Sănătate cu securitate

Sisteme video inteligente cu IP rezolvă provocările din unităţile de asistenţă medicală

Video inteligent


Ca şi locaţii, unităţile de asistenţă medicală cum ar fi spitale şi cabinetele de medicină generală prezintă provocări majore pentru managerii de securitate. Adesea, în cadrul acestor locaţii au loc o varietate de activităţi diferite – inclusiv tratamente care salvează vieţi – care trebuie efectuate rapid, asigurând totodată protecţia permanentă a pacienţilor, personalului şi proprietăţii. Soluţii inteligente de securitate video înseamnă o securitate mai bună pentru angajaţi, locaţie şi zonele învecinate. Ce opţiuni există? Supraveghere video inteligentă, sisteme cu camere de securitate wireless, camere cu funcţia de detectare a mişcării şi multe altele – cu Konica Minolta şi MOBOTIX, posibilităţile sunt nelimitate!

Colaborarea între Konica Minolta şi MOBOTIX oferă soluţii inteligente de securitate video care analizează automat imagini video şi le înregistrează doar când se declanşează o alertă predefinită. Capacităţile de monitorizare pot fi de la o simplă analiză audio şi a mişcărilor la sarcini mai complexe, cum ar fi detectarea manipulărilor la camere, numărarea persoanelor şi garduri virtuale. Sisteme video IT pot chiar filtra înregistrări video şi date specifice din fluxuri de date, iar apoi pot integra acest material pentru a asigura o îngrijire mai bună a pacienţilor, a optimiza activităţile esenţiale, a analiza procesele din camera de urgenţă şi altele.

Konica Minolta şi MOBOTIX

Konica Minolta şi MOBOTIX

Sisteme video inteligente MOBOTIX

Sistemele video inteligente MOBOTIX, cu arhitectura lor descentralizată, s-au dovedit a fi mijloace foarte eficiente de asigurare a securităţii locaţiilor şi incintelor. Pe lângă supravegherea video tradiţională, MOBOTIX utilizează senzori inteligenţi capabili să detecteze o gamă largă de tipuri de mişcare, cum ar fi o persoană care iese dintr-un salon sau se scoală din pat în timpul nopţii, precum şi cât de des se aprind luminile, şi să controleze încălzirea şi temperatura ambiantă şi altele. Informaţii de la senzorii şi dispozitivele biomedicale pot fi, de asemenea, capturate şi afişate în timp real pentru a asigura faptul că furnizorii de servicii medicale sunt la curent.

Hardware
hardware icon
Perspective noi în domeniul medical

Sistemul video c26 Indoor 360° este cel mai mic şi mai uşor sistem video emisferic complet cu instalare în spaţii interioare pe tavan creat vreodată de MOBOTIX. Cu o greutate în jur de 200 de grame, dispozitivul are un diametru de doar 12 cm. Sistemul c26 poate fi instalat rapid şi uşor şi include funcţii cum ar fi un senzor de zi sau de noapte 6MP sensibil la lumină şi instrumentul de analiză comportamentală MxAnalyticsl.

Software
software icon
Produse software Konica Minolta

Exploraţi nenumăratele modalităţi în care produsele software Konica Minolta ar putea îmbunătăţi activităţile dvs. Konica Minolta rezolvă problemele companiei dvs., potriveşte diferite stiluri de lucru şi oferă soluţii software care satisfac cerinţele industriei în care activaţi. Prin prioritizarea continuă a nevoilor dvs., Konica Minolta satisface cerinţele de software ale chiar şi celor mai exigente organizaţii globale. Folosind sistemul puteţi ţine sub control costurile cu materialele tipărite sau copiate, puteţi crea măsuri de securitate avansată pentru a asigura că documentele sensibile nu ajung la persoane neautorizate şi altele.

Servicii
service icon
Întotdeauna la dispoziţia dvs.

Specialiştii noştri experimentaţi şi bine informaţi vor răspunde întrebărilor dvs. şi vă vor arăta cum trebuie operat produsul. Serviciile noastre funcţionează în beneficiul dvs., într-un sistem de asistenţă conceput pentru ca dvs. şi compania dvs. să beneficiaţi din plin de soluţii. Oferim o gamă largă de servicii diferite, inclusiv servicii optimizate de imprimare în urma consultării cu dvs.; implementare de elemente hardware şi software; gestionarea fluxului de lucru pentru a reduce cheltuielile cu documentele; şi servicii inteligente de securitate pentru a menţine sigură afacerea dvs.

Caracteristici cheie

Soluţii inteligente de securitate video de la Konica Minolta şi MOBOTIX asigură supraveghere continuă şi modernă pentru a vă proteja angajaţii, pacienţii şi activele materiale. MOBOTIX este pionierul sistemelor video cu IP inteligente şi independente şi a creat primele camere IP care nu necesită un calculator central sau un software. Această soluţie inteligentă descentralizată integrată în cameră vă permite să creaţi sisteme de securitate economice care facilitează înregistrarea video automată.


De asemenea, şi controlul accesului este extrem de important. Puteţi controla cine intră şi cine iese din locaţie prin instalarea de camere în apropierea intrării în clădire. Funcţii, cum ar fi „opţiunea de alertă în caz de acces într-o zonă restricţionată” s-au dovedit a fi foarte utile. Măsurile inteligente reprezintă un mijloc foarte eficient de prevenire a accesului neautorizat şi includ comunicare audio bidirecţională, controlul iluminatului, alarme şi notificări. Aplicaţiile echipate cu intrări de senzori permit vizualizarea instantanee a scenei de la distanţă, ideal pentru protecţia proprietăţii şi analiza comportamentală prin utilizarea de măsuri cum ar fi numărarea persoanelor şi monitorizarea mişcărilor. De asemenea, termografia MOBOTIX poate să detecteze timpuriu incendiile sau dispozitivele supraîncălzite, declanşând o alarmă automată.


Datorită tehnologiei Moonlight 6 MP, camerele MOBOTIX pot captura obiecte care se mişcă rapid în condiţii cu lumină slabă, cum ar fi lumina lunii. Tehnologia emisferică 360° a camerei vă permite să securizaţi o întreagă încăpere fără puncte moarte şi cu zoom virtual. Pentru a preveni alarmele false, sistemul de supraveghere video MOBOTIX este echipat cu tehnologie capabilă să detecteze mişcarea chiar şi în cele mai dificile condiţii, iar senzorul MxActivity reduce alarmele false cu până la 90%.


MOBOTIX oferă numeroase alte beneficii pe lângă cele deja specificate, inclusiv: 

  • Codec video de securitate MxPEG eficient şi optimizat 
  • Nu necesită întreţinere datorită carcasei întărite din fibră de sticlă şi lipsa componentelor mobile 
  • Video cu IP ecologic– structura MOBOTIX cu consum redus economiseşte energie

   

   

Pictogramă funcţie tactilă

Trimitere mesaj în caz de alarmă

Pictogramă funcţie utilizare

Detectare automată a incidentelor

Pictogramă funcţie copiere

Dispozitiv de stocare directă ataşat la reţea (Nas)

Pictogramă funcţie tehnologie

Conexiune prin telefon

Pictogramă funcţie personalizare

Funcţie de la distanţă

Pictogramă funcţie mobilitate

Comunicare audio bidirecţională cu mesaje VoIP

Pictogramă funcţie tehnologie

Analiză video

Îmbunătățirea fluxurilor de lucru în domeniul sănătății - descărcați broșura aici:

Descarcă acum

Your security is our concern. Discover the vast opportunities intelligent video security innovations from Konica Minolta and MOBOTIX have to offer. Contact us and find out how innovative solutions such as automatic event detection, alarm messaging, video analysis and two-way audio with VoIP messaging can help you keep people and facilities safe.