Imprimaţi orice este exact la fel de mobil ca dumneavoastră

Tehnologie de imprimare adaptată locului de muncă modern

Imprimare de pe mobil


În ultimii ani, activitatea profesională modernă s-a transformat dintr-o experienţă staţionară într-una mult mai mobilă. Acum angajaţii pot lucra în timp ce călătoresc, poţi ţine o şedinţă de afaceri în afara biroului – la sediul unui client, spre exemplu– sau să finalizeze sarcini de acasă. Această schimbare permite eficienţă şi flexibilitate extrem de îmbunătăţite ale fluxului de lucru. Telefoanele mobile îndeplinesc perfect cerinţele angajaţilor moderni – sunt întotdeauna la îndemână, uşor de utilizat şi asigura comunicarea rapidă şi eficientă.

Imprimarea mobilă oferită de Konica Minolta este concepută ţinând cont de nevoile angajatului modern. Este o soluţie sigură şi rapidă, care nu necesită infrastructură suplimentară. Nu aveţi nevoie decât de un telefon mobil sau orice alt dispozitiv mobil şi un dispozitiv multifuncţional Konica Minolta. Imprimarea de la distanţă poate fi lansată uşor în numai câţiva paşi, chiar dacă nu sunteţi la birou. Sistemul vă permite să vă menţineţi libertatea, flexibilitatea şi să luaţi măsuri instantaneu, chiar dacă nu sunteţi la birou şi să identificaţi orice erori din documente în numai câteva secunde.

Imprimare de pe mobil

Imprimare de pe mobil

Imprimarea mobilă oferită de Konica Minolta este concepută ţinând cont de nevoile angajatului modern

EveryonePrint este o soluţie de imprimare mobilă de vârf care permite utilizatorilor să imprime rapid şi uşor de pe notebook-uri, dispozitive mobile sau orice alte dispozitive pe o imprimantă gestionată. EveryonePrint permite utilizatorilor din cadrul companiei şi utilizatorilor vizitatori să adapteze conexiunea la orice flotă de imprimante existentă, într-o singură soluţie – fără necesitatea de a înlocui echipamentele şi infrastructura existente.


Konica Minolta Mobile Print

Această aplicaţie de imprimare de pe mobil gratuită pentru toate platformele principale, printre care iOS, Android şi Windows 10 conectează dispozitivele mobile cu multifuncţionalele bizhub de la Konica Minolta. Imprimarea de pe dispozitivele mobile şi scanarea pe acestea sunt cele două funcţii principale ale acestei aplicaţii, care asigură că utilizatorii din cadrul companiei au documentele importante la îndemână oricând.

Hardware
hardware icon
Echipamente de imprimare Konica Minolta

Doriţi performanţa supremă în ceea ce priveşte producţia de imprimate digitale? Aţi găsit-o. Echipamentele Konica Minolta pentru birouri şi imprimare pentru producţie sunt etaloane în industrie, cu dispozitive care oferă calitate revoluţionară a imaginilor color, viteză extrem de mare la imprimarea alb-negru, opţiuni de finisare în linie cu calitate la nivel profesionist pentru a îndeplini specificaţiile complexe ale lucrărilor dvs., precum şi multe altele. Indiferent de mărimea sau domeniul de specialitate al companiei dumneavoastră, echipamentele noastre de imprimare vă permit să vă construiţi propria infrastructură de imprimare, să gestionaţi conţinutul digital, să instalaţi instrumente de măsurare de ultimă generaţie şi să exploraţi alte soluţii concepute să vă transforme fluxul de lucru în mod spectaculos.

Software
software icon
Produse software Konica Minolta

Exploraţi nenumăratele moduri diferite în care produsele software Konica Minolta vă pot îmbunătăţi operaţiunile. Konica Minolta rezolvă problemele companiei dvs., combină diverse stiluri de lucru şi vă oferă soluţii care răspund nevoilor specifice industriei dvs. Stabilind întotdeauna priorităţi în ceea ce priveşte nevoile dvs., Konica Minolta îndeplineşte cerinţele software chiar şi ale celor mai exigente organizaţii globale. Utilizând sistemul, puteţi ţine sub control costurile documentelor imprimate şi copiate, puteţi crea măsuri de securitate avansate pentru a vă asigura că documentele sensibile nu ajung pe mâna persoanelor neautorizate, şi multe altele.

Servicii
service icon
Întotdeauna la dispoziţia dumneavoastră

Personalul nostru specializat, competent şi experimentat vă vor răspunde la orice întrebări pe care le puteţi avea şi vă vor arăta cum funcţionează produsul. Serviciile noastre lucrează în beneficiul dumneavoastră, în cadrul unui sistem de asistenţă conceput să asigure că dumneavoastră şi compania dumneavoastră profitaţi la maxim de soluţii. Oferim o gamă de diverse servicii, inclusiv servicii de imprimare optimizată, de combinat cu serviciile de consultanţă; implementare de echipamente şi software; gestionarea fluxurilor de lucru pentru a reduce cheltuielile asociate documentelor şi servicii inteligente de securitate, pentru a vă menţine compania în siguranţă.

Imprimaţi orice este exact la fel de mobil ca dumneavoastră

Imprimaţi orice este exact la fel de mobil ca dumneavoastră

Adăugarea de noi funcţii în cadrul companiei dvs. nu înseamnă că va trebui să investiţi în dispozitive scumpe – deoarece imprimarea mobilă nu necesită infrastructură suplimentară costisitoare. Este o soluţie atât eficientă cât şi rentabilă pentru compania dumneavoastră. Dispozitivele multifuncţionale Konica Minolta vă permit să imprimaţi orice doriţi, oriunde v-aţi afla. Puteţi căuta automat un dispozitiv din aceeaşi reţea şi să vă conectaţi la el, sau dacă vă interesează imprimarea la distanţă, nu trebuie decât să alegeţi o anumită imprimantă la care aveţi acces mobil. Nu este nevoie să instalaţi drivere de imprimantă suplimentare pentru a utiliza serviciile de imprimare precum AirPrint, Mopria Print Service sau Google Cloud Print. 


Imprimarea mobilă este rapidă şi eficientă – dar, cel mai important, este sigură. Vă permite să vă asiguraţi că datele confidenţiale nu sunt accesate de personal neautorizat – setând un ID individual şi o parolă pentru fiecare angajat căruia i se permite să utilizeze imprimanta multifuncţională. Puteţi ţine sub control drepturile de acces – limitându-le pentru cei care nu au permisiunea să copieze date confidenţiale – precum şi să le permiteţi vizitatorilor să utilizeze imprimantele din locaţia dvs. Aşadar, începeţi să exploraţi astăzi numeroasele posibilităţi pe care le poate oferi imprimarea mobilă companiei dumneavoastră!

Imprimare şi scanare de pe telefonul mobil

Imprimare şi scanare de pe telefonul mobil

Imprimare directă prin internet

Imprimare directă prin internet

Autentificare prin nume de utilizator şi parolă sau NFC

Autentificare prin nume de utilizator şi parolă sau NFC

Autentificare prin Bluetooth

Autentificare prin Bluetooth

Formate cunoscute acceptate

Formate cunoscute acceptate

Uşor de utilizat

Uşor de utilizat

Imprimare în cloud

Imprimare în cloud

Informaţii suplimentare

Informaţii suplimentare

Contactaţi-ne

Pentru mai multe informaţii despre funcţiile imprimării mobile, configurarea infrastructurii dvs. existente şi o listă cu modelele acceptate, nu ezitaţi să ne contactaţi. Aveţi întrebări despre imprimarea wireless, sau despre diverse moduri de autentificare? Vom discuta cu plăcere cu dvs. despre nevoile dvs. individuale şi împreună vom concepe o soluţie care să răspundă în cel mai bun mod cerinţelor respective.

Bucurați-vă de un stil de lucru mobil flexibil

Descarcă broșura
Thumbnail mobile printing brochure

Contactați-ne

Contactați-ne

Da, aș dori să primesc informații prin:

cu privire la produsele și serviciile Konica Minolta Business Solutions România și ale altor companii asociate din cadrul grupului, adaptate intereselor mele personale . Datele dvs. vor fi procesate în conformitate cu Politica noastră de confidențialitate.
Cod de securitate:*

Câmpurile cu *sunt obligatorii!