Mod de lucru mobil

Cum puteţi face posibil lucrul de oriunde?


Contează ceea ce faci, nu unde te afli. Mediul de lucru de astăzi devine tot mai mobil pe măsură ce prezenţa fizică la birou devine mai puţin necesară. Şi forţa de muncă se schimbă. Cei născuţi în era tehnologiilor digitale remodelează aşteptările IT la locul de muncă. Konica Minolta vine în ajutor cu soluţii, servicii şi îndrumarea necesară pentru a păşi într-un viitor mobil.


Forţa de lucru nu a arătat niciodată ca astăzi


Mediul de lucru s-a schimbat, la fel cum s-au schimbat şi angajaţii. Forţa de lucru nu a fost niciodată mai variată ca astăzi. Pe o piaţă a muncii competitivă, angajaţii cu cunoştinţe şi abilităţi de specialitate dispun de o libertate fără precedent în a-şi stabili condiţiile de angajare iar organizaţiile care pot satisface cel mai bine aceste cerinţe sunt cele care atrag şi păstrează talentele. Cu ajutorul soluţiilor de locuri de muncă mobile, companiile pot crea medii de lucru care promovează o mai mare creativitate, eficienţă şi libertate.


Cu toate acestea, având un grad de flexibilitate mult mai mare, companiile mobile pot câştiga un avantaj competitiv şi prin faptul că au o viteză de reacţie mai mare, sunt mai accesibile şi pot lucra oricând şi de oriunde.


Locul de muncă al viitorului


Cum pot lucra companiile într-un mod mobil, fără probleme, indiferent dacă sunt mici sau mari?


Cu ajutorul unui partener puternic precum Konica Minolta, beneficiile mobilităţii sunt mai accesibile ca oricând. Datorită portofoliului său bogat de servicii IT şi reţelei sale vaste de parteneriate cu furnizori de tehnologie de top, Konica Minolta poate crea soluţii care întrunesc nevoile forţei de muncă de astăzi şi pot fi integrate în mediul companiei. Obiectivul este furnizarea unei experienţe uniforme şi fără cusur pentru utilizator cu privire la toate sistemele, indiferent de persoana în cauză şi locaţia acesteia. Acesta poate fi atins deoarece Konica Minolta serveşte drept punct unic de contact pentru toate nevoile IT. Se poate acorda acces mobil la orice date sau membru al echipei fără a compromite securitatea şi utilizabilitatea.


quotation marks

„Soluţiile şi serviciile Konica Minolta promovează în mod activ modalităţile flexibile şi mobile de a lucra şi colabora.”

.


Serviciile Konica Minolta


Analiză temeinică

Konica Minolta oferă clienţilor săi un portofoliu de produse şi servicii proiectate cu gândul la mobilitatea la locul de muncă şi le personalizează în funcţie de fiecare client pentru a asigura o potrivire optimă cu cerinţe specifice. Acesta este asigurat printr-o analiză aprofundată a mediului companiei pentru a înţelege pe deplin nevoile clientului şi procesele de afaceri. Sistemele existente nu trebuie să fie înlocuite şi pot deveni parte integrantă a acestui mediu, care simplifică semnificativ procesele de transformare.


Punct unic de contact

Încercarea de a combina sisteme diferite şi soluţii diferite de la o varietate de vânzători complică adesea gestionarea problemelor şi estompează liniile de responsabilitate între prestatorii de servicii. Konica Minolta elimină această lipsă de eficienţă fiind punctul unic exclusiv de contact (SPOC).


Sisteme mobile disponibile şi accesibile 24/7

Pe măsură ce forţa de lucru devine tot mai mobilă, nu doar locaţia din care lucrează variază, ci şi intervalul de timp. Konica Minolta se asigură că sistemele mobile sunt operaţionale şi funcţionează permanent.

Aduceţi afacerii dumneavoastră beneficiile lucrului mobil:


   

   

Pictogramă lucru în echipă

Fiţi un angajator atractiv, creaţi un mediu de lucru care promovează un grad mai mare de creativitate şi libertate şi atrage mai multe talente

Pictogramă bec electric

Obţineţi un avantaj competitiv având o viteză de reacţie mai mare, fiind mai accesibili şi capabili să lucraţi oricând şi de oriunde