Sisteme de supraveghere în sectorul medical

O provocare importantă pentru managerii de securitate

Îmbunătăţiţi abordarea axată pe pacient, eficienţa spitalului – şi mai multe


În unităţi de asistenţă medicală, cum ar fi spitale şi clinici, managerii de securitate se pot confrunta cu provocări reale. Multe activităţi din domeniul asistenţei medicale publice trebuie să aibă loc după doar câteva momente pentru a putea avea succes.

La unităţile de asistenţă medicală, multe activităţi, care adesea includ tratamente prin care se salvează vieţi, trebuie să aibă loc imediat dacă se doreşte efectul dorit. Pentru a face posibil acest lucru, pacienţii, personalul şi proprietatea din sectorul medical trebuie protejate prin monitorizare cu supraveghere în toată incinta şi se fac examinări pentru a identifica infecţii şi date relevante, pentru prevenţie, îngrijire şi controlul bolii şi altele, care pot deveni adesea tratamente care salvează vieţi. 


Soluţiile de supraveghere MOBOTIX pentru sectorul medical oferă imagini clare şi exacte pentru un material înregistrat mai bun, permit o interacţiune continuă între pacienţi şi furnizorii de servicii medicale, ajută la reducerea costurilor pentru serviciu şi vor îmbunătăţi eficienţa proceselor dvs. când sunt integrate în sistemele electrice existente din industria de asistenţă medicală

Totul dintr-o singură sursă

Totul dintr-o singură sursă

Soluţiile de supraveghere de care are nevoie fiecare spital

MOBOTIX oferă software de supraveghere pentru sectorul medical conceput să vă ofere soluţii intuitive şi flexibile în domenii precum gestionare video, analiză video şi controlul dispozitivelor. 


Aceste soluţii includ: 

  • Sistemul de Gestionare Video (VMS) MOBOTIX, care nu necesită server de gestionare şi are toată inteligenţa integrată;
  • Analiză Video Integrată (numărare obiecte/hartă termică/detectare comportament), cu analiză live local în cameră, asigurând faptul că reţeaua dvs. nu este supraîncărcată;
  • Detectare Video a Mişcării (senzor de activitate), cu un sistem conceput să compenseze pentru condiţii meteorologice nefavorabile indiferent de anotimp, să detecteze mişcările chiar şi în beznă totală şi să configureze automat datele
Hardware
hardware icon
Mai mult decât o soluţie standard

Camerele MOBOTIX pot fi utilizate într-o gamă largă de domenii variate şi sunt renumite în toată industria pentru fiabilitatea lor ridicată. Camerele oferă cea mai bună eficienţă energetică şi cel mai ridicat nivel de precizie – o cameră individuală poate monitoriza discret o întreagă zonă, fără puncte moarte.

Software
software icon
Totul dintr-o singură sursă

Soluţiile de software MOBOTIX intuitive şi flexibile sunt concepute să vă ajute să gestionaţi şi să analizaţi înregistrarea video şi să controlaţi dispozitivul utilizat pentru a produce respectiva înregistrare. Sistemul de Gestionare Video (VMS) MOBOTIX vă oferă toate funcţiile de care aţi putea avea nevoie, fără să fie necesar un server de gestionare sau o analiză video integrată.

Servicii
service icon
Pachetul complet perfect

MOBOTIX vă este alături în fiecare etapă a procesului, oferindu-vă conceptul perfect şi atotcuprinzător de soluţii de securitate. Începând cu o consultare detaliată, inclusiv inspecţia şi analiza locaţiei, MOBOTIX defineşte o soluţie perfect adaptată nevoilor companiei dvs. şi concepută pentru a vă optimiza şi îmbunătăţi întreaga infrastructură video. Gestionarea adecvată a proiectului include instalarea profesională, urmată de servicii de monitorizare de la distanţă pentru a controla infrastructura IT şi starea reţelei şi întreţinere pentru a asigura funcţionarea fără probleme şi continuă a sistemului de securitate video.

MOBOTIX oferă interfeţe de aplicaţii deschise, tehnologie descentralizată şi soluţii de supraveghere inteligente end-to-end. Aceste soluţii includ camere interioare şi exterioare, monturi pe tavan sau perete, protecţii împotriva incendiilor, camere termice, analiza comportamentală şi camere proiectate special pentru utilizare în timpul nopţii sau în timpul zilei. 


În ceea ce priveşte controlul accesului, puteţi controla cine intră şi cine iese prin instalarea de camere în zona intrării în locaţie. Funcţii precum opţiunea de alertă în caz de acces într-o zonă restricţionată s-au dovedit a fi foarte utile. Măsurile inteligente reprezintă un mijloc eficient de prevenire a accesului neautorizat şi includ comunicare audio bidirecţională, controlul iluminatului, alarme şi notificări. Aplicaţiile echipate cu intrări de senzori permit vizualizarea instantanee a scenei de la distanţă, ideal pentru protecţia proprietăţii şi analiza comportamentală prin utilizarea de măsuri cum ar fi numărarea persoanelor şi monitorizarea mişcărilor. Suplimentar, termografia MOBOTIX permite detectarea timpurie a incendiilor sau a dispozitivelor supraîncălzite, declanşând o alarmă automată.

   

   

Pictogramă funcţie utilizare

Inteligenţă integrată optimizată pentru aplicaţii la distanţă şi tehnologia bazată pe memoria cloud

Pictogramă funcţie viteză

Date capturate şi afişate în timp real

Pictogramă funcţie tehnologie

Concept descentralizat şi camere complet autogestionate

Pictogramă funcţie calitate

Senzori CMOS de cea mai înaltă calitate pentru calitate excelentă a imaginii

Pictogramă funcţie personalizare

VMS profesional integrat şi software de analiză video

Pictogramă funcţie tactilă

Detectarea luminii, sunetului şi mişcării

Pictogramă funcţie utilizare

Utilizează inteligenţa artificială pentru a iniţia răspunsuri rapide şi a minimiza alarmele false

Soluții inteligente de asistență medicală

Cea mai bună calitate, Tehnologia genială a imaginii și gestionarea inteligentă a evenimentelor fac din MOBOTIX prima alegere în domeniul serviciilor medicale și sociale.

Descarcă acum