Konica Minolta onorată cu distincția Good Design Award 2020

București, România | 22 octombrie 2020

Konica Minolta, Inc. (Konica Minolta) este onorată să primească distincția Good Design Award 2020, oferită de Japan Institute of Design Promotion (JDP), pentru următoarele modele: • Multifuncționale A3 color "bizhub C650i / C550i / C450i" • Sisteme de tipar digital "AccurioPress C14000 / C12000"


MFP A3 color - seria bizhub C650i/C550i/C450i

Echipamentele multifuncționale A3 color - bizhub i series – sunt concepute pentru a acorda suportul necesar utilizatorilor din corporații, în accesarea facilă a serviciilor IT, înlesnind, astfel, transformarea digitală a acestora.

Seria bizhub i este caracterizată de designul și funcționalitățile panoului de control, care oferă o interfață intuitivă pentru utilizator, conectivitate cloud îmbunătățită și o securitate ridicată. Multifuncționalele Konica Minolta permit utilizatorilor, chiar și celor cu minime cunoștințe IT, să acceseze cu ușurință servicii avansate și să sprijine, astfel, compania în reformarea stilurilor de lucru și a utilizării eficiente a serviciilor IT.


Caracteristici de design

Întreaga serie i de multifuncționale bizhub este desemnată ca fiind punctul central de accesare a diferitelor joburi office. Grație versatilității sale oferă posibilitatea unor fluxuri de lucru personalizate, în funcție de nevoile fiecărui utilizator în parte. Designul sofisticat reprezintă un plus când vine vorba de încrederea clienților în viabilitatea brandului Konica Minolta.

Părerea Comitetului de Clasificare al JDP

Această serie de echipamente high-end, dezvoltată de Konica Minolta, se caracterizează prin designul unic “INFO-Palette” reprezentată printr-o secțiune albă poziționată vertical pe corpul mașinii. Aceasta simbolizează rolul MFP-ului de punct central pentru diversele joburi de printare ale întregului birou sau departament, la care se adaugă valoarea de brand a întregii serii. Alături de aplicațiile sale independente, panoul de control selectabil și interfața de utilizator personalizabilă, această serie poate satisface o gamă vastă de nevoi ale utilizatorului.

Sisteme de tipar digital color - AccurioPress C14000/C12000

Seria AccurioPress se caracterizează printr-o eficiență de neegalat în ceea ce privește printarea volumelor ridicate:

  • Capacitatea de a tipări 140 de coli A4 pe minut, la 2400 dpi;
  • Primele funcții din industrie de reglare automată a pretipăririi și inspectarea calității tiparului;
  • Senzor media care permite utilizatorilor să afle setările optime de printare.

Aceste inovații permit furnizorilor de tipar nu doar să minimizeze timpul destinat printării materialelor, ci și să salveze costuri destinate școlarizării operatorilor, nefiind necesare competențe speciale pentru utilizarea gamei de echipamente AccurioPress.

Caracteristici de design

Designul sofisticat al acestor sisteme emblematice, care asigură o performanță ridicată și calitatea necesară pentru un tipar profesional, motivează furnizorii de print să își extindă activitatea de business.

Părerea Comitetului de Clasificare al JDP

Seria de sisteme de tipar digital de înaltă producție – AccurioPress C12000/C14000 se caracterizează prin liniile orizontale accentuate ale capacului superior al mașinilor. Acestea conferă un aspect uniform și un design exterior integrat în prezentarea generală a modelelor convenționale Konica Minolta. La interior, recipientele de toner sunt aranjate vertical și sunt prevăzute cu mânere mari pentru a reduce volumul de muncă al utilizatorilor. Deși au încorporată tehnologia de automatizare pentru creșterea calității și a productivității, echipamentele din seria AccurioPress ocupă aceeași suprafață ca și predecesoarele lor. Calitatea superioară a printului, viteza ridicată de tipar, intervenția manuală redusă și ușurința sporită de utilizare, cresc în aceeași măsură eficiența, calitatea și cantitatea materialelor executate de furnizorii de print comercial.


Despre Konica Minolta Business Solutions România

Despre Konica Minolta Business Solutions România

Konica Minolta Business Solutions România, filială a Konica Minolta Business Solutions Europa, a fost înfiinţată la 1 octombrie 2003, pe structurile companiei Minolta România, existente pe piaţa locală încă din 1991, ca urmare a fuziunii la nivel internaţional dintre Minolta Co. şi Konica Corporation, care a generat noua companie Konica Minolta Holdings, Inc.

Konica Minolta Business Solutions România a păstrat structurile şi reţeaua de vânzări ale Minolta România, beneficiind de experienţa a peste 31 de ani de existenţă pe piaţa românească şi de o reţea de distribuţie de peste 60 de parteneri. Ca în anii precedenţi, rezultatele anului 2020 plasează Konica Minolta în topul furnizorilor de echipamente de birou din România.

Konica Minolta Business Solutions România distribuie și asigură mentenanță pentru echipamente multifuncţionale office, faxuri, imprimante, sisteme de producție digitală și tipar industrial şi oferă Servicii Optimizate de Printare, bazate pe soluţii complete de management al documentelor. Furnizor de top de servicii complete de management al informațiilor, compania pune la dispoziția clienților soluții software de ultimă generație în domeniul infrastructurii și securității IT, precum și în mediile cloud. Totodată, Konica Minolta comercializează o gamă extinsă de soluții de supraveghere și analiză video avansată.

Imagini ale produselor Konica Minolta sunt disponibile pe www.konicaminolta-images.eu.
Pentru mai multe informații vizitați https://www.konicaminolta.ro/ro-ro/news și urmăriți paginile oficiale ale companiei pe Facebook, YouTube și LinkedIn.
Termeni şi nume de produse pot fi mărci comerciale sau mărci înregistrate ale proprietarilor lor, recunoscute ca atare.

Pentru informații detaliate despre Konica Minolta:
Viorica Mocanu, Marketing Manager
Tel.: +40 21 207.4560; marketing@konicaminolta.ro