveni consultanți de tehnologie recunoscuți pentru multitudinea de școli, licee și universități pe care le avem în portofoliul de clienți. Certificarea AEP vine în completarea certificărilor Microsoft Gold și Silver pe care deja le deținem pe competențele Data Platform, Small and Midmarket Cloud Solutions, Application Development, Collaboration and Content.”, a declarat Andreea Mocanu, IT Services Manager, în cadrul Konica Minolta Business Solutions România. 


„Ca parte a programului AEP, partenerii demonstrează capabilități tehnice și de vânzare necesare furnizării produselor Microsoft în mediul educațional. Această autorizare oferă partenerilor Microsoft recunoașterea expertizei tehnice de care dispun, iar clienților din mediul academic siguranța că partenerii cu care lucrează sunt specializați pe zona IT- educațional.” a declarat Anthony Salcito, Vicepreședinte Worldwide Education în cadrul Microsoft.