AccurioPro Flux Essential

SINGURUL SOFTWARE MAKE-READY DE CARE AVEŢI NEVOIE


Funcţiile de imprimare inteligentă, inclusiv şabloanele şi separarea culorilor, duc la economisirea timpului şi a banilor pentru utilizator, oferind întreaga funcţionalitate de care aveţi nevoie pentru un proces preliminar imprimării eficient. Automatizarea sarcinilor recurente şi controlul centralizat al tuturor maşinilor de producţie va îmbunătăţi productivitatea spaţiului dumneavoastră de imprimare.


AccurioPro Flux Essential include un set predefinit de scheme de impunere (cum ar fi broşură, grupare etc.), care va automatiza sarcina anterioară, predispusă la erori, de a aranja mai multe pagini pe o singură filă. De asemenea, funcţia facilitează crearea formatelor de pagină individuale, precum şi a semnăturilor pentru a produce produse imprimate la comandă, cum ar fi broşurile personalizate. Utilizatorii beneficiază la maximum de uşurinţa de folosire şi de timpul economisit.


Operatorii trebuie să seteze şabloanele doar o singură dată, economisind mult timp în ceea ce priveşte munca repetitivă dinaintea imprimării. Aceştia pot alege dintr-o gamă largă de funcţii de imprimare inteligentă pentru administrarea viitoarelor joburi. Funcţia de pregătire imediată este inclusă pentru editarea profesionistă a joburilor. Editarea târzie a joburilor îmbunătăţeşte flexibilitatea spaţiului de imprimare, în timp ce impoziţia simplifică şi accelerează lungimea sarcinii de aranjare a mai multor pagini pe o singură filă.


Munca dumneavoastră dinaintea imprimării nu a fost niciodată atât de uşoară şi simplu de gestionat.


Cea mai profesionistă editare disponibilă


Aveţi propria afacere de imprimare sau un spaţiu de imprimare în casă, poate? Lucrând ca furnizor de servicii de imprimare, veţi observa rapid că, pentru a produce şi furniza produse imprimate impecabile, veţi avea nevoie de cele mai bune produse de imprimare din lume.


Nu veţi dori să pierdeţi timp cu sarcinile repetitive, pe care le necesită, de obicei, pregătirea joburilor similare de imprimare. Veţi pierde timp făcând aceste sarcini manual, fiind incomod şi generând costuri inutile, întrucât necesită mai multă forţă de muncă. Veţi dori să vă organizaţi producţia de imprimare în cel mai eficient şi mai ieftin mod, folosind mereu cel mai potrivit dispozitiv de ieşire pentru producerea fiecărui job.


Împărţirea joburilor în imprimări alb-negru şi color este adesea cea mai rentabilă abordare. Dar, pentru aceasta, veţi avea nevoie de aplicaţii software profesionale, care se pot adapta cererilor ulterioare din partea clienţilor. Astfel, veţi răspunde mereu cu maximum de profesionalism şi flexibilitate, fiind capabil să respectaţi până şi cele mai restrictive termene limită.


Software-ul make-ready profesional vă pune în postura de a putea face modificări ale setărilor jobului de imprimare cu doar câteva minute înainte ca acesta să fie trimis spre producţie. Cu aplicaţia make-ready potrivită, nu este nicio problemă să inseraţi pagini cu etichetă, să ştergeţi pagini sau să adăugaţi detalii complexe de procesare a jobului, precum finalizarea broşurii, impoziţie, separarea culorilor sau marcaje de decupare chiar înaintea imprimării. Datorită vizualizării în timp real, veţi observa imediat orice modificare a jobului. Acest lucru vă economiseşte timp preţios, deoarece nu va mai fi nevoie să produceţi mostre de imprimare.


Impoziţia şabloanelor software-ului make-ready profesional oferă o îmbunătăţire a eficienţei dumneavoastră generale, separarea culorilor sporeşte profitul, în timp ce funcţiile de editare târzie a joburilor reduc timpii de reacţie şi măresc flexibilitatea.


Îmbunătăţiţi flexibilitatea, eficienţa şi competitivitatea în general

Îmbunătăţiţi flexibilitatea, eficienţa şi competitivitatea în general

AccurioPro Flux Essential este soluţia software creată de Konica Minolta pentru automatizarea procesului de pregătire şi a fluxului de lucru pentru imprimare. Optimizat pentru utilizarea în departamente centrale reprografice şi centre de imprimare interne ale organizaţiilor publice, universităţilor şi corporaţiilor, sistemul oferă funcţionalitatea necesară pentru a minimiza costurile şi pentru a mări randamentul investiţiilor.


AccurioPro Flux Essential le oferă furnizorilor de servicii de imprimare şi managerilor de departamente centrale reprografice o caracteristică eficientă de şabloane. Operatorii trebuie doar să configureze o singură dată şabloanele, după care pot economisi mult timp în ceea ce priveşte sarcinile dinaintea tipăririi. Aceştia pot alege dintr-o gamă largă de funcţii de imprimare inteligentă pentru administrarea viitoarelor joburi.


Funcţia de pregătire imediată este inclusă pentru editarea profesionistă a joburilor. Editarea târzie îmbunătăţeşte flexibilitatea spaţiului de imprimare, în timp ce impoziţia simplifică şi accelerează lungimea sarcinii de aranjare a mai multor pagini pe o singură filă.

AccurioPro Flux Essential

AccurioPro Flux Essential

Opţiuni ale AccurioPro Flux Essential


  • Editor Flux Raster
    Acest editor avansat permite editarea documentelor pe bază de imagini/raster. Acesta permite operaţii obişnuite de editare a imaginilor (de ex. curăţare, reorientare, periere, ştergere, linie, umplere) pentru pagini individuale sau multiple.


Cum poate beneficia compania dumneavoastră în urma implementării soluţiilor make-ready cumulate ale Konica Minolta?


  • GATA CU TIMPUL PIERDUT: nu vă pierdeţi timpul cu sarcini repetitive pe care le presupun de obicei joburile de imprimare similare. Veţi pierde timp făcând aceste sarcini manual, fiind incomod şi generând costuri inutile, întrucât necesită mai multă forţă de muncă;
  • ORGANIZAŢI-VĂ: aranjaţi-vă producţia de imprimare în cel mai eficient şi ieftin mod, folosind cel mai potrivit dispozitiv de ieşire pentru producerea fiecărui job. Împărţirea joburilor în imprimări alb-negru şi color este adesea cea mai rentabilă abordare;
  • CEL MAI BUN SOFTWARE DIN INDUSTRIE: aplicaţiile software profesionale se ajustează la cererile de modificări târzii venite din partea clienţilor, astfel încât să reacţionaţi cu maximă flexibilitate şi să respectaţi până şi cele mai restrictive termene limită;
  • LĂSAŢI PÂNĂ ÎN ULTIMUL MOMENT: software-ul make-ready profesional vă pune în postura de a putea face modificări ale setărilor jobului de imprimare cu doar câteva minute înainte ca acesta să fie trimis spre producţie. Cu aplicaţia make-ready potrivită, puteţi insera pagini cu etichetă, şterge pagini sau adăuga detalii complexe de procesare a jobului, precum finalizarea broşurii, impoziţie, separarea culorilor sau marcaje de decupare chiar înaintea imprimării;
  • VIZUALIZAŢI FIECARE MODIFICARE: pre-vizualizarea în timp real vă permite să vedeţi imediat orice modificare a jobului, economisind timp preţios, deoarece nu trebuie să mai produceţi mostre de imprimare;
  • ÎNCORPORAŢI ŞABLOANE ÎN PRODUCŢIE: şabloanele de impoziţie folosite în software-ul make-ready profesional vă oferă o îmbunătăţire generală a eficienţei;
  • FUNCŢIE DE SEPARARE A CULORILOR: separarea culorilor măreşte profitul, în timp ce funcţiile de editare târzie a joburilor reduc timpii de reacţie şi măresc flexibilitatea.

Accurio Pro Flux Essential - Make-Ready