Konica Minolta îmbunătățește automatizarea odată cu lansarea tehnologiei Auto Inspection

| 28 martie 2019

Furnizorii din sectorul de printing, care sunt în căutarea unor soluții eficiente și fiabile de printare, beneficiază acum de tehnologia Auto Inspection de la Konica Minolta, o inovație în sistemul de management al calității IQ-501.

Recent lansată, tehnologia Auto Inspection, cunoscută și sub denumirea de AIT, are capacitatea de a verifica automat calitatea fiecărui print.


Recent lansată, tehnologia Auto Inspection, cunoscută și sub denumirea de AIT, are capacitatea de a verifica automat calitatea fiecărui print. Noua tehnologie oferă posibilități de sortare a lucrărilor care nu îndeplinesc cerințele optime de printare. 

Concepută ca tehnologie complet automatizată, AIT detectează orice problemă cum ar fi impuritățile, imaginile de o calitate slabă sau comenzile incorecte ale paginilor. Automatizarea proceselor de lucru este accesibilă printr-un browser web, astfel încât toate retipăririle necesare sunt generate automat. 

Tehnologia Auto Inspection este folosită pentru întreaga serie de prese de producție AccurioPress și pentru toate modulele de finisare, inclusiv cele pentru cărți și broșuri. AIT ajută la intensificarea producției și la creșterea profiturilor, erorile de printare fiind menținute la un nivel minim, iar nevoia de verificare a printurilor și intervenție manuală reducându-se considerabil. 

"Lucrăm în parteneriat, ne dorim pentru clienții noștri obținerea celor mai bune rezultate cu eforturi minime. În acest demers, procesul de automatizare devine fundamental." a declarat Karl-Friedrich Edenhuizen, Manager Divizia Production Printing, Konica Minolta Business Solutions Europa.

El a mai adăugat: "Feedback-ul inițial din partea clienților a fost extrem de pozitiv. Noua tehnologie vine atât în sprijinul companiilor, cât și al angajaților, aducând valoare adăugată prin creșterea productivității și a eficienței."



Despre Konica Minolta Business Solutions România

Despre Konica Minolta Business Solutions România

Konica Minolta Business Solutions România, filială a Konica Minolta Business Solutions Europa, a fost înfiinţată la 1 octombrie 2003, pe structurile companiei Minolta România, existente pe piaţa locală încă din 1991, ca urmare a fuziunii la nivel internaţional dintre Minolta Co. şi Konica Corporation, care a generat noua companie Konica Minolta Holdings, Inc.

Konica Minolta Business Solutions România a păstrat structurile şi reţeaua de vânzări ale Minolta România, beneficiind de experienţa a peste 31 de ani de existenţă pe piaţa românească şi de o reţea de distribuţie de peste 60 de parteneri. Ca în anii precedenţi, rezultatele anului 2020 plasează Konica Minolta în topul furnizorilor de echipamente de birou din România.

Konica Minolta Business Solutions România distribuie și asigură mentenanță pentru echipamente multifuncţionale office, faxuri, imprimante, sisteme de producție digitală și tipar industrial şi oferă Servicii Optimizate de Printare, bazate pe soluţii complete de management al documentelor. Furnizor de top de servicii complete de management al informațiilor, compania pune la dispoziția clienților soluții software de ultimă generație în domeniul infrastructurii și securității IT, precum și în mediile cloud. Totodată, Konica Minolta comercializează o gamă extinsă de soluții de supraveghere și analiză video avansată.

Imagini ale produselor Konica Minolta sunt disponibile pe www.konicaminolta-images.eu.
Pentru mai multe informații vizitați https://www.konicaminolta.ro/ro-ro/news și urmăriți paginile oficiale ale companiei pe Facebook, YouTube și LinkedIn.
Termeni şi nume de produse pot fi mărci comerciale sau mărci înregistrate ale proprietarilor lor, recunoscute ca atare.

Pentru informații detaliate despre Konica Minolta:
Viorica Mocanu, Marketing Manager
Tel.: +40 21 207.4560; marketing@konicaminolta.ro