Calitate optimă a imprimării imaginilor medicale şi a rapoartelor pe hârtie

Documentul esenţial care însoţeşte pacientul pe perioada îngrijirilor

Imprimare pe hârtie, nu pe film


Instituţiile medicale precum spitalele, clinicile, centrele de îngrijiri şi de imagistică au ocazional dificultăţi cu imprimarea imaginilor medicale. Acesta este cazul în special când produc rezultate ale pacienţilor şi decid să le imprime sau să le distribuie medicilor curanţi şi îngrijitorilor. Aceste rezultate ale pacienţilor pot include imagini IRM, cu raze X sau ultrasunete.

Soluţia PDB de la Konica Minolta pentru documentele medicale de imprimat funcţionează ca o cale de comunicare între staţia de lucru şi imprimantă. Cu ajutorul DICOM creaţi în mod automat broşuri pentru pacienţi, integrând imaginile DICOM şi rapoartele de examinări medicale. Aceste broşuri pot fi ulterior distribuite medicului curant sau colegilor, pentru consultare suplimentară. De asemenea, broşura poate conţine informaţii suplimentare, precum plan de acces, programe sau note explicative de la centrul de imagistică medicală.

Broşură DICOM imprimată

Broşură DICOM imprimată

Cu soluţia broşură DICOM imprimată şi gateway-ul DICOM, puteţi imprima imagini medicale şi rapoarte cu rezultate utilizând bizhub Medical de la Konica Minolta. Îngrijitorii şi medicii pot colecta şi partaja date pertinente despre pacienţi, combinate cu detalii HDO, într-o singură broşură, însoţită de un DVD sau dispozitiv USB. Pacienţii pot duce această broşură propriilor medici de familie, pentru examinare suplimentară.

Hardware
hardware icon
Compatibilitate cu imprimantele laser de birou

Recomandarea pentru bizhub Medical se efectuează în baza finalizării unei proceduri de testare cuprinzătoare cu un eşantion reprezentativ de imprimante Konica Minolta. Pe lângă garantarea calităţii şi compatibilităţii soluţiei PDB, Konica Minolta a conceput recomandări detaliate pentru setările imprimantei, pentru a asigura cele mai bune rezultate posibil şi standarde înalte de fiabilitate în mediul clinic.

Software
software icon
Comunicare prin sistem informatic între sistemul informatic medical şi radiologie

Un instrument eficient pentru combinarea tuturor datelor digitale ale pacienţilor. Vă permite să conectaţi sistemele medicale bizhub Konica Minolta cu diverse aplicaţii software medicale pentru a permite imprimarea rapidă a informaţiilor medicale, a programărilor şi detaliilor spitalului – specializările sau acreditările HDO ale medicilor, de exemplu – într-o broşură completă.

Servicii
service icon
Întotdeauna la dispoziţia dumneavoastră

Personalul nostru specializat, competent şi experimentat vă vor răspunde la orice întrebări pe care le puteţi avea şi vă vor arăta cum funcţionează produsul. Serviciile noastre lucrează în beneficiul dumneavoastră, în cadrul unui sistem de asistenţă conceput să asigure că dumneavoastră şi compania dumneavoastră profitaţi la maxim de soluţii. Oferim o gamă de diverse servicii, inclusiv servicii de imprimare optimizată, de combinat cu serviciile de consultanţă; implementare de echipamente şi software; gestionarea fluxurilor de lucru pentru a reduce cheltuielile asociate documentelor şi servicii inteligente de securitate, pentru a vă menţine compania în siguranţă.

Imprimarea examinărilor medicale cu redare de înaltă calitate

Tehnica generează fişiere în format DICOM (un standard de imagistică medicală). Un server echipat cu gateway-ul DICOM Konica Minolta DICOM ce face legătura între dispozitivul de imagistică şi dispozitivul multifuncţional Konica Minolta vă permite să imprimaţi imaginile medicale pe hârtie. În funcţie de nevoile individuale, puteţi seta formatul de imprimare la broşură sau la coli A3 sau A4 individuale.

   

   

Pictogramă funcţie gestionare medii de printare

Imprimare în mai multe formate (A3, A4 sau broşuri)

Pictogramă funcţie utilizare

Corecţii avansate (transformă curbele pentru a ajusta corecţiile în combinaţie cu histograma imaginii)

Pictogramă funcţie tehnologie

Colaţionare automată a examinărilor medicale, cu mai multe rezultate ale examinărilor pacienţilor, într-o singură broşură

Pictogramă funcţie gestionare medii de printare

Mod broşură (copertă: 1 coală A3, hârtie de până la 209 g/m²; pagini interioare: 19 coli A3, hârtie de până la 90 g/m²)

Pictogramă funcţie personalizare

Mod broşură cu personalizarea copertei din faţă şi din spate

Pictogramă funcţie finisare

Gamă largă de dispuneri şi prezentări

Pictogramă funcţie copiere

Ajustare flexibilă a diferiţilor parametri de redare, inclusiv gama, luminozitate, contrast, ajustarea histogramei, evidenţierea conturului şi transformare geometrică

Pictogramă funcţie scanare

Imprimare complet personalizabilă a antetelor şi subsolurilor de pagină, numărului de pagini, siglelor, marginilor etc.

Pictogramă funcţie copiere

Posibilitatea de a defini mai multe profiluri de imprimare

Pictogramă funcţie imprimare

Statistici de imprimare

Pictogramă funcţie gestionare medii de printare

Imprimare pe carton A4 sau A3 (coli de până la 209 g/m²)

Pictogramă funcţie calitate

Imprimare la scală 1:1 (lucrări dentare şi protetice)

Productivity feature icon

Interfaţă web pentru monitorizarea stării de finalizare, cu opţiunea de a anula/reporni o sarcină

Îmbunătățirea fluxurilor de lucru în domeniul sănătății - descărcați broșura aici:

Descarcă acum