RobecoSAM 2019

Bucuresti | 4 martie 2019

Konica Minolta premiată la Clasa Gold în Anuarul Sustenabilității RobecoSAM 2019

Konica Minolta a fost premiată la Clasa Gold în Anuarul Sustenabilității realizat de RobecoSAM, lider mondial în cercetare și evaluare în domeniul investițiilor sociale, de mediu și guvernanță corporativă. Este pentru al doilea an consecutiv în care Konica Minolta primește această distincție, pe baza performanței înregistrate în proiecte de sustenabilitate.




Despre Konica Minolta Business Solutions Romania

Despre Konica Minolta Business Solutions Romania

Konica Minolta Business Solutions România, filială a Konica Minolta Business Solutions Europa, a fost înfiinţată la 1 octombrie 2003, pe structurile companiei Minolta România, existente pe piaţa locală încă din 1991, ca urmare a fuziunii la nivel internaţional dintre Minolta Co. şi Konica Corporation, care a generat noua companie Konica Minolta Holdings, Inc. 

Konica Minolta Business Solutions România a păstrat structurile şi reţeaua de vânzări ale Minolta România, beneficiind de experienţa a peste 27 ani de existenţă pe piaţa românească şi de o reţea de distribuţie de peste 60 de parteneri. Ca în anii precedenţi, rezultatele anului 2018 plasează Konica Minolta în topul furnizorilor de echipamente de birou din România.

Konica Minolta Business Solutions România distribuie şi asigură servicii pentru echipamente multifuncţionale, faxuri, imprimante, echipamente de tipar digital şi oferă Servicii Optimizate de Printare, bazate pe soluţii complete de management al documentelor. Furnizor de top de servicii complete de management al informațiilor, compania pune la dispoziția clienților soluții software de ultimă generație în domeniul infrastructurii și securității IT, precum și în mediile cloud.

Imagini ale produselor Konica Minolta sunt disponibile pe www.konicaminolta-images.eu

Termeni şi nume de produse pot fi mărci comerciale sau mărci înregistrate ale proprietarilor lor, recunoscute ca atare.

Pentru informaţii detaliate despre Konica Minolta:

Viorica Mocanu, Marketing Manager

Tel.: +40 21 207.4560; marketing@konicaminolta.ro

Konica Minolta este singura companie din industria de echipamente de birou și servicii IT nominalizată la Clasa Gold. Distincția a fost acordată la nivel mondial pe baza a șase indicatori fundamentali, respectiv protecția mediului și inovare socială, siguranța produselor, lanțul de aprovizionare responsabilă, comunitate și diversitate.

Dintre toate companiile din industria de echipamente de birou și servicii IT, Konica Minolta a ocupat prima poziție la secțiunea destinată protecției mediului, pentru al cincilea an consecutiv, și la categoria implicare în proiecte sociale, pentru primul an, cumulând cel mai mare punctaj total, ceea ce i-a conferit companiei titlul de Lider al Industriei pentru al doilea an consecutiv.  

Konica Minolta a primit, de asemenea, cea mai bună clasificare pentru inițiativele sale economice, de management al inovării și de gestionare a riscurilor.

La începutul acestui an, Konica Minolta a mai fost desemnată drept una dintre cele mai sustenabile 100 de corporații din lume în topul Global 100, realizat de Corporate Knights, companie canadiană de media și consultanță pentru investiții. Clasamentul a fost realizat pe baza indicatorilor de mediu și inovare socială, siguranța produselor, lanțul de aprovizionare responsabilă, comunitate și diversitate, cele 100 de companii de top fiind selectate din peste 7000 de corporații din întreaga lume.

Toate aceste distincții reprezintă o recunoaștere în plus a atenției deosebite pe care Konica Minolta o are pentru proiectele de responsabilitate socială corporativă. Obiectivul companiei este de a contribui prin activitățile sale la rezolvarea problemelor globale de mediu și îmbunătățirea calității vieții, atingându-și obiectivele de dezvoltare durabilă până în 2030.