Konica Minolta România oferă o nouă soluție de management inteligent al informației prin parteneriatul cu M-Files

| 6 mai 2020

Konica Minolta, furnizor de soluții și servicii IT, anunță extinderea parteneriatului cu M-Files pe piața din România, după succesul înregistrat la nivel global. Prin intermediul acestui parteneriat, clienții și partenerii Konica Minolta România vor putea beneficia de o nouă soluție de management inteligent al informației, cu instrumente eficiente de editare, căutare, organizare și partajare a informației și automatizare a fluxurilor de lucru.


Konica Minolta România vine în sprijinul companiilor locale care își doresc gestionarea facilă a informației, acuratețea datelor și eficientizarea tuturor proceselor de lucru cu soluția de management inteligent al informației M-Files, cu inteligență artificială integrată.

Lucrul cu M-Files permite editarea documentelor stocate centralizat, partajarea acestora între membrii echipelor, înregistrarea și arhivarea documentelor, verificarea contractelor, procesarea și aprobarea facturilor și plăților, activități de resurse umane și training.

Soluția poate fi utilizată ca instrument de management al informaţiilor, automatizare a fluxurilor de lucru, precum și armonizare a proceselor, cu respectarea normelor de conformitate GDPR, politicilor de securitate și confidențialitate. Întregul sistem poate fi implementat în etape, atât on-premise (local), cât și în cloud sau în variantă hibridă.

Spre deosebire de sistemele tradiționale Enterprise Content Management, M-Files, bazat pe metadate, definește, descrie, clasifică și organizează informația în funcție de ceea ce reprezintă (cum ar fi un contract, o factură, o scrisoare), și nu de locul unde aceasta este stocată (pe un server de fişiere sau în alte aplicaţii). Cu funcționalități avansate de accesare, căutare și regăsire, M-Files facilitează gestionarea informației, indiferent de sistemul în care aceasta este stocată.

M-Files beneficiază de o interfață intuitivă, oferind o experiență de utilizare superioară, din orice dispozitiv. Tehnologia AI (inteligență artificială) facilitează clasificarea și organizarea informației în funcție de tipul ei, fără a fi necesară migrarea datelor din aplicaţiile sursă în M-Files. Astfel, utilizatorii soluției vor putea gestiona rapid și cu ușurință documente sau fișiere și nu vor fi nevoiți să țină minte unde au salvat documentul sau care este versiunea corectă a acestuia.

În plus, M-Files permite accesarea, editarea și salvarea documentor, fără conexiune de rețea sau wireless; odată ce conexiunea este disponibilă, documentele sunt salvate automat.


Despre M-Files Corporation

M-Files este furnizor de soluții inteligente de management al informațiilor, bazate pe metadate. Spre deosebire de sistemele tradiționale de management al conținutului (ECM) sau platformele de servicii de conținut, M-Files unifică sisteme, date și conținut, fără a produce derapaje în sistemele și procesele existente. M-Files oferă o experiență de lucru îmbunătățită, ușurință în accesarea și utilizarea informațiilor, inclusiv folderelor de rețea, platformei SharePoint, serviciilor de partajare a fișierelor, sistemelor ECM, CRM, ERP.


Despre Konica Minolta Business Solutions România

Despre Konica Minolta Business Solutions România

Konica Minolta Business Solutions România, filială a Konica Minolta Business Solutions Europa, a fost înfiinţată la 1 octombrie 2003, pe structurile companiei Minolta România, existente pe piaţa locală încă din 1991, ca urmare a fuziunii la nivel internaţional dintre Minolta Co. şi Konica Corporation, care a generat noua companie Konica Minolta Holdings, Inc.

Konica Minolta Business Solutions România a păstrat structurile şi reţeaua de vânzări ale Minolta România, beneficiind de experienţa a peste 31 de ani de existenţă pe piaţa românească şi de o reţea de distribuţie de peste 60 de parteneri. Ca în anii precedenţi, rezultatele anului 2020 plasează Konica Minolta în topul furnizorilor de echipamente de birou din România.

Konica Minolta Business Solutions România distribuie și asigură mentenanță pentru echipamente multifuncţionale office, faxuri, imprimante, sisteme de producție digitală și tipar industrial şi oferă Servicii Optimizate de Printare, bazate pe soluţii complete de management al documentelor. Furnizor de top de servicii complete de management al informațiilor, compania pune la dispoziția clienților soluții software de ultimă generație în domeniul infrastructurii și securității IT, precum și în mediile cloud. Totodată, Konica Minolta comercializează o gamă extinsă de soluții de supraveghere și analiză video avansată.

Imagini ale produselor Konica Minolta sunt disponibile pe www.konicaminolta-images.eu.
Pentru mai multe informații vizitați https://www.konicaminolta.ro/ro-ro/news și urmăriți paginile oficiale ale companiei pe Facebook, YouTube și LinkedIn.
Termeni şi nume de produse pot fi mărci comerciale sau mărci înregistrate ale proprietarilor lor, recunoscute ca atare.

Pentru informații detaliate despre Konica Minolta:
Viorica Mocanu, Marketing Manager
Tel.: +40 21 207.4560; marketing@konicaminolta.ro