Printare Profesională

Printare Profesională

Îmbunătățiți serviciile de printare


Soluții inovatoare de imprimare digitală și cerneală pentru a vă extinde afacerea

În calitate de companie de printare, vă confruntați cu o piață în continuă schimbare, cu toate provocările oferite de noi servicii, reducând în același timp costurile. Folosim experiența noastră și poziția de lider pe piață pentru a vă oferi soluții de imprimare special adaptate, de înaltă calitate, pentru nevoile dvs. de afaceri
.

Brand-ul Accurio pentru toate sistemele de imprimare de producție Konica Minolta reflectă caracterul lor avansat, automatizat și precis: atuurile și atributele cheie includ eliminarea sarcinilor tehnologice de rutină și economisirea timpului, precum și reducerea intervenției umane și  reducerea costurile de producție.

Experimentați următoarea etapă evoluționară de la Konica Minolta acum!
 

Concentrate on your business – with the help of our services!

As the print and communications market continues to change, understanding how this will affect your production processes is paramount. You know your business and your clients; our dedicated team of consultants advise you on what opportunities exist that can create new innovation and wealth. Our portfolio entails consultancy services, infrastructure implementation and managed services. With our support, you can forget about your mundane operational tasks and focus on developing your business for tomorrow.

 


 

Beneficiile dumneavoastră


Icon_profit_white.png
Mai mult profit – Portofoliul nostru de echipamente profesionale asigură că veți beneficia la maximum de spațiul dvs. de imprimare - de aceea ne concetram toată puterea de cercetare și dezvoltare pentru a menține timpul de pregătire la un nivel minim și pentru a evita cât mai mult timp pierdut, ajutându-vă astfel la executarea mai multor  job-uri.


 

Icon_efficient_white.png
Mai Eficient
 – Portofoliul nostru este conceput pentru a vă ajuta să vă conduceți afacerea într-un mod mai eficient, automatizează fluxul de lucru și vă permite să petreceți timp numai în cazul în care este necesar și vă ajută să reduceți orele suplimentare.


  

Icon_business_white.png
Mai multe afaceri
 – Soluțiile Konica Minolta sunt o investiție în viitor, sunt construite pentru a avansa afacerea dvs. de azi și pentru a ieși în evidența in fața competiție dvs. mâine - pentru a vă asigura o afacerea solidă.
 

 

Icon_sustainability_white.png
Mai durabil
 – Reducerea proceselor manuale și automatizarea etapelor de producție, împiedică îngrijorările din partea organizației dvs. Pe de altă parte, vă ajută să reduceți materialele și rebuturile. Pe fundalul planului pe termen lung al Konica Minolta către un viitor durabil - EcoVision 2050 - puteți fi sigur că vă veți baza pe un partener competent care este dispus să asigure resursele planetei noastre.

 

Printarea digitală de la Konica Minolta - 4 motive bune
 

threeboxes1.pngKonica Minolta ocupă LOCUL 1
…în ceea ce privește cota de piață pentru echipamentele de producție (32,5%) în Europa (Infosource 2016).


threeboxes2.png

Peste 40 de ani
…de experiență în imprimantele cu jet de cerneală, Konica Minolta este lider pe piața imprimantelor cu jet de cerneală digitale pentru textile!
threeboxes3.png

15,000
…echipamente comerciale și industriale de imprimare clienților în Europa.

carbonneutral.png
Neutralitatea carbonului
Cu activarea Neutralității Carbonului, începeți imediat să compensați emisiile care apar în timpul imprimării cu dispozitivul de producție Konica Minolta imediat.

Contact

Da, aș dori să primesc informații prin:

cu privire la produsele și serviciile actuale ale Konica Minolta Business Solutions Romania adaptate intereselor mele personale intereselor mele personale . Datele dvs. vor fi procesate în conformitate cu Politica noastră de confidențialitate.

Formate de text cu *sunt necesare!