Monitorizarea inteligentă a procesului pentru industrie şi infrastructura esenţială

Monitorizaţi-vă infrastructura esenţială si procesele dintr-o singură privire

Monitorizarea inteligentă a procesului şi gestionarea evenimentului pentru industrie sunt infrastructuri esenţiale


Infrastructura critică – în forma maşinăriei, echipamentului si materialelor pe baza premiselor companiei – necesită protecţie si monitorizare externă care nu este doar eficientă, dar şi eficientă din punct de vedere al costului. Aceste abilităţi – funcţionalităţile de procesare inteligentă automate oferite de dispozitivele MOBOTIX – asigură siguranţa operaţională şi optimizarea fluxurilor de lucru, în timp ce protejează atât elementele, cât şi datele împotriva ameninţărilor de acest tip.

Soluţiile critice ale infrastructurii Konica Minolta sunt active pentru întreg internetul, pentru a asigura automatizarea inteligentă a procesului. 


Sistemele MOBOTIX oferă măsurători ale temperaturii pentru a îmbunătăţi monitorizarea maşinăriilor la locaţii, opţiuni de gestionare şi control şi evită riscuri care ar putea provoca daune semnificative afacerii dvs., sunt robuste şi rezistente la apă pentru folosirea sigură în exterior şi sunt făcute în Germania pentru calitate ridicată garantată şi încredere.

Soluţie

Soluţie


Hardware
hardware icon
Este mult mai mult decât o simplă soluţie standard

Camerele MOBOTIX pot fi folosite în diverse moduri în cadrul unei organizaţii moderne şi sunt recunoscute pentru fiabilitatea excepţională. Camerele oferă eficienţă în energie de ultima oră şi sunt extrem de precise: o singură cameră poate monitoriza, într-un mod discret, o zonă largă fără unghiuri moarte. Camerele MOBOTIX x6 oferă compatibilităţi H.264 şi ONVIF şi, împreună cu PoE (Power over Ethernet), au o putere maximă de consum de 8 W.

Software
software icon
VMS – pentru orice dintr-o singură sursă

Sistemul de gestionare video MOBOTIX (VMS) este o soluţie software intuitivă şi flexibilă pentru gestionarea şi analiza videoclipurilor şi controlul dispozitivului. Sistemul nu necesită gestiunea serverului şi toate lucrurile de care aveţi nevoie sunt incluse, aşa că nu mai trebuie să vă faceţi griji cu privire la instalarea soluţiilor noi.

Servicii
service icon
Pachetul perfect rotund

Vă susţinem la fiecare etapă a procesului, asigurându-ne că vi se oferă soluţiile cuprinzătoare de securitate concepute pentru organizaţia dvs. Începând cu o consultaţie detaliată – inclusiv evaluările şi analizele de pe site – ne adresăm nevoilor specifice ale companiei dvs., optimizând şi îmbunătăţind întreaga infrastructură video. O soluţie corespunzătoare de gestionarea a proiectului va include instalaţii profesionale, urmate de servicii de monitorizare la distanţă pentru a controla infrastructura IT şi starea reţelei şi servicii de menţinere pentru a sigura operaţiuni fără proleme ale sistemul de securizare ale videoclipului.

Soluţia standard de care ai nevoie

Dispozitivele MOBOTIX oferă o soluţie complet independentă care nu necesită infrastructură suplimentară. Investirea în acest fel de cameră de supraveghere înseamnă că nu trebuie să vă faceţi griji pentru sistemele separate de asistenţă, pentru software sau serverul central. Nu doar că vă va economisi timp şi energie, pe care aţi putea-o consuma căutând elemente care se potrivesc; dar este şi eficient din punct de vedere al costurilor, alegerea financiară transparentă şi mult mai de încredere decât sistemele multi-element. Toate procesele, cum ar fi gestiunea evenimentelor şi alarmei, înregistrarea şi procesarea de imagini, sunt gestionate şi completate în camera de securitate.


Camerele MOBOTIX reprezintă o îmbunătăţire majoră pentru procesarea întregii imagini. Înregistrările au calitate superioară, până şi obiectele se mişcă mai repede sau în lumină proastă. Mulţumită preciziei imaginilor oferite, puteţi oricând să vedeţi exact ce se întâmplă la premiere. Imagistica de înaltă calitate vă va permite să adunaţi detalii, în timp ce detectarea inovativă a mişcării asigură că ştiţi unde să căutaţi. 


Senzorul MxActivity va face distincţia dintre vânt sau mişcarea păsărilor de la activităţi cu adevărat dubioase, reducând alarmele false cu până la 90%. Puteţi să automatizaţi rapid şi simplu răspunsul sistemului pentru activităţile detectate şi să îl configuraţi ca bariere deschise pentru a autoriza maşinile şi răspunde la mişcările suspicioase dintr-un anumit moment al zilei cu un mesaj audio. Opţiunile sunt nesfârşite; trebuie doar să concepeţi numeroase caracteristici pentru camerele de supraveghere comerciale MOBOTIX pentru cerinţele dvs. individuale. Este decizia dvs.

   

   

Pictogramă funcţie copiere

Automatizare

Pictogramă funcţie personalizare

Sistem complet

Pictogramă funcţie tactilă

Detectarea mişcării

Pictogramă funcţie tehnologie

Nu este necesar un server central

Productivity feature icon

Soluţie de scalare a securităţii

Pictogramă funcţie utilizare

Analize sofisticate

Pictogramă funcţie calitate

Sistem audio în două moduri

Monitorizarea inteligentă a proceselor pentru industrie și infrastructură critică

Utilizarea inteligentă a radiometriei termice și a managementului evenimentelor ne permite să monitorizăm în mod fiabil procesele critice de temperatură și să oferim o avertizare timpurie.

Descarcă acum

Hannover Messe 2019

In Hall 5 in the "Digital Factory" exhibition area, our experts will present powerful solutions and concepts for IIoT, industry 4.0 and digitization

Visit us at Hannover Messe 2019