Realizarea imprimării cu cerneală

Aţi cerut o inovaţie pentru imprimare. Facem posibilă imprimarea cu cerneală.

Inovaţie care va schimba imprimare pentru totdeauna


Inovarea şi gândirea constantă despre cum să oferiţi clienţilor valori adăugate sunt esenţiale pentru a menţine pasul cu competiţia. În timp ce piaţa de imprimare şi de comunicaţii continuă să se schimbe, înţelegerea modului în care acest lucru va afecta propunerea dvs. de valoare este de o importanţă semnificativă.

Tehnologia de imprimare a suferit o mare transformare în ultimii 20 de ani. Pieţele de imprimare au trebuit să se adapteze la aceste schimbări. Acest lucru a dus şi la schimbări în ceea ce priveşte cererile clienţilor.

 

schimbaţi cerneala de imprimare de pe piaţă

 

Diversitatea produselor dvs. de imprimare. Ieşiţi în evidenţa în competiţie.

 

Tehnologia imprimării cu cerneală permite imprimarea fără contact, ceea ce este perfect pentru imprimarea de pe toate tipurile de medii.

Uitaţi cum să vă îmbunătăţiţi operaţiunile pentru afacere în patru paşi cu imprimarea cu cerneală

 

  • Identificaţi oportunităţile afacerii
  • Creaţi o bază pentru nevoile afacerii dvs.
  • Justificaţi propunerea valorii
  • Implementaţi soluţii cu imprimare cu cerneală de succes

Download whitepapers for free now!

Cerneală

Cerneală

Realizarea imprimării cu cerneală

Prin folosirea imprimării cu cerneală, puteţi diversifica produsele imprimante şi să ieşiţi în evidenţă. Tehnologia imprimării cu cerneală Konica Minolta permite imprimare fără contact, ceea ce este perfect pentru imprimarea de pe toate tipurile de medii.


Imprimare cu cerneală şi fluxurile de lucru automate însemnă că puteţi să vă măriţi atât profitabilitatea cât si sa reduceţi costurile din etapa preliminară. Extindeţi-vă flexibilitatea prin folosirea cernelii UV digitală acoperă o sferă vastă de medii de printare, putând imprima pe substraturi subţiri, medii texturate şi carton greu.

Hardware
hardware icon
Tehnologia este esenţa producţiei

AccurioJet KM-1 vă oferă flexibilitatea imprimare de pe aproape orice strat – de la material greu texturat, cutie de carton pliabilă până la a nu înceta niciodată extinderea listei de aplicaţii şi a potenţialului pieţei.

Software
software icon
Produse software Konica Minolta

Exploraţi diferite moduri în care produsele pentru software-ul Konica Minolta v-ar putea îmbunătăţi operaţiunile. Konica Minolta rezolvă problemele companiei dvs., corespunde cu diferite stiluri de lucru şi oferă soluţii software care îndeplinesc nevoile industriei dvs. Prin stabilirea priorităţilor nevoilor dvs., Konica Minolta respectă cerinţele software ale celor mai stricte organizaţii globale. Folosind sistemul, puteţi păstra anonime costurile pentru ieşirile imprimate sau copiate, puteţi crea măsuri de securitate pentru a asigura că documentele importante nu ajung pe mâinile persoanelor neautorizare şi multe altele.

Servicii
service icon
Mereu la dispoziţia dvs.

Personalul nostru cu experienţă şi cunoştinţe vă va răspunde la orice întrebare şi vă va arăta cum să vă administraţi produsul. Serviciile noastre funcţionează pentru beneficiile dvs., printr-un sistem de asistenţă conceput pentru a asigura că dvs. şi compania dvs. beneficiaţi în totalitate de aceste soluţii. Oferim o gamă largă de servicii, inclusiv servicii de optimizate de imprimare pentru a îmbina consultarea dvs.; implementarea hardware şi software; gestionarea fluxului de lucru, pentru a micşora cheltuielile documentului, şi servicii inteligente de securitate, pentru a menţine afacerea sigură.

Alegeţi imprimare cu cerneală B2+ cu Konica Minolta

Creşteţi-vă profitabilitatea şi construiţi o afacere nouă: reduceţi costurile activităţilor preliminare imprimării, realizaţi consumabile disponibile şi avantajoase pentru a face joburile pe termen scurt mai profitabile. 


Extindeţi-vă flexibilitatea: Cerneala UV digitală acoperă o sferă vastă de medii de printare, putând imprima pe substraturi subţiri, medii texturate şi carton greu. 


Fiţi mai productivi: Puteţi trece joburile în etapa de finisare fără a aştepta cerneala să se usuce; ceea ce înseamnă expediere şi facturare mai rapidă. 


Calitate specifică tiparelor digitale de ofset: picăturile fine de cerneală creează imagini superioare cu text subţire şi calitate a liniilor fără a afecta fotografiile şi grafica. 


Tehnologia este esenţa producţiei: AccurioJet KM-1 este prima presă duplex ofset UV din lume care utilizează o gheară de prindere tipare ofset pentru manipularea mediilor de printare pentru o registraţie precisă.

   

   

Pictogramă funcţie imprimare

Dimensiuni: 5.400 (W) x 3.000 (D) x 2.400 (H) mm

Pictogramă funcţie calitate

Tehnologie de mare precizie pentru corespondenţa culorii

Pictogramă funcţie imprimare

Controlul calităţii imaginii

Pictogramă funcţie tehnologie

Greutate maşinii: aprox. 9000 kg

Productivity feature icon

Reduceri semnificative în timpul de pregătire

Pictogramă funcţie finisare

Numărul de culori: 4

Pictogramă funcţie viteză

Viteza de imprimare: 3.000 sph (faţă) / 1.500 sph (faţă-verso)

Pictogramă funcţie gestionare medii de printare

Rezoluţie: 1.200 x 1.200 dpi

Pictogramă funcţie gestionare medii de printare

Dimensiunea foii: până la 585 x 750 mm

Pictogramă funcţie gestionare medii de printare

Grosimea foii: 0,06 – 0,6 mm (faţă) / 0,06 – 0,45 mm (faţă-verso)

Pictogramă funcţie calitate

Calitate stabilă de imprimare

Pictogramă funcţie imprimare

Tip: tipar B2+ perfecţionarea presei cu imprimare cu cerneală UV

Pictogramă funcţie personalizare

Imprimarea variabilă

Pictogramă funcţie finisare

Gamă largă de culori

Pictogramă funcţie calitate

Cerneală: cerneală UV

Totem.com.pl: Book production with KM-1

Având deja externalizat producția de coperti de carte, cu AccurioJet KM-1 întregul proces poate fi gestionat intern, ceea ce îi permite lui Totem.com.pl să ofere un serviciu real de imprimare la cerere, compania beneficiind de o producție de calitate asemănătoare offset-ului și costuri mai mici. precum și capacitatea de a imprima pe suporturi offset standard, precum și pe carton, materiale metalice și materiale plastice, ceea ce permite sprijinirea creativității editorilor

Shaping print to business.

Prokom este comunitatea de utilizatori Konica Minolta unde puteți găsi cercetări de piață, informații și instrumente practice, care vă vor ajuta să deveniți mai bine informați, mai productiv și, în cele din urmă, mai profitabil. La Prokom credem că nu este vorba doar despre ceea ce faci, ci despre ceea ce faci posibil

Alăturați-vă Prokom

Programul de dezvoltare a afacerilor Konica Minolta

DIGITAL1234 vă prezintă patru pași simpli pentru mai multe afaceri. Programul de dezvoltare a afacerilor Konica Minolta a fost conceput pentru a permite furnizorilor de imprimare să prospere în afacerile lor. Este nevoie de o abordare bazată pe oportunități, arătând clienților în patru pași practici cum să identifice, să evalueze, să justifice și să implementeze noi oportunități de afaceri. Tot ce trebuie să faceți este să vă înregistrați o dată pentru a obține toate aceste informații valoroase – fără nicio obligație sau cheltuială.


Patru pași pentru a-ți construi afacerea:

Identifica

oportunitățile tale de afaceri
Pas 1 1

Evaluați

nevoile business-ului dumneavoastra
Pas 2 2

Justify

your value proposition
Pas 3 3

Implement

a successful inkjet business
Pas 4 4

Diversificați-vă produsele de imprimare și ieșiți în evidență față de concurență cu tehnologia noastră inovatoare cu jet de cerneală, oferindu-vă flexibilitatea de a imprima pe aproape orice substrat.