Konica Minolta oferă clienților noi perspective de abordare a posibilităților de printare în cadrul Labelexpo

București | 24 septembrie 2019

În perioada 24 – 27 septembrie, la Bruxelles, în cadrul Labelexpo, Konica Minolta va instala echipamentul cu numărul 450 din seria AccurioLabel. Astfel, compania înregistrează o creștere accelerată pe zona de imprimare industrială.


Introdusă acum 4 ani, tehnologia de imprimare digitală pe bază de toner reprezintă un real succes pe piața de imprimare a etichetelor.  


AccurioLabel 230, cel mai nou model din gama echipamentelor de producție digitală a etichetelor, va fi prezentat în premieră la ediția Labelexpo de anul acesta și va constitui elementul central al standului Konica Minolta (C12/C19), situat în pavilionul expozițional 8 al târgului.


Noul model se remarcă prin îmbunătățiri notabile față de predecesorul său, AccurioLabel 190, prin creșterea vitezei cu până la 73%, productivitate îmbunătățită, consum energetic mai bun, pierderi de hârtie reduse semnificativ, ușurință remarcabilă în utilizare și calitate superioară a printării.


Pe parcursul celor 4 zile ale târgului, Konica Minolta va oferi demonstrații live realizate pe AccurioLabel 230. Mai mult, vor fi prezentate progrese importante pe zona de software folosind realitatea augumentată, precum și demonstrații practice de înnobilare și finisare, prin tehnologia MGI.


Un element de atracție va fi reprezentat de MGI JETVarnish 3D WEB Color+, noul sistem de înnobilare a etichetelor și ambalajelor. Vizitatorii standului vor putea asista la întregul proces

de producție a unei etichete, de la editare până la obținerea produsului finit, inclusiv la realizarea înnobilărilor și diferitelor tipuri de finisare.


Konica Minolta va organiza un concurs cu premii în care participanții vor trebui să aprecieze câți metri de hârtie se vor printa pe două echipamente AccurioLabel, pe durata celor 4 zile ale târgului.


„Around the world, around the clock”  este conceptul ales de Konica Minolta pentru ediția de anul acesta a târgului. Tematica subliniază modul în care compania vine în sprijinul furnizorilor de print din întreaga lume cu echipamentul AccurioLabel 230, oferindu-le posibilitatea unor noi oportunități de business. Conceptul ales pentru acest eveniment derivă din noul concept global de rebranding al Konica Minolta - “Rethink What’s Possible”.


„Participarea Konica Minolta la târgul Labelexpo este o ocazie foarte bună de a-i implica pe clienți în noi perspective și sinergii ale printării cu jet de cerneală și de a le prezenta soluții de realitate augumentată, precum și demonstații practice, realizate pe echipamentul AccurioLabel 230.” a declarat Edoardo Cotichini, Manager al Diviziei de Printare Industrială a Konica Minolta Business Solutions Europa.


„Suntem o companie orientată către relația cu clienții și, prin urmare, ne adaptăm permanent nevoilor acestora și adoptăm noi tehnologii cu ajutorul lor. Acest lucru ne permite să ne dezvoltăm odată cu ei. Contribuțiile lor reprezentă un real sprijin în evoluțiile viitoare ale tehnologiei noastre. Un exemplu în acest sens este colaborarea cu IIj (Industrial Inkjet Ltd), care a inițiat conceptul de motor de printare pentru a include o serie de adaptori de tipar standard pentru imprimarea flexo obișnuită a etichetei.”


Acesta a mai adăugat: „Odată cu noul concept Around the world, around the clock, propunem clienților noștri idei și abordări noi de business. Obiectivul nostru este acela de a oferi clienților și partenerilor noștri noi perspective pe zona de producție digitală a etichetelor și pe zona de printare, în general. Într-o lume aflată în evoluție continuă, obiectivul nostru este acela de a regândi și redefini viitorul clienților noștri. Oferim abordări imaginative, tehnologii inovatoare și soluții de talie mondială. Este timpul să regândim tot ceea ce este posibil.”


Despre Konica Minolta Business Solutions România

Despre Konica Minolta Business Solutions România

Konica Minolta Business Solutions România, filială a Konica Minolta Business Solutions Europa, a fost înfiinţată la 1 octombrie 2003, pe structurile companiei Minolta România, existente pe piaţa locală încă din 1991, ca urmare a fuziunii la nivel internaţional dintre Minolta Co. şi Konica Corporation, care a generat noua companie Konica Minolta Holdings, Inc.

Konica Minolta Business Solutions România a păstrat structurile şi reţeaua de vânzări ale Minolta România, beneficiind de experienţa a peste 31 de ani de existenţă pe piaţa românească şi de o reţea de distribuţie de peste 60 de parteneri. Ca în anii precedenţi, rezultatele anului 2020 plasează Konica Minolta în topul furnizorilor de echipamente de birou din România.

Konica Minolta Business Solutions România distribuie și asigură mentenanță pentru echipamente multifuncţionale office, faxuri, imprimante, sisteme de producție digitală și tipar industrial şi oferă Servicii Optimizate de Printare, bazate pe soluţii complete de management al documentelor. Furnizor de top de servicii complete de management al informațiilor, compania pune la dispoziția clienților soluții software de ultimă generație în domeniul infrastructurii și securității IT, precum și în mediile cloud. Totodată, Konica Minolta comercializează o gamă extinsă de soluții de supraveghere și analiză video avansată.

Imagini ale produselor Konica Minolta sunt disponibile pe www.konicaminolta-images.eu.
Pentru mai multe informații vizitați https://www.konicaminolta.ro/ro-ro/news și urmăriți paginile oficiale ale companiei pe Facebook, YouTube și LinkedIn.
Termeni şi nume de produse pot fi mărci comerciale sau mărci înregistrate ale proprietarilor lor, recunoscute ca atare.

Pentru informații detaliate despre Konica Minolta:
Viorica Mocanu, Marketing Manager
Tel.: +40 21 207.4560; marketing@konicaminolta.ro

Articole similare

Articole similare